Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Daudze: krīzē jauns vadītājs jāmeklē ārpus KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ko tagad
K
Vai Daudzes prata nak kads ieintresets politikis????
Zigurds
Z
Dziļa krīze ir valdībā un no turienes nāk puvuma smaka. KNABu var uzticēt vienīgi Jutai Strīķei, jo viņa zinās kad un kuram jānāk pakaļ. KNABā nav krīze, par spīti, ka valdībaā atradās zagļi, kuri tika iesūtīti kā aģenti KNABā.
Lelle
L
Klauni turpina klaunādi...vai tad Zatlers arī nav nācis "no malas", pat no zoodārza izraka...bet princips -"lieākais kretīns" tiek saglabāts.
ululiņš
u
Saeimas tirgū darījums ir noticis.
Ojārs
O
Esmu ievērojis, ka visām postsociālisma zemēm, īpaši bijušajā PSRS, ir problēmas ar valsts pārvaldi. Nav tradīciju, jo sen nav bijušas savas valsts, tāpēc labi vienmēr ir skaitījies kaut ko nozagt, pakampt no valsts, jo tā vēsturiski ir saistījusies ar svešvaru. Arī darbs valsts pārvaldē bija laba iespēja kaut ko pakampt un izpalīdzēt savējiem, jo tā varēja ne tikai dzīvot labāk, bet pie viena arī ieriebt paverdzinātājiem. Īpaši labi to vēl tagad var sajust vecajās PSRS republikās, kur savas valsts nav bijis jau kopš pagājušā gadsimta 20-tajiem gadiem. Tāpēc arī mums ir problēmas ar mūsu valstiskumu...
Lelle
L
Klauni turpina klaunādi...vai tad Zaglers arī nav nācis "no malas", pat no zoodārza izraka...bet princips -"lieākais kretīns" tiek saglabāts.
Naivā
N
Krīzes laikā valsts vadītajus vajadzētu meklēt ārpus mediķu loka.
d'Andris
d
Politkorektāk laikam būtu "latviešus" aizstāt ar "Latvijas pilsoņiem" vai "Latvijas vēlētājiem". Tad varbūt var vieglāk uztvert to, ka "noturamais valstiskums" nav nemaz tik viennozīmīgs jēdziens :) Valsts dokumentos vispār vairāk tiek lietots temins "Latvijas iedzīvotāji" ...
zvirbulēns
z
Latvieši nav vairs gatavi noturēt valstiskumu, valsts ir izdzīvojusi sevi, un vainīgi mēs esam visi, sākot no inteliģences un beidzot ar visiem pārējiem. Viss ir sapuvis un jāsāk atkal no gala, tiesa, lielos vilcienos tā nav traģēdija, kroplais pazūd no zemes, un labi, ka tā!
Ārzemes
Ā
Jūsu vietā to neviens nedarīs. Ja jums ir labi tā kā ir (ka pilsētās jūs,latvieši, okupācijas rezultātā esat mazākumā, ka Latvija palēnām pārvērtīsies par Krievijas satelītvalsti)), nu tad arī dzīvojiet laimīgi paaudžu paaudzēs.
Drošības apdraudējums
D
Ja politiskā vide ir korumpēta (spilgtākais piemērs Lemberga (ZZS) un Loskutova (KNAB) saruna), tad vai kāds palīdzēs? Ja paši nespējam attīrīties UN NESPĒJAM TAČU, tad vai palīdzēs? Bet tāda līmeņa korupcija, tāda politisko partiju sistēma, kas ir izveidota Latvijā apdraud mūsu DROŠĪBU. Un politisko partiju (precīzāk interešu sīku grupējumu) sistēma nemainās.
DD1
D
Kāds jau to bija teicis, es tikai vēlos atkārtot: "Ārstus atpakaļ uz slimnīcām, sportistus uz sporta zālēm, mūziķus uz koncertzālēm utt., lai īsti sava darba speciālisti un valsts patrioti kā Juta Strīķe varētu strādāt". Tie, kas šobrīd ir pie teikšanas visu apgriež ar kājām gaisā,- sludina, ka krīze ir KNAB, lai gan patiesībā jau no šīs Saeimas "darba" sākuma ievēlēšanas prcocesa nelikumību dēļ tā ir Saeimā.
gm
g
Zinjas par Lemberga meeginaaju ietekmeet Loskutovu ir izskaneejushas ljoti plashi un Saeimas priekshseedeetaajs kaa augstaakaa liimenja politikjis nevareeja taas palaist garaam. Slikti ir melot un nav daudz labaak, ja Saeimas priekshseedeetaajs ir tik slikti informeets. Piedevaam tas vinjam netraucee izrunaaties shai jautaajumaa. Medikjim jau nu vajadzeetu zinaat, ka nevajag saakt runaat pirms smadzenes iesilushas.
auns
a
Gundarbērziņu!!!! Viņš ir ārpus KNAB un iekš TP!!!
human
h
riebjas skatīties uz tiem resnajiem ģīmjiem - pārēdušies līdz nemaņai :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas