Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Daudze neredz laiku Saeimas ārkārtas sēdes rīkošanai par situāciju "Parex bankā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pmlks
p
šī nu gan ir retā reize, kad Daudze, manuprāt, pasaka ko prātīgu! Kalnietei un Kristovskim vienkārši vajag zīmēties! Viņi paši to ļoti labi saprot un visticamāk pašiem par savu "ārkārtīgā sašutuma un rūpju nomākto deputātu" lomas tēlošanu aizkulisēs nāk smiekli! Pasakiet lūdzu vai LR Saeima vispār ir spējīga pieņemt kaut vienu izsvērtu un racionālu lēmumu? Mūsu Saeima ir pārvērsta par absolūtu analoģiju ASV prezidenta vēlēšanu elektoru sapulcei, kurā katram elektoram ir jau pilnīgi skaidri pateikts kā jābalso un balsošanas iznākums ir absolūti noteikts jau šo elektoru ievēlēšanas brīdī, kad parastais jeņķis dodas uz vēlēšanu iecirkni! K'ada j'ega klaus'ities k'art'ej'as Buzajeva, Dobe'la, Tab'una un citu Saeimas klaunu oriģinālā žandra priekšnesumus no Saeimas tribīnes?
Vuarzazi
V
Saeima nav tikai lemsanas mashina. Vinai ir kontroles funkcija ari krizes situacijas. Personigi man liekas ka globala financiala krize ir pietiekami nopietna lai Saeima tiktu tieshi informeta par notikuso Latvijaa. Kaa Parex iespaidos valsts budzeta deficitu? Ko Daudzes kungs grib slept?
Andrew
A
man Daudzes viedoklis ir tikpat svariigs kaa Kanaadas burkaanu asociaacijas viceprezidenta izteikumi..jau sen V. Artavs rakstija un Edzhus Liepinjhs norunaaja rakstiito par formas neatbilstiibu saturam " Ja siiku cilveecinju ieseedina lielaa kreeslaa..cilveecinjam nedraud nekas..briesmas draud sabiedriibai, bet tas jau ir siikums:"
Lelle
L
Atbildot uz jautājumu, kā vērtē valdības lēmumu saistībā ar "Parex bankas" kontrolpaketes pārņemšanu, Daudze pauda pārliecību, ka tas nav bijis mirkļa lēmums, bet pieņemts, izanalizējot finanšu un ekonomisko situāciju valstī. "Tādus lēmumus nepieņem vienā dienā," piebilda spīkers. Manuprāt, likumus un šādus riskantus lēmumus var pieņemt tikai Saeimas deputāti, atklātās debatēs, paskaidrojot sabiedrībai lēmumu, nevis kaut kāda šaraškina kantora, kura piedalās neadekvātas personas(piem kādā statusā tur bija KNAB kratītais Ed. Krastiņš???), pie tam svētdienā Valsts bankas telpās...murgs kaut kāds...
zvirbulēns
z
Lai sasauktu Saeimas ārkārtas sēdi, tiešam jāsagatovo Saeimas lēmuma projekts par izskatāmo jautājumu. Lēmuma projekta gala teikums varētu skanēt šādi: Atzīt par spēkā neesošu Ministru kabineta 2008 . gada 8. novembra lēmumu par AS Pareks bankas akciju pirkšanu.
Žuks
Ž
Ja jau neredz, tadjau parasti iespējams ir kaut kādas problēmas.
Ērglis
Ē
Daudzes teikto var tulkot ļoti vienkārši: "Nu ko jūs laji lecaties? Viss notiek bez jums un notiks bez jums. Ejat ostīt līmi. Be gone. I'm busy"....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas