Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Daudze: nevienam savs balsojums nav jāatklāj

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Daudze! Vienīgais , ko tu varētu darīt:-paklusēt!
smīns
s
un stipendiātiem stipendiju apmērs ir jāatklāj? Kā ir,Daudze?
cony
c
jums,jau no dusmām un nespējas sevi kontrolēt,ir piemetusies caureja,un tā jāārstē ar medikamentiem,komunikācija tur nevar palīdzēt.
durnis
d
jēlie jau visu zina ,bet viņu maizēns tāda lupatiņa gan ir... tā jau izskatās ka rižā krievu ļe;nina turpinātāja ir... un tu ar tik pie viņas savu smalkmaizīti pelni...
cony
c
To visi pat Latvijas bērni zina,bet deputāti un Daudze nezina.
Šampēteris
Š
... jo "būtība aizklātajā balsojumā ir tāda, ka deputāts ir absolūti neatkarīgs savā izvēlē". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ Jo īpaši, kad smagos noziegumos apsūdzētais un viņam pielīdzināmie nežēlo līdzekļus lai paralizētu KNAB, 'Generālprokuratūru, Tiesu, tiesnešus, Tieslietu ministriju.
Šampēteris
Š
Viss pasaules lepnums ir Tevī, Kad Tu profilā stāavi ...
KLM
K
Daudze: "būtiba aizklātajā balsojumā ir tāda, ka deputāts ir absolūti neatkarīgs savā izvēlē'' ................................................. ............................................................ ..................................... Daudzes kungs, un "saimnieka'' Lemberga stipendiju fonds šo deputātu ''absalūto neatkarību'' daudzkārt palielina...līdz pilnīgai atkarībai.
cony
c
Daudze jau vienu laiku izskatījās ļoti prātīgs,bet laikam vecā slimība uzsita remisiju,jāgaida,varbūt pāries.
nebalss
n
Vēl viens caurkritušais eksāmenā PĀRBAUDE AR VARU - aizmirsis, ka VISPIRMS viņi ir tautas kalpi un tikai pēc tam savu maizes tēvu iegribu izpildītāji.
antons
a
Visa baznīca ir vieni meli! Ko gan tur citu varētu darīt vēL kā vien turpināt to darīt? Jāzvēr SATVERSMEI!
durnis
d
Nu tad pastāsti kādus varoņdarbus maizēns ir veicis ,ka te tautas vārdā prasa daži izbijušie šamo atkal celt saulītē... ar vienu lembi pat netiek gadiem galā un kur tad rinda ar citiem pie rūtotajiem vārtiem...nu nevaru gan to saredzēt...tas ,ka labs cilvēks vēl nenozīmē ,ka labs ģenerālis...
Kaspars Gasūns
K
Par to aizklātību un likuma un demokrātijas pamatiem, par kuriem te daudzi iestājas. Ļoti labi situāciju raksturoja Kalvis komentāros Kārļa Streipa blogā politika.lv. Ja aizpildīts ar krāsainām pildspalvām un atstātas neaizpildītas lapas, tad tās praktiski ir iezīmētas un frakcijas "saimniekam" nebūt nav aizklātas. Tā tiek kontrolēts, kurš kā ir nobalsojis. Savukārt vēlētājiem vispār nav nekādas kontroles iespējas. Šajā gadījumā aizklātais balsojums ir manipulēts un pavērsts pret demokrātisko ideju un vēlētājiem. Daudzes paziņojums ir izsvērts, tomēr tajā ir daudz puspatiesību. Ja kauna ēna krīt uz partijām, kuras mēs nezinām slēptā balsojuma dēļ, tad tā projicējas uz visu Saeimu, jo mēs nevaram identificēt, kurš tieši ir melis.
cony
c
Tātad,man jāsamierinās ar to ....atļauj man pasmaidīt...... un tā ir visa analīze,debate,ja neskaita melošanu, par tik svarīgu Valsts iepirkumu ....ģenerālprokurora izvēlē..... Tas tiešam kauns un briesmas par tādu Saeimu un tā spīkeri Daudzes kungu.
durnis
d
Viens politiskais spēks pat solīja baznīcā ,bet kā tie solījumi ir pildījušies...atstāju TEV PĀRDOMĀM...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas