Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Daudze Panamā spriež par palīdzību Japānai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Kad ZZS domās par šim lietām kā pavienot visus visus dienestus, kas tika "pārbagātajā" Laatvijā sadreijāti , bet pat dumajā padomijā bija tikai viens...? _______________________ He he... 2011.04.24 12:36 Dūklav, kāpēc tikai VMD tie 30 proči jāmazina? he he.... Kur tad tie tūkstoši mazināmo ZM Lauku atbalsta dienesta, Veterinārijas dienestā administrācijās... hi hi... Un vispār kāpēc šie dienesti ir atseviški? Kāpēc tos visus : VMD, LAD, PVD un TM VZD nevar apvienot vienā dienestā?.... hi hi... Nu ko, Dūklav, krampja nepietiek? Bet tur būtu ieekonomēti desmitiem miljonu latu un vismaz 500 ierēdņu Rīgā un ne jau mazos darbiniekus un pakalpojumus varētu sniegt katrā novadā? he he... Sāc domāt, Dūklav!!!!!
nostrdamus
n
paši vēlējāt tos klaunus, paši tagad varat raudāt.... viss nāk un aiziet tālumā, un sākas viss no gala.....
bezdarbnieks
b
Interesanti,vai arī Panamā maizei tiek piemērots 22% PVN?
Lasītājs
L
Daudze varētu būt pirmais no mūsu valsts amatpersonām,kurš saviem vēlētājiem pastāstītu arī par sava brauciena personiskajiem iespaidiem,kaut nedaudz par Panamā redzēto!
Pensionārs
P
Kad Daudze Rīgā spriedīs par 49,50 latu minimālās pensijas samazināšanu?
Vēlētājs
V
Kāpēc ne Riodežaneiro vai Akapulko?
kristaps
k
Man ir slinkums lasīt rakstu un visus komentus. Es neesmu ne ZZS, Daudzes da pa lielam neviena politikāņa fans, bet taupība nebūtu jāuztver kā pilnīga noslēgšanās sevī. Es tiešām nezinu ko čalis panamā sadarīja, kāds rezults utt, taču noprotu ka ar virsraktsu pietika lai vairums ļaužu sāktu spļaudīties. Esmu pārliecināts, ka dalība pasākumā panamā, kurā spriež par palīdzību japānai var būt noderīga un izdevīga arī Latvijai. Tas, kas pēc šādiem pasākumiem paliek neatbildēts un attiecīgi rada visas mega negācijas ir nespēja normāli atskaitīties par tur paveikto, nespēja piedāvāt savu redzējumu uz tur spriesto un pieņemto jautājumu turpmāko izmantošanu Latvijas labā. Aizbnraukt atsēdēt tiešām ir garām, bet ceru ka kādreiz mums būs politiķi, kuri ne tikai atsēdēs eksotiskā zemē, bet izmantos šo braucienu Latvijas interešu virzībai.
K
Nākamajam Latvijas prezidentam, Daudzembūs vēl daudzas tādas vizītesnākamajos 8 gados.
Ieva
I
Nostiprinājās mana pārliecība, kas radās pēs Segliņa, Stepaņenko, Agešina un Ribakova brauciena sazinko apspriest ar Kubas krokodiliem, ka ikkatrai amatpersonai pēc šitādas vizināšanās ir jāiesniedz tautai pārskats par to, ko tur darīja un kāds no tā būs labums. Un kas to pārskatu izķidās, atradīsies. Ja ne citādi, tad studenti.
Ku-kū
K
Latvija vienīgā no Baltijas valstīm neplāno piešķirt naudu Černobiļas AES sarkofāga izbūvei (121) BNS | 22. aprīlis 2011 15:40 Ne valsts,bet tirliņu un šiziķu trakonams. Intresanti kāds gan psihiatrs un ar kādu mērķi šos nepieskaitāmos saliek pa tām varas palātām ? Kā pierādījums bezcerīgu muļķu un ārprātīgu nūģu brīnumzemei Eiropas vidū.
ruksis
r
Par "reģionu" nav ko uztraukties, bet neesmu manījis ka līdz šim Daudze būtu izcēlies kā liels Latvijas interešu aizstāvis. Tā ir velti zemē nomesta nauda. Ja jau kādu sūta, tad vismaz nesūtiet klaunu.
Jupis
J
Klauns
K-K
K
...un kur palika si Baltijas regiona intereses par visparejas krizes noversanu ... un tas kauzalitates deokupacijas un dekolonizacijas un turpinosa latviesu tautas genocida izbeigsanu ar internacionalo organizaciju atbalstu ... ... Kur ir kads pieradijums, ka kaut kas tika darits saja lieta .. nu vismaz pacelts internacionala sfera informacijai ???!!! ... Citadi tikai izbrauciens uz tropu zemem ...
TIPS
T
Skaisti, par nodokļu maksātāju naudu vizinās uz PANAMU, no turienes laikam labāk redzama Japāna, varbūt izņēma no bankas naudu.
Nu tas tak daudze
N
viens no Ventspils šakāļu kretīniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas