Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Daudze: Satversmes grozījumu projekts ir nekvalitatīvs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasītāja
L
Izskatās , ka tā kā sabijušies . Sāk meklēt visādus iemeslus !
who cares
w
Domaaju, ka Daudzes suutiishanai maajaas buus gana labs...
andis
a
kā kaut kāds anesteziologs spēj novērtēt, vai likumprojekts ir labs vai slikts. viņš droši vien pat uzskata, ka Lembergs ir nevainīgs. un tāds mums ir saeimas priekšsēdētājs
Vuarzazi
V
Daudzes kunga zinasanai, Satversmes 2. pants : "Latvijas valsts suverenā vara pieder Latvijas tautai."
WALA
W
A bet lūdzu lai nāk klajā ar saviem kvalitatīviem grozījumiem, un ar atbilstošu referendumu apstiprina ( vai arī ne atkarībā no tā ko piedavā).
Nils
N
"Ņemot vērā Eiropas ļoti senās demokrātijas tradīcijas, es gribētu aicināt aizdomāties, kāpēc tā" Pareizi aicinat aizdomāties, kungs! Jo man šķiet, ka demokrātiskajā Eiropā tik klaja un pastāvīga uzd*ršana vēlētājiem nav rakstturīga, tādēļ arī nav vajadzības pēc tik radikālām metodēm. :)
nifjodas
n
Daudzes kungs intervijā Latvijas radio vainīgo parakstu vākšanā ir atradis "parakstu vākšanu ir veicinājusi daļas valsts iedzīvotāju ne tik labā ekonomiskā situācija un opozīcijas partijas finansētās reklāmas". Ar šo atklājumu varam viņu apsveikt. Tomēr kungs nav ievērojis vienu - no kā ir cēlusies šī ne tik labā ekonomiskā situācija. Varbūt to ir izraisījušas dabas stihijas vai citi pārdabiski spēki. Cēlonis ir visiem mums labi zināms - tā ir valdošās koalīcijas nespēja vai negribēšana veicināt valsts ilgtermiņa attīstību, ierobežojot valsts nozagšanu, korupciju un visbeidzot padzenot Lielos shēmotājus un citus pelēkos varas uzurpatorus, pēc kuriem jau sen raud vēstures miskaste. Jā, Daudzes kungs, jums taisnība, starp valsts varu un vēlētājiem nesaprašanās ir, bet varbūt aizdomājaties, kāpēc.
TT
T
_Daudze uzskata, ka pašreizējā grozījumu redakcija ļauj 15% balstiesīgo iedzīvotāju atlaist Saeimu._ he hehe.... smieklīgs tas Daudze, murgo tāpat kā Emsis agrāk:))))) klau, vai tad tie atlikuši 85% nemazs nejies uz referendumu un un vai Daudzīt Tu nezini ka var arī balsot PRET Saeimas atlaišanu, tad par kādiem 15% tagad runā:))))) jā, ar tiem saeimas priekšsēžiem mums nevaicās....... jautrā Ūdre ar pudeli, Emsis ar traktoru un tagad Daudze ar bailēm no 15% procentiem:)))))))
Vizma
V
Arvien jautrāk! Daudze, saeimas vilciens ir aizgājis. Bet laikam jau Jūs tajā mājā nesaprotiet, kādā sakarā saņemiet tik lielu algu no tautas kabatām. Ir jāstrādā tautas labā, nevis jāzog un par uzpirktu balsojumu jāspiež podziņas.
namaz Daudze prata
n
Daudze velas paturet savu silto kreslu, citas motivacijas nav. Vins ir pieradijis sev ka savtigu un neiecitigu pret tautu. Daudze represente to attelu no Latvijas politikiem kura tauta necies.
Matemātiķis
M
Saeimu ievēlēt teorētiski var 1 cilvēks, ja pārējie balsstiesīgie ignorē vēlēšanas. Tad viņa izvēlētā partija dabūtu 100 vietas, ja būtu uzstādījusi vismaz 100 kandidātus. Vai šāda saeima būtu leģitīma?
Oliņš Boliņš
O
cik simpātiski, ka cilvēks, kura partiju Saeimā iebalsojuši 10 procenti Ulmaņlaiku sentimenta pārņemtu pilsoņu, spriež, cik gan maz esot 15 procenti :) un visai simptomātiska liekas koalīcijas viedokļa maiņa par Latvijas tautas veselo saprātu - kad jūs ievēlēja, jūs elektorāta gribas paudumu apsveicāt ar gavilēm (lai atceramies vāvuļus, ka tauta izvēlējusies darītājus); tad kāpēc tagad, kad simtiem tūkstošu paveras acis uz jūsu "sadarīto" un viņi vēlas par pašu grūti nopelnīto nodokļu naudiņu iegūt tiesības savu viedokli mainīt, jūs pēkšņi grūžat pirkstu pie deniņiem un to tā jocīgi grozāt? neglīti, Daudzes kungs, neglīti...
Haralds
H
Aha, ka tik tagad džeki Saeimā nesataisa vēl lielāku kompostu. Jau tagad tur neciešami smird!
Nezinītis
N
Būt ievēlētiem ar 15%,viss kārtībā.Būt padzītiem ar 15%,nebūšot pareizi.Ļoti interesanti.
mur
m
Nopirktā dvēsele būtu paklusējis labāk. Nekvalitatīvs ir bijis viss tavs par Saimas priekšsēdi ielikšanas process.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas