Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Daudze: valdības veidotājam jārūpējas par iespējami plašāku atbalstu Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pro
p
pilnīgs sviests 14.10.2010 09:10 Labrīt, banānu valstiņā! Kā ASV teiks, tā būs. ------------------------------------------------------ -------------------- Banānu mūsu valstiņā nav, bet ar valstu patstāvību ir tā,ka neviena nav jau nav pašpietiekama, pilnīgi patstāvīga. Arī Ziemeļkoreja un arī ASV. Mūsdienu pasaulē visi esam vienā laivā, - gribam to, vai nē.
a ko ta nu?
a
Daudze darīs to, ko SAIMNIEKS liks. Saimniekam šī lielā koalīcija var nepatikt. Nožēlojami.
KLM
K
jo ne jau tie vienkāršie mehāniķi, inženieri utt. izveda, tāpēc izgāst dusmas (?) uz viņiem, tai skaitā uz viņu jau šeit dzimušajiem pēctečiem.... ............................................ ............................................................ ............. tik tiešām, ne jau vienkāršie mehāniķi, inženieri izveda, bet viņi turpināja dzīvot izvesto dzīvokļos, 50 gados uzskatīja zem sava goda iemācīties tās zemes valodu, kurā viņus ''ieveda'', un viņu pēcteči, jau šeit dzimušie, atsakās pārsvarā runāt nu jau tās valsts valodā, kurā viņi dzimuši, un, lai pastrīpojot savu ''ievesto'' attieksmi pret valsti, kurā viņi dzimuši, rotājās ar Jura lentītēm un pārākuma apziņā vicina trīskrāsainus karogus, tikai muļķim nesaprotot, ko viņi ar to grib teikt. Nekādā ziņā negribētos Jūs uzskatīt par muļķi....
Ieva
I
Protams, ka, ja nebūtu izveduši, tad nevajadzētu neko ievest, varbūt atsevišķus unikālus speciālistus, taču tas neko nemaina, jo ne jau tie vienkāršie mehāniķi, inženieri utt. izveda, tāpēc izgāzt dusmas (?) uz vieņiem, tai skaitā viņu jau šeit dzimušajiem pēctečiem...
Pareizi
P
Daudzes kunga pozīcija ir skaidra un pareiza, jābūt plašākai koalīcijai. Nesaprotama ir SC nogaidošā politika, viņi nemaz neraujas uz varu. Ko gaida SC?
Jahve
J
esi auksts vai karsts,bet, ja tu esi remdens ,tad tu esi izspļaujams
dihlafos
d
Daudze ar bembi jau ir sastrādājies,naudiņa ripo,bet par maz,vajag urbi.Idiots,vai nebūtu laiks tādu SC vispār izstumt no saeimas?Lojālos,izglītotos un zinošos pārvilkt pie sevis,bet SC ,ar urbi priekšgalā, uz Biškeku.Tur viņš pamācīs kā pareizi jāstrādā,tur Maskavas atbalsts garantēts pilnīgi atklāti,nevajadzēs melot un slēpties.Valdībā kopīgu un vienotu sadarbību 4 partijām un viss būs O.K.,kašķēties varēs kad sāksim dzīvot pārticīgi,bet labāk nevajag.
Izvaro mani
I
Neviens, ne Krievs vai Latvietis neatbalsta tekošo Latvijas valsts izlaupīšanu. ,
Oldmarka
O
Ja Tečere vai Čērčils rūpētos par iespējami lielāku atbalstu parlamentā, viņi nebūtu kļuvuši par izcilākajiem Lielbritānijas politiķiem. Par tādiem viņi kļuva ar noteiktību un apņēmību, izmantojot vēlētāju dotās pilnvaras, realizējot dzīvē savus politiskos un ekonomiskos uzskatus. Tāpēc jau ir vēļēšanas, lai tautai dotu iespēju izvēlēties no dažādiem piedāvājumiem. Un cenšanās no šiem dažādiem piedāvājumiem iztaisīt rosolu un iebarot vēlētājam var beigties bēdīgi pavāram. Neskatoties uz to, ka politiku sauc par kompromosa mākslu, par izcilu politīķi kļūst tas, kurš stingri pieturas pie saviem principiem, nevis lokās kā vējš papūš.
avīze
a
Pirms vēlēšanām SC izdotās avīzeles divās valodās, kur krieviski bija agresivi saukļi, bet latviešu lasītājam piespēlētas naivas frāzes. Apsveicami kā SC cīnās par iekļūšanu valdībā mūsu valstī. Lai mums arī izdodās viņus neiekļaut Valdībā. Vai SC ir veicinājis etnisko sadalījumu????
hrens
h
Piekrītu! Jau "Dienas" laikos no Ozoliņa infantīlisma metās šķēma dūša.
patriots
p
Idiots Daudze salidzina krievu nacistu, pret lLatviajs valsti naidigu partiju SC ar Latvijas patriotiem VL, tas vien nozieme to ka sim kretinam nav vietas Saeima, nerunajot jau par Saeimas prezidija vaditaja amtu.
Aldis
A
Kā tad, Daudzem vēl Urbim vajadzētu vajadzētu savu vietu atdot. Būtu īstena saskaņa. Piedevām šamējiem atļaut runāt krieviski no "Seima", kā viņi sauc, tribīnes.
Dace
D
Dombrovskis darbojas pareizi! Katrs tāpat kā Daudze var gudri parunāt, bet kā to realizēt dzīvē? Kā tas ir, Daudzem vislabāk zināms, tāpēc tāda muldēšana ir kaitinoša.
Mister X
M
Nestridies ar i net komentaru profesionaliem,taa vari aizrunaties lidz bezgalibai.Labaak veic sev hidrokolnterapiju un viss bus ok:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas