Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Daudze: visā Eiropā deputātiem piemaksā par darbu komisijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
upe
u
visā Eiropā tauta saņem kaut ko atpakaļ no nomaksātajiem nodokļiem , pie mums visu norij saeima, valdība un tai tuvu stāvošie partijnieki un viņu ielikteņi ej ellē daudze - tur tava vieta !
DD1
D
Daudze, Juus uzpuutiiba, kaitinot tautu, liidzinaaties Kalviitim, dziivojat citaa dimensijaa, ja uzdroshinaaties taa runaat. Ceru, ka ar to Juusu politiskaa karjera ir beigusies.
ooo
o
Bet vai tad Latvija ir Eiropā ? Tikai deputāti un ierēdņi.
Oma
O
Ja Saeimā sēdēt ir tik grūti, ja par maz maksā, ja jācieš visādas neērtības, tad kāpēc viņi tur lien un turas kā utis kažokā? Daudze varētu atbildēt uz šo jautājumu! Paskaitīsim, cik mediķu varas gaiteņos apgrozās, un tad vēl visādi citādi "speciālisti"! Mūsu posts un nelaime!
Mika
M
kaunējies būtu, zagļu atbalstītājs!
hpl
h
pareizi,tad,kad pensijas un darba algas būs Eiropas līmenī, pat tad šiem pašievēlēttajim''' deputātiņiem''viņu pašu notiktās algas un koeficienti ir par lielu,ņemot vērā ''šaražoto''sauso atlikumu.
ihaha
i
Bet, kaa labi zinaams, aarstam par savu algu ir atbildiiba. Arii deputaatiem jaatbild, par to, ko valstii savaariijushi. Vispareizaakaa deputaatu alga buutu valstii videejaa - bez kaadaam piemaksaam. Tad deputaati buutu ieintereseeti ko dariit valsts labaa.
patriots
p
Vai tad but deputatam, prezidentam nav goda lieta? Kapec tad sie "patrioti" nevaretu krizes apstaklos stradat par paris videjam algam Latvija, piemeram, Ls, 300/menesi?
KLM
K
..visā Eiropā deputātiem piemaksā par darbu komisijās... .............................................. ............................................................ ................................ protams, Daudzes kungs, tikai atšķirībā no Eiropas, mūsu valsts deputātiem piemaksā arī par apdraudējuma radīšanu valsts drošībai - balsojot par grozījumiem drošības dienestu likumos ! Starp daudzām balsotāju balsīm ir arī Jūsu, valsts otrās amatpersonas, balss - radot apdraudējumu valsts drošībardi....Ginesa rekokordu cienīgs notikums Eiropas parlamentu praksē - likumdevēji rada apdraudējumu valsts dro
t
t
daudze ir kļuvis pretīgs varbūt kā ārstu viņu varētu cienīt, bet kopš nelaimes dēļ ticis saeimā, kļuvis vienkārši pretīgs (lai nevajadzētu lietot rupjības) tās viņa runas bezsakarīgās un trulās, intervijas, ko sniedz, domādams laikam, ka kāds tās lasa ar interesi un izskats - piepūties tītars ar tītarieni pie sāniem fuj, daudze, būtu kaunējies līst kur nevajag
jurka
j
bet Latvijā ir viena atšķirība, viņi ir slimi un viņiem jāiet ārstēties vai ļečīties, ja nesaprot... Prozit!
Tenis
T
Ko sis zaglis, idiots gauzas par zemo samksu un savam privlegijam? Vai ES ir vel kada tik maza un nabadziga tauta, valsts kada ir Latvija, kura ir 100 kretinu uz 2.3. milijoni iedzivotaju ka paraziti uz veselas miesas?
Daudze!
D
Kāpēc nebrauc uz Ventspili? Nemokies ar šo ''pieticību"?!
Vija
V
Apriebušies viņi visi! Ja iet iet runa par "resnā gala" algām, tad vienmēr salīdzina ar Eiropu! Kāpēc lielākās sabiedrības daļas algas Daudze negrib salīdzināt?! Nelieši, kuri dzīvo uz mūsu rēķina un vēl vaimanā!
kitī
k
Kam te interesē kā ir citur, ja citur NAV izlaupīta valsts tieši pateicoties deputātiem? PAR KO piemaksāt? Par ko vispār maksāt? Pastrādājiet par velti, parādiet, ka jums valsts kaut ko nozīmē, bet pēc tam vāvuļojiet par piemaksām...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas