Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Daugavas vanagi: RD lēmums ir leģionāru nerrošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tvaika iekas sanitaars
T
Ir ljoti daudz pasaakumu, kuriem nav oficiaala statusa. Nederiigs arguments.
monitors
m
Riigas Domei vel neienaaca prataa atcelt Ziemassvetkus un Neatkariibas Dienu 18. Novembri... tas ir gan lidziigs, atcelt - Latvieshu Karavira Dienu , 16.Marta gajienu ! .....tad Latvijai vispar paliks tikai sveshzemnieku "svetki" .... ------------------------------------------------------ ---------------------------- Rīgas Dome nenosaka svētku dienas. Tās nosaka Saeima. Šobrīd 16.martam nav oficiāla statusa.
atbilde
a
latvieši par SC nebalsoja, viņi vienkārši palika mājās, jo par latviešu kretīniem balsot arī negribās. paskaties un Šleseru vai Kristovski - vai tad par tādiem kāds var balsot?
Fakts>8. marts
F
Piekrītu - "ja (...) grib pieminet savus kara draugus, vini var to darit, bet ta lai visadas diskreditejosas organizacijas neceltu uz to sev reitingu" : 9. maijs - kapos pie Brasas tilta, lai "naši" un citas līdzīgas "diskreditejosas organizacijas neceltu uz to sev reitingu" !!!
kas
k
Tāpēc, ka šī cilvēkveidīgo suga neko citu neprot,no manas ģimenes stāstiem par ,,atbrīvošanu,,-mājās ierodas līkkājains zaldāts apkāries pulksteņiem,izvanda visu māju ,pievāc kas patīk,atrod podu ar medu,rij kamēr lien,pārpalikumu ņem un ap...iš un noliek galda vidū,ko tad gribēt no pēctečiem.
zebra
z
Tas ir pretīgi, ka Rīgas dome piespēlē cekistiem. Pāris vecu vīru atceres gājienu uzpūš par nezin ko. Cekisti katru gadu izmanto 16.martu, lai izārdītos. Tur ir pilns ar Staļinisma simboliem. Kaut vienu staļinisma slavinātāju kādreiz sauks pie atbildības? Pie Brīvības pieminekļa vecie vīri nāk nolikt ziedus nevis ēst, dzert, bļaustīties un mest atkritumus zemē. Un tā dzerstīšanās publiskā vietā 9. maijā. Vai tā ir Uzvaras dienas atcere? Pēc " kultūras nesēju" svētkiem katru gadu ir kā Getliņu izgāztuvē. Kādēļ Dome nenodarbojas ar tiešajiem pienākumiem - vienreiz varētu aizliegt to cūkošanos Uzvaras parkā. Kādēļ Uzvaras diena Rīgā ir pārvērsta par dzērāju svētkiem un piegānītu parku?
Phoenix
P
Nu tipiska krieveļu atbilde... jākaujās, kad atgādina viņu izcelsmi. Laikam tomēr kauns par to, ja ar to lepotos, tad kaušanās nenāktu prātā. Tāpat ja jel Tu kripatu no vēstures zinātu, tad manus paskaidrojumus Tu labi saprastu. Dienas komenti nav forums kur vēsturi Tev mācīt.
8 marts
8
16 marts man ir vienaldzigs, ja legionari grib pieminet savus kara draugus, vini var to darit, bet ta lai visadas diskreditejosas organizacijas neceltu uz to sev reitingu. Un galvenais tu man ta ari neatbildeja uz manu jautajumu. Okupantu pēctecis vai pašmāju čekistu atvase- to pat negribu komentet, ja uz tevi rej suns, tu tacu vinai ar to pasu neatbildesi, cits jautajums ja man to pateiktu uz ielas, bet tadu gadijumu mana dzive pagaidam nebija.
Phoenix
P
Redzi, izvēlējos Tev maigāko no trim varbūtībām... otras divas , muļķis vai demagogs. Tātad izvēle Tev. Ka esi okupantu pēctecis vai pašmāju čekistu atvase var jau pa gabalu pateikt. Kāpēc tagad tik negatīva attieksme pret 16. marta norisēm...? Tāpēc ka Tu un Tavi dzimtas brāļi ir smagi piestrādājuši sākot ar WW2 lai tas tā būtu. Fričiem jau pirms WW2 un Wannsee konferences [Vai maz par tādu esi dzirdējis?], bija otra konference. Tur friči nosprieda ka visas noziedzības ko pret žīdiem izdarīs, vainu novirzīs Austrumeiropai. Līdz šim tas ir spoži izdevies. Vācija ar Krieviju šo praksi turpina vēl šodien. Palasi kaut vai mūsu pašu vēsturnieku komisijas izdotās grāmatas.
8 marts
8
Kaut ka nav man nekadas gribas iepazisties ar radikalu organizacijam, nedz ar nacboliem,n edz ar neonacistiem(sorry Latvijas ultra patriotiem) Isteniba, to ka tu mani nosauci diezgan labi stasta par tavu intelektualu aprobezotibu(kas tas par puisenu), bet es tomer uzsprasisu, kapec tagad tik asi apspriez 16 marta gajienu, ja gadu atpakal to tapat aizliedza, pie tam Birks no TB?????????
Phoenix
P
Puisīt, vispirms par DV ko saki, iepazīsties ar to organizāciju... Kas un kur tā tika dibināta. Tad padomā, vai kas līdzīgs varēja notikt Tevis dievinātajā PSRS.
Tvaika ielas sanitārs
T
Nu tagad DV jau ir "margināļi" un sapīti kopā ar Gardu. Atgriešanās PSRS, kad jebkurš nacionāli domājošs latvietis bija "ekstrēmists" un "fašists"?
Tvaika ielas sanitārs
T
Aizbrauc uz Vāciju un paskaties, cik tur ir militāri vēsturisku un militāri tehnisku žurnālu. Ne tikai par vācu armiju otrajā pasaules karā. Aizbrauc uz mūsdienu Krieviju un ieraudzīsi to pašu. Tikai Latvijā daži cenšas veidot PSRS informatīvo telpu, kur par vācu puses formējumiem nedrīkst runāt un ja drīkst, tad tikai lamāt. No latviešu leģiona varēja iznākt Latvijas nacionālās armijas kodols. Un vāciešiem neviens neko neprasītu, paši paņemtu. Oskars Kalpaks taču arī komandēja tikai vienu bataljonu, bet Kalpaku nez kāpēc nelamā par "vāciešu līdzskrējēju".
Tvaika ielas sanitārs
T
Ja gribi redzēt vāvuļojošu stulbeni, paskaties spogulī. Neko nezini, toties vareni bļauj.
borcinsh
b
...noklausijos "radio Brivas Eiropas" M.Bombina reportazhu... - "iznaak", kaa: gajiens aizliegsts sakara ar to kaa "noregistrejas" - "Vanagi" un kaut kadi "antifashisti"... , tapec var gadities..., kaa notiks "stichka"(!) .... var padomat kaa vini ("antifashisti") ar to Latvijas Karaviiru marshu atgriezies 1941 gadaa... ... tad Riigas "Domai" bus jaaizliegt ari 9 maija " prezentaciju", lai "neatlaut-neizsaukt kohfliktu" ... PS. kauns par Riigu un "veletajiem" !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas