Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dažviet kritisko ūdens līmeni mēra pēc zilas strīpas uz tilta, ne jaunākām tehnoloģijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
redīss
r
Mērīt var dažādi, bet pie mums visam jābūt daŗgi. A te strīpiņas uz tilta , nav nopietni , nekādas varkas.
Kurbads
K
Aizej izmēri savu krāniņu labāk. Ja ciparus nepazīsti, tad nekāds mērinstruments nepalīdzēs. Kur gan tikai tādi rodas.
smīns
s
Savukārt citviet tiek izmantota atzīme uz tilta. "Mēs zinām, viņi saka, ka šitā zilā strīpa nozīmē, ka, ja tikt tālu aizies ūdens, tad applūdīs tur, ja šitā zilā strīpa, tad tur," stāstīja A.Lieljuksis. "Es gribētu teikt, ka tas nav nopietni." . Man atkal gribētos teikt,ka viens otrs ģenerālis nejēdz ko runā.Ja Jelgavā,ak tavu brīnumu,lieto "tehnoloģijas",tad Lieljuksis šķiet vienīgais nav informēts,ka tur ir vesela LLU fakultāte,kam ar to jānodarbojas pēc noklusējuma.Savukārt,ja Jēkabpilī ir atzīmes uz tilta(sk.bildi pie raksta)un ūdens līmenis ir vērojam onlainā i-netā,tad tas "nav nopietni"? Jebkurš jēkabpilietis zina maģisko skaitli 6,30 kuram iestājoties,tēlaini sakot, jākāpj uz 2. stāvu. Ja Rīgas kundziņš gadu gadiem nostrādājis pusmilitārās struktūrās nav pacēlis savu pakaļu un nav kaut kur aizbraucis un nav kaut ko ieviesis,tad vietējie,kuri gadu desmitiem sadzīvo ar plūdiem,zina ko un kā darīt.
we
w
Njaa.... Lai LielJuksim nebuutu pakalja jaapiecelj no siltaa kreesla, tagad veiksi monitoringu par paaris ljimoniem.... Nu nesaaprotu, kaapeec tie tirlinji, kas saseedinaatui tajos kreslos nespeej reizeem pakluseet... bet nee, kaa muti atver, taa uzskataami izlien aaraa stulbums.
pakausis
p
nee nu protams ka ir jaameera tikai un vieniigi ar "jaunaakajaam tehnologjijaam".. jaaizgaazh kaads ljimons, plus veel ljimons otkatiem.. un tad peec paaris gadiem veel paariitis ljimonu jaaizgaazh lai iegaadaatos veel jaunaakas "jaunaakaas tehnologjijas".. galvenais ka nauda griezhas.. :))) un veel svariigi ir nodzeest taas striipinjas kad saak lietot "jaunaakaas tehnologjijas".. nu taa.. lai nedod diess kaadam nesagribaas atkal peec vinjaam meeriit kaut ko nebuut
uk
u
nevajag nekādu pētījumu, tie ir muļķīgi bieži vien, jo galvenokārt balstās uz teoriju. pieredze ir pati labākaā kāda vaina svītriņām?? galvenais ir rīcība.
Gita
G
Manuprāt, empīriskā pieredze ir pati labākā....
ZT
Z
Jo vienkāršāk, jo labāk.
plakanais
p
Izskatās, ka tas puisis ir tups kā zvejnieka zābaks. Nav nekādas atšķirības ar ko tiek mērīts līmenis, ja ir iegūstams rezultāts.
Mārtiņš
M
Un ar ko "jaunākās tehnoloģijas" ir labākas par svītrām uz tilta balsta - tikai ar to, ka līdz tiltam ir jāaiziet, bet signālu no kāda nebūt devēja var saņemt mājās siltās čībās dīvānā sēžot? Un ja nu devējs sabojājas, vai pārtrūkst sakari, vai elektrības padeve traucēta? Galu galā - patiešām - mērīt var tā, var šitā, galvenais ir pareizi un savlaicīgi prognozēt, bet tur nu gan nekāds superdators nav nepieciešams - topogrāfiska karte ar augstuma atzīmēm un mazliet saprāta.
Čibrix
Č
Kritisko līmeni var mērīt arī pēc brūnās strīpiņas apenēs.
mammaDaba
m
Nīcā kā lielākos plūdus atceras 1979. gadu. Tad tiešām daudzi nebija dzimuši :)
Bille
B
Mērīt var tā, var šītā, bet ko tas dod, ja nevar SAVLAICĪGI sākt rīkoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas