Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

De facto lelle-deputāts izmaksāja Ls 415

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Ino
t
Par to Kupidonu - nu tas ir visa pasākuma, ko sauc par DE FACTO, precīzs raksturojums. Forši pateikts!!!
x
x
Impotents nekļūs par seksa gigantu, ja Kupidonā iegādāsies lelli:) ---------- kaut kaa peedeejaa laikaa tavi texti tikai par impotenci vien. nedaudz aizdomiigi, ghm :)))
mazais ciniķis
m
labi, ka televizoram ir pults. To mēslu neskatos, jo: 1. krīt uz nerviem infantilais formāts (bilde) 2. samākslots, neko neizsakošais txt nav labāks 3. pirmajā reizē neko nesapratu, ko viņi grib pateikt, otru iespēju nemaz i nedevu, jo liekas, ka tur visi ir tik pašapmierināti ar šo izbāzeni, ka viņiem ir labi arī bez manis
d3o
d
Ta nu gan salīdzināja - ar panu Kleksi. Kleksis nāk ar skaidru un gudru vēstījumu, bet bezsakarīgā lelle runā kautko un diezkāpēc - pilnīgi bezjēdzīgi. Un dikti atgādina Gustiņu no kombainieru raidījuma.
Manga
M
Tieši tā, piekrītu EgilamZ - svētdienas vakaros es nespēju sagremot veselus trīs politiku analizējošus (?) (nu labi - par politisko dzīvi vismaz stāstošus) raidījumus, kurus vienu pakaļ otram sviež visas trīs Latvijas nacionālās apraides TV. Tad labāk palasu vienkārši grāmatu, un tā mierīgi noskaņojos jaunajai darba nedēļai.
krista
k
Veltīgi tas cukurgailītis filozofē. "Nekā personīgi" 3.TV programā ir daudz labāks raidījums nekā šis .
Maijpuķīte
M
Neredzīgais Indriķis savulaik mums ir atstājis nopietnu vēstījumu par notikumiem, tāpēc informatīvā, analītiskā raidījumā lelle - vārdā Indriķis Redzīgais noteikti varētu darboties, taču no ākstīšanās gan vajadzētu atteikties. Ne vienmēr joki ir vietā. Žēl,ka lelle jau izgatavota un sevi jau pieteikusi. "Cilvēks no tautas" , laikabiedrs var būt arī savādāks - īstāks , nopietnāks.
lno
l
Impotents nekļūs par seksa gigantu, ja Kupidonā iegādāsies lelli:)
Skepse
S
tas gan ir par naudu [brīnums, ne?] bet iespēja skatīt KlingKlang ir šeit: www.ltvarhivs.lv/ltv/9/1340
Līga
L
Bezgaumīgi, muļķīgi, absolūti neatbilstoši raidījuma mērķim. Kurš kaitnieks to ir izdomājis.? Jau tā bija mokoši jāpiecieš nevietā iespraustie latviešu filmu fragmenti, kas raidījumu padarīja par balagānu, bet šis jau ir galīgs kolhoza drāmas kolektīva līmenis. Spalvu kušķis ar apšaubāmu dikciju murmulē bezsatura tekstu. Kultūras trūkums bezcerīgs. Es kā nodokļu maksātāja gribu zināt, kas ir šīs murgainās idejas autors!?
EgilsZ
E
Runaajot par taa saucamajiem analiitiskajiem raidiijumiem, kuri - gandriiz visi kaa viens visos Latvijas TV kanaalos ir obligaati jaaraada tieshi sveetdienas (!!!!!!!)vakaros, mani paarnjem shaubas par Latvijas iedziivotaaju veselo sapraatu -- vai tieshaam mees esam tik politizeeti, kaa neviena naacija pasaulee??? Vai tieshaam mums tas ir vajadziigs??? Un tad veel taas rokaades - vadiitaaji vieni un tie pashi, tikai kanaali citi...nozheelojami, lai neteiktu vairaak...
Pikselis
P
Lellei nav ne vainas. Tas suns ir ierakts lelles tekstos. Tie nu gan ir pilnīgs vājpiens! Ja LTV nesameklēs tekstu autoru, pasākums apgāzīsies kā veca sēta.
meta-fora
m
tā lelle gan ir viena riktīga valsts grāvēja, pareizi, laba metafora mākslīgai valstij ar mākslīgu politiku, kas 'domāta tikai savējo bandai, un laba metafora mākslīgajai LTV žurnālistikai. Tāds freidisks dzīļu monstrs :)) Nekādā ziņā nenovākt, lai ir, lai apliecina šīs valsts mākslīgumu!!
Samanta
S
Kārtējais netalantīgu žurnālistu gājiens, kā pievērst sev uzmanību. De facto jau sen vairs neskatos, bet krīt uz nerbiem viņu muļķīgā pašreklāma Skonto ēterā! Un šī lelle attēlos izskatās gaužām idiotiski. Nu nav tas sabiedriskās televīzijas žanrs! Lai gan ko tur vairs runāt - tāpat jau viss galīgā bezsakarā tur aizgājis.
Clash
C
Kad latviešu leļū teātra lelles ir bijušas glītas, vienmēr tajās ir bijis kaut kas depresīvs un atbaidošs? Runājot par "Kling klang esam klāt", tas bija labais, labprāt saviem bērniem kādu sēriju parādītu, bet to pat internetā nav iespējams sameklēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒ EKSPERTI

Žurnāliste Baiba Strautmane:

Lelles dalība kā forma šādā raidījumā nav nekāda problēma, ja mērķis ir atraktīvs komentārs. Taču, ja pēc satura tas ir veids kā pastāstīt kādas jaunas klačas, tad diez vai tā ir sabiedriskās televīzijas analītiskā ziņu raidījuma De Facto misija. Ja ir zināmas kādas baumas, žurnālistu rīcībā taču ir ēters un resurss, lai pārliecinātos, cik tās ir patiesas.

Mediju kritiķe Anda Rožukalne:

Nedēļas apskata programmā šāds žanrs ir pieļaujams, bet man ir iebildes pret veidu – zaglīga izskata zema līmeņa klaču pilns tēls, kas kaut ko bezsaturīgi bubina, neizsakot skaidru vēstījumu. Man viņš atgādina uzmācīgu tēlu, kas piesienas veikalos un pieturās, vēloties parunāt par politiku, neko daudz nezinot. Un tas nav piemērots līmenim, uz ko pretendē De Facto. Runa ir par formu, vai tas iedod unikālu saturu, jo arī komentāram ir jābūt skaidram, uz faktiem balstītam, bet te viņš nedod vērtīgu saturu.




LASI VĒL

POLITIKA.LV: Indriķa tuvredzība de facto 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas