Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

De facto: Valsts prezidents pieļauj bezpartejisku premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
khmērs>bumers
k
Nojaušam!
bumers
b
Ir interesants jautājums ! Kurš bija tas, ar kura palīdzību Zatlers tika izvirzīts prezidenta amatam? Viss var būt, ka šeit redzēsim sākumu, kāpēc Zatlers pašlaik šādi rīkojas. Jo viss jau nenotiek tāpat vien. Uzrakstiet visi lūdzu kas zin šo informāciju. Tas būs interesanti!
Tas
T
bija no diviem kretīniem lielākais.
  • 0
  • 0
bumers
b
Viennozīmīgi jāturpina darbs Dombrovskim. Gudrāks, zinošāks, vērīgāks šodien un vēl kādu laiku nebūs. Un nestrebj karstu, lai kā nelabvēļi to gribētu. Tauta skatieties vērīgi - visi tie , kuri saka, ka Dombrovskis bremzē un ir neizlēmīgs, ir Mūsu Latvijas acīmredzamie , vai paslepenie nodevēji, pašlabuma tīkotāji. Viņi paši sevi parāda un mums viņu uzvārdi ir jāieraksta savos personīgajos melnajos sarakstos. Un tad jāskatās un jāklausās viņu turpmākajos izteikumos masu medijos. Tad arī Jūs, kas pašlaik kaut ko neizprot, sāks saprast. Visi tie, kuri steidzināja Dombrovski airBaltic lietā, ir tie, kam izgāšanās visvairāk interesēja. Tie nelieši - svarīgākie, vai mazsvarīgākie bija labi sashēmojuši. Bet neizdevās ! Dombrovskis pareizi rīkojās. Tas nav svaigas maizes kukulis, par kuru mēs domājam katru nākamo dienu. Dombrovska sasteigta darbība novestu pie airBaltic pārdošanas. Un Latvijai nākotnē milzīgi ienākumi un nodokļi ietu secen. Mūsu lidsabiedrības darbinieki strādātu kādas ārzonas firmas pakļautībā. Valstij aizietu garām peļņa un nodokļi. Atcerieties - priekšvēlēšanu debatēs kāds publiski ļoti veicināja Dombrovski steigties. Padomājiet , kurš tas bija. Tad atcerieties ar ko Fliks "nejauši" satikās Ukrainā. Tad atcerietieskurš vēl parādīja lielu interesi tad, kad redzēja, ka Dombrovska vadībā airBaltic lieta tiek veiksmīgi atrisināta. Kas tas bija uzminiet nu ? Labi, ja kurš nelasīja, nedaudz pateikšu priekšā - kas dzīvo Ventspilī? Nu redziet , tur kur ož pēc lielas naudas, tur arī viņi visi rodās agrāk vai vēlāk. Tā, ka domājiet ļautiņi, neesiet lētticīgi, nekašķējieties savā starpā. Šādiem cilvēkiem tas tik ir vajadzīgs. Tādos brīžos kamēr Jūs Latvijas iedzīvotāji kašķējaties un Jūsu domas nodarbina kādas sīkas , vai nedaudz lielākas lietas šie "lielie" vīri var izgrozīt savas un ļoti lielas lietas. Protams it kā mums aiz muguras. Vai tad Latvijas iedzīvotājiem vēl ir maz 20 gadu izzagtas Latvijas pieredze. Skatieties un domājiet līdzi - shēmu vēl ir ļoti daudz !
Dr.xy
D
Betongalva galva no viesu nama "Komunisma Kajinas",doma,pielauj un secina,ka Prezidents varetu but bezpartejisks.Iespejamiba 50 pret 50. Pec nedelas bus lietus iespejamiba 50 pret 50. Varbut bus lietins,varbut nebus.
Bērziņ,
B
SUDRABU! SUDRABU! SUDRABU!
puaro
p
vai to, kura nevar 1mio latu pamanīt, kas valsts iestādes noslēps ārvalstu kontā?
  • 0
  • 0
Oskars
O
Šķēli grib izcelt no KAPA !!!!
nasca
n
Nesaprotu loģiku. Kā var vienā teikumā sludināt, ka premjeram jābūt saņēmušam tautas uzticību vēlēšanās, bet otrā - ka iespējams bezpartejisks premjers (nekandidējis vēlēšanās). Vai Bērziņš tikpat lēns domāšanā, kā runāšanā?
monitors
m
Kas tur neloģisks. Gribētos vienu, bet, ja nebūs, jāņem otru.
  • 1
  • 0
Bērziņš
B
divi vienā - lēns domāšanā un runāšanā...
  • 6
  • 1
XXL
X
Ok! Tatad, Lembergs! ;-)
Noteikti -
N
viņš tagad bezpartejisks - nav vairs LKP CK loceklis, komunisma cēlājs!
  • 5
  • 0
ha ha ha
h
Visi Zatlera aplicēji kārtīgi aplauzās, tagad laiza rētas!!!
Nu,nu....
N
Kur te var atrast cilvēcisko līniju? Ir tikai varaskāre, ambīcijas un salts aprēķins!
lauķe
l
Nu nominēt jau var jebkuru, kurs māk lasīt un galvenais parakstīties, bet......kāda tam jēga...
bite
b
Dombrovskis būtu traks, ja bāztu galvu tajā putrā! Kādu skaidrību var atnest bezpartejiskais šajā murgā, ko uzmeistaroja ... (nevaru atrast korektu apzīmējjumu!) Zatlers? Cilvēku nemiers tikai augs, jo daudzi, kuri balsojuši par ZRP, jūtas piesmieti.
Zemnieks
Z
Šī Dieva zeme ar Gaujas lejām, Ar stārķa ligzdām un kurmju ejām. Ar Cēsīm, Talsiem un jaunām sejām, Ar ļaužu balsiem un Raiņa dzejām. Par verga algu es tajā sirgšu, Par indes malku es viņu pirkšu. Ar zelta atslēgām es slēgšu, slēpšu, Kā puskauts āzis par viņu brēkšu.
To Zemnieks
T
un līgavu plīvuri vējā un kurzemes akmeņu spīts un tēva raupjā roka rudzu sējā un mātes acīs gaišais ziemassvētku rīts - ar visu to tu pārkrustīts
  • 7
  • 1
Liene
L
Skaudri, bet nenokārsim galvas: galu galā viss mūsu rokās!
  • 5
  • 2
Mad Max
M
Vai tas tikai atkal nebuus bijushais Lauksaimnieciibas ministra vietnieks Pukju Ansis ? Vinjsh tachu bez partijas shobriid !!!
Imants
I
Visi, gan oligarhu ieliktnīši, gan it kā tos apkarojošie , tagad ir šiem oligarhiem parādā. Tafad gan viens valdis , gan otrs - skatās ka tiem atdot parrādus, bet tā , lai otrs paliek parādā un lai krievi saviem "mecenātiem"paliek parādā. Bija jābalso par tām mazajām partijām, kurā oligarhi naudu reklāmai - TV, Radio, prese - naudu nedeva. Tad tagad viedokļi škirtos varbūt, ne parādi spiestu cīnīties par vietu pie siles. Bērziņam tagad jāuzdod Zatleram , kā premjeram , veidot rīcībspējīgu valdību. izgāzīsies. tad to pašu atkārtot ar Urbanoviši vai Dombrovski. Un tad - vai nu pašam veidot valdību kuru, ja Saeima to neatbalsta - atlaist Saeimu un jaunas vēlēšanas. Vai arī uzreiz atlaist Saeimu.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas