Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

De facto: VID noplūdusi datu bāze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AAMURGALVA
A
NAV TAISNIIBA PAR NODZERTO PURNU,BET RIKTIIGAIS NARKOMAANS GAN,TAS PURNS PARAADA UN AIZPAMPUSAAS ACIS ,NOZIIMEE KA IR KAARTIIGS NARKOMAANS.
ululiņš
u
Tāpēc jau Jakāns diži slims palicis...
alfiņa
a
Jā, jau pērn pavasarī par caurumu zināja, bet tad lielais priekšnieks bija Jakāns. pie tam augstāko personu sarakstā viņš ir. Caurums bija, viņš neko nedarīja un nebūs vainīgs? Tātad tik prasti, ar interviju LNT viņš vaļā tikt nevarēs.
Ezis
E
Valsts sektorā algām un prēmijām jābūt publiskotām un zināmām !
Nu bet protams, ka visi. Būtu jāzin kāds nr konkrēti vajadzīgs, lai novilktu tikai to. Daudz darba, maz ieguvuma. Nokopē visus un tad sašķiro.
Zane Grīnberga
Z
Nu, un, ko tu ar tiem datiem darīsi...???
gruu
g
Un kāds tam varētu būt sakars ar "Nekā personīga" iepriekšnedēļ veidoto filmu par hakeriem?
J.Biotops
J
Jakāns jau paziņojis, ka caurums radīts apzināti. Vai atkal kā vienmēr – suns zina, ko ēdis? Pat ja nav tīša un tieša nopelna, tad vismaz nekompetence un nespēja vadīt savu kantori te nu nebūs noliedzama.
Jurists
J
Ja nu kāds kaut ko nesaprot - speciāli priekš grūtgalvīšiem - neviens neko nav uzlauzis, datu bāzei specifiska pieeja bija atstāta tīšām! Tas nozīmē, ka šo pieeju izmantoja minētie ļautiņi un nokopēja datus. Tas arī viss. Bet principā par šo informācijas nopludināšanas faktu ir jābūt krimināllietai, kur tiktu skaidrotas vainīgās amatpersonas + tiesvedībai ar programmas izstrādātājiem un kompensācijas prasībai Valsts ieguldīto līdzekļu apjomā.
dzimmijs13
d
Vai tāpēc Jakānam neko nevar padarīt?
ko
k
Bet kur tad Jakāna paziņojumi presei? Tas viss taču notika viņa laikā.Vai tagad beidzot tiks izvērtēts noziegums,kas radies VID amatpersonu bezatbildīgas un noziedzīgas rīcības dēļ? Vai no darba ir atstādinātas amatpersonas,kuras bija tieši atbildīgas par IT sistēmu drošību,lai tās nevarētu slēpt savas bezdarbības sekas? Cik miljoni ir ieguldīti VID informācijas sistēmās kopā,bez tā kas minēts De facto un vai kāds arī atbildēs par visiem valstij un tās pilsoņiem radītiem morāliem un materiāliem zaudējumiem?
tetris
t
Tagad gan var salīdzināt Jakāna darbības(bezdarbības) ar Loskutova. Vai tik tagad DP vairāk nemeklēs 4atu nekā cauruma izveidotājus? Ja pat šoreiz neviens neatbildēs, tad cik tālu patvaļa var iet?
Tāuntā
T
Līdzjūtība... Manējie arī droši vien ir tur (ltv neparādās, bet visu tuvāko konkurentu ir). Mīļi. Un lai es pēc tam iesniegtu autiņu ceļazīmes, kur kādēļ esmu braucis???? Komercnoslēpums. pankūka. Maršruti mīļi pieejami ar tiesas lēmumu.
interesanti
i
Vispar jau mums 4 atmoda ir vajadziga jo si sistema kad tauta 20 gadus maksa nodoklus un so visu tautas naudu korumpanti un oligarhi caur bedigi slaveniem ppp projektiem mierigi parpumpe savas kabatas ir nenormala, situacija kad visa Latvija vergo kadu 4-5 oligarhu laba un vieniem piezidusos vesela armija mazaku izlaupitaju-birokratu ir jamaina.
no malas (īstais)
n
jā, visvairāk mani tur interesē gan tas zooparka preža pers.kods haha

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas