Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Debatēs Latvijas iedzīvotāji izsaka priekšlikumus Eiropas nākotnei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Komentētājiem
K
Esmu pārliecināts, ka Jums nav pat nojausmas par pamat principiem, kā darbojas ES un vēl mazāk jums ir saprašanas par to kā samērā vāja valsts (ekonomiski, militāri, demokrātiski) spēj šodienas pasaulē eksistēt. ES nākotne ir un varētu būt ļoti laba, ja būtu mazāk tādu destruktīvu spriedelētāju kā Jūs.
Lelle
L
Neviens jau negāna šo valsti, bet gāna šīs valsts iznīcinātajus.
Lelle
L
Respektīvi - nodarbojas ar muļķībām un laika nosišanu tai vietā, lai domātu paši par savu valsti. ES nākotnes NAV. Drīz tā ES pajuks ka pīļu mēsli un pašiem vien būs jākuļas no tās bedres arā.
www.nosargalatviju.lv
w
www.nosargalatviju.lv
komentētājiem
k
Var jau kritizēt - gan ES, gan šo debašu formātu, bet šī nesamērīgā samazgu gāšana, lai tik labāk skan - galvenais atskaņās un ar īpašu dzēlību! Neko šī cietumnieku valoda namainīs un Latvija tik grims un grims! Ja esiet tādi Latvijas patrioti, tad beidziet to gānīt un domājiet ko darīt!!!
anda
a
...un vidu Rihards Piks, viens no ES parlamentariesiem, kuru vacu "Stern TV" piekera, ka piektdienas neiet uz sedem, atstajot no rita savu "klatesosa" parakstinu (lai iekasetu pieklajigu samaksu), lai pec tam atri pazustu lepna autina...
Человек
Ч
"Kapec prieksplana, pie prezidenta, no kreisas puses, sez kaut kada prostituta kura spej tikai savas vecas kajas izradit?" - Ļoti vienkārši. Padomju laika bija dedzīga komjaunietie, vēlāk komuniste un mācīja komunismu saviem studentiem, bet šobrīd tik pat dedzīga nacionāliste. Viņa ir Latvijas simbols!
Blondīne
B
Pilnīgs murgs> Pēc kāda principa tika atlasīti vēlējumu teicēji, vai tas kāds specpasū`tijums- viena konditore, viens zemnieks. Senākos laikos bija jāprasa maskavijai tagad Briselei. Kāpēc mēs paši neveicinām kvalitatīvo izglītību?
ciniķis
c
nu gan naivi tie dalībnieki, gribot kvalitatīvu izglītību, kad tūlīt, tūlīt, tiks īstenotas SVF "strukturālās refromas" ar kuru tiks "restukturizētas" daudzas, jo daudzas skolas, tāpat kā, savulaik cukurfabrikas. Šie vēl arī gribot, lai būtu vienādi noteikumi zemniekiem, kad jau ir skaidrs, ka tiks realizēta deflācijas politika, kas iznīcinās jebkādu vietējo ražošanu un lauksaimniecību.
Emma
E
Kapec prieksplana, pie prezidenta, no kreisas puses, sez kaut kada prostituta kura spej tikai savas vecas kajas izradit?
tas pats
t
Savienība ir laba, diezgan, ofšoru kompānijas, aplokšņu algas, totālā korupcija(tas, gan par mums pašiem, vairāk) jāaizliedz! Uzreiz nebūs, bet cerība būs...
Juris k
J
Kādas gan vēl debates ,par savienību ,kam nav nākotnes ,,,,varam novēlēt tik šai savienībai vieglas smiltis ,lai šķiršanās notiktu civilizēti !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas