Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Delna: KNAB pārraugiem Vilnīša patvaļa nekavējoties jāaptur

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIENTULAIS VILKS
V
Kinkezin ,patin to filmu atpakal un paskaties kas ir tie LATVIJAS VALSTS izvarotaji.Reiz pienaks 15. maijs unbus tadiem katev par to jaatbild.
ella
e
Delna un Voika jūk prātā. Ja tāds līmenis pēc studijām Hārvardā, tad Voikai Latvijā tiešām nav vietas. Lai brauc uz Kamerūnu un cīnās ar korupciju tur!
dihlofos
d
Ko tu te cepies?Gadījumā nestrādā ZOO par jenotu kopēju,ka tikai tie prātā?Minhauzens,tas laikam tev ir mīļš un pūkains,kaut aptīrījis visu kur tiek klāt.Šim rokas nocirst par maz.Daudzi uzskata,ka labāk galvu.
..............
.
Neraudiet. Jaa un Vienotiibas Ministru kabineta voldinham un kamsparam arii driiz pakalh atnaaks.
Andris&Aivars
A
Veiciigak, Vilniit, veiciigaak! Atlaid visus, kameer Juta nav atnaakusi mums pakalj!
pilnīgs sviests
p
KNABis un Delna līdz šim ir bijis politisks instruments jēlajiem (tagad jenotiem) cīņā par varu un ietekmi. Šajā cīņā Latvija ir nolaista podā! Nevienu neinteresē, ka cilvēki aizbrauc, ka tautsaimniecība nīkuļo, ka bērni nedzimst. Galvenais, ka marionešu valdība ir pie ruļļiem! Cerams, vairs ne ilgi....
vells
v
O jā, viena jenotu ielikteņa izsviešana no iestādes, kur viņš ilgstoši ir piesedzis jenotiešu noziegumus, ir apdraudējums globālajai drošībai. Tas, ka līdz bankrotam mākslīgi novestas valsts īpašumā vēl palikušo objektu prihvatizācija tiek gatavota maigi izsakoties, netīru ļautiņu vadībā, kuri atklāti jau saņem kukuļus tas "delnai" nav pat pieminēšanas vērts. Dubultmorāle? Nē, līdzdalība noziegumā, kas ir krimināli sodāma.
Lelle
L
Kurmītis » Delnai 13.05.2011 23:15 +++katra diena, ko amatā pavada KNAB priekšnieks Normunds Vilnītis, kaitē gan KNAB, gan visu valsts pārvaldes institūciju reputācijai,+++ Es gan domāju, ka valsts pārvaldes institūciju reputācijai dadz vairāk kaitē katra diena, ko amatā pavada „demisionējusī” mūrniece, katra stunda, ko savā krēslā sēž personīgā biznesa problēmas uz valsts rēķina kārtojošais dombrovskis un katru minūti, ko tur pavada bankrots, nodokļu nemaksātājs un valsts iztiordotājs kampars ... Un. Par cik es līdz šim neesmu dzirdējis nevienu – nedz pīkstienu, nedz peles pirdienu no Delnas puses šo jenotības žuliku sakarā, tad uzskatu, ka šīs politprostitūtas ir zaudējušas tiesības savu muti par tamlīdzīgām lietām vispār vērt vaļā. __________________________ Mjaa. Kurmītim var piekrist, jo ne Delna, ne arī Valsts Prezidents ne vārda nesaka par Premjera privāto biznesu MK, ne par ekministra naudas jocīgo izcelsmi. Mums laikam gan tā demokrātija vieniem, bet Vienotības locekļi var raust sev uz vella paraušanu? Kā tad ir Delna?
ejiet
e
gadījumā delna ka tik nav tipiska svešas naudas pārstāvniecība Latvijā ko sauc par sorosa filiāli, tādēļ te skaļi bļaustās
IncParaac
I
Sestdiena, 2011. g. 14. maijs Krišjānis, Elfa, Aivita, ElvitaLietus. 10 °C, R vējš 3 m/s. Reģistrējies Latviski По-русски ORB.LV RSS Uzstā dīt kā noklusējuma lapu Humors E-pasts Horoskopi Spēles TV programma Kino afiša Veikali Arhīvs Meklētājs Ziņas Financenet Online TV Sports Hokejs Izklaide & Kultūra Mūzika Sievietēm Tehnoloģijas Auto Sludinājumi Ziņas Latvijā Latvijā Kriminālziņas Tava balss Reģionos Ārvalstīs Viedokļi Ekonomika Mobilais reportieris Zaļā zeme Iespējami protesti pret politiķu bezdarbību KNAB jautājumā Raksts Komentāri (2) Rādīt lasītāju ieteiktos komentārusAugošā secībāDilstošā secībā Mainīt komentāru secību IncParaac Pirms 0 sekundēm Valdis Dombrovskis - cik izlēmīgi var šobrīd rīkoties - KNAB darbību glābjot ar Vilnīša noņemšanu? EmsīšDolārzaļie ZZ - pēc Hūtes diktāta - sargās krimināllietas "nesteidzīgumu"? PLL - rumpīšašisti - sargās Partiju miljonLs Sodnaudu? Sim-bi-o-ze? Noziedznieciska - bet dabīg/noturīga - vienotība? Ar skaidri izprotamu - ieguvumu? Gaida? Tā - "no lapas lasa" Zatlers:"Premjeram jā-spēj gā-dāt KNAB kārtību, darbspējību! " Labi rūc, Lauva? Zootrusīc - "no lapas dzied"? Jakāns - vēl tiesājas - pret Eināra Repšes - rīkojumu likumību? Klīdza, klīdza - Vinetmuižniece:"Jakāns ir Saeimas li-ku-mī-gi apstiprinā-āccc!" = "Eta moi kruzdel! Moi dokumenta porjatka!" Vinet! A tvoi - dokume-enta - Vinet - porjatka? Padģeļščica drugoi? "No lapas dzied" - Vilnīc ! "No lapas dzied" - Zatlers ! Ko ieguva - Klīdzēja/Vinetmuižniece? Cietumdrošu Krēsla imunitāti - pret - "padģelku"? "No lapas dzied" .. tak ne Mūžībai? Kaunam? Tak ... Smalku - Latvijas - Sudraba - Cerību Pavedienu - uztur - Tāleres suņnāve - ka-me-rā? Vi-net! Kā jū-ties? Patiesība! Te-vi - Brīvu - Darīs? "Saeimas likumīgi iecelts ir Vilnīc?" Ir? Ir! Un? Zatler! Gribi vēl? Ko tieši? Ak Lilita! Hm ...
Un
U
arī jāiesēdina par kaitējumu LV divu gadu garumā.
nekā personiska...
n
..kur jūsu komentāri..kaujā saucieni premjera korupcijas risku sakarā??? kaut kā DIVKOSĪGI JŪS DARBOJATIES!!!! p.s un es nesmu noteikti Vilnīša fans!!:))
foxa
f
"Situācijā, kad N.Vilnītis turpina, iespējams, prettiesiskas darbības, Ministru prezidentam V.Dombrovskim, valsts prezidentam V.Zatleram un Saeimas deputātiem ir jāizmanto visi to rīcībā esošie likumīgie instrumenti, lai apturētu patvaļu. Jāatjauno sabiedrības uzticība ne tikai KNAB, bet arī pašiem politiķiem"
šodien
š
Tauta vairs nav stulba un ne uz kādām protestakcijām neies. Tieciet paši galā.
Higgins
H
Kurmi..būtu labāk gājis papum palīgā cīņā ar anglijas tiesu, nevis izsķērdis savu dārgo laiku šajā seklajā varžu dīķī. mhm..jeb Tevi vairs laiž tikai cept prastus komentus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas