Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Delna: Lielākā parādniece - Vorobjova, lielākais aizdevējs - Štokenbergs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Kā vienlaicīgi var būt parādā ,bet aizdot. Neloģiski izskatās. Ja ir nauda varētu jau aizdot nedaudz ,bet pašam pakaļa plika skrien aizņemties un tad tēlo oligarhu un aizdod. KNAB gan neliekas aizdomīgi .Zatlers gan aplasijis daudz parādniekus savā partijā.
jumors
j
Kurma vēl nav skaidrs, kāpēc Saeima negrib redzēt tribīnē cilvēkus ar maziem ieņēmumiem un mazām parādsasitībām?
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
Oficiālās datu bāzēs uzreiz nevar ieraudzīt patieso ainavu. Vienotibas premjers Valdis Dombrovskis aizdevis Ls 125 000? Jā, taisnība. Precīzāk, viņš Ls 125 000 aizdevis savas sievas Ārijas Dombrovskas un ģimenes draudzenes, ministru prezidenta biroja darbinieces Sandras Bukanes kopfirmai, kura valsts Hipotēku un zremes bankai parādā gandrīz miljonu latu un no HZB, kur valdē Brigmaņa kundze, saņēmusi savādas, grūti izskaidrojamas kredītbrīvdienas. Toties oficiālās datu bāzes, ieskaitot CVK datus premjeru Dombrovski netīšām, bet Vienotībai izdevīgā mērcē, turpina saukt par lielu aizdevēju. Jo lielāki Latvijas parādnieki, jo lielāka viņu vēlme glābt Latviju?
CIETI!
C
Pārbaudīt vajag tos aizdevējus, jo patiesībā tas ir sen zināms paņēmiens, kā pēc tam legalizēt melno naudu. Un bez pročiem neviens neaizdod, bet to neuzrāda un nodokļus nemaksā. Valsts apzadzēji un žuļiki lien pie siles. Naivās tantiņas balsojiet!
He he....
H
štokijs aizdod.... he he... mums izkrāptos nodokļus.... hi hi... bet Vienotības pakļautie orgāni klusē kā zojas .... ha ha.... Delnas draudziņi - jenoti smird... hi hi...
Stratēģis
S
Kandidēt jāaizliedz absolūti visiem parādniekiem, kuru parādi ir lielāki par viņu viena gada legālajiem ienākumiem. Kam nav skaidrs, ka šie parādnieki raujas pie varas tikai tamdēļ, lai nokārtotu parādus. Un kam nav skaidrs, ka viņi ir absolūti ietekmējami no kreditoru puses? Parādi un nezināmas izcelsmes skaidras naudas uzkrājumi - tā ir 100% pazīme, ka cilvēks nav, nekad nav bijis un nebūs labs politiķis. Tā ir aksioma!!! Kā var uzticēt vadīt valsti tiem, kas nespēj pārvaldīt pat savas finanses?
Imants
I
Tautai nav skaidrs, jo radio un TV jau ieskaloja ka tie ir pareizākie valsts "glabe'ji"no visa kā - no bubona mēra, onanistiem, oligarhiem un krīzēm...
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas