Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Delna: Muižniecei izmeklēšanas laikā jāpārtrauc darbība Satversmes tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
verdikts
v
Laipnas, bet paģirainas - ar tādām NEVIENA tiesības neizdodas nosargāt.
skats no malas
s
spiegi un provokatori ir visapkārt, lai turas Vineta. Kā jau karā.
Juris
J
Gan jau jaunais tiesībsargs pasargās Muižnieces tiesības. Acis viņam tādas laipnas. Likumība šajā valstī tagad ir drošībā!
Cerams,
C
ka uz mūžīgiem laikiem!
ōmiš
ō
Prieks- Delna pamodās, nepagāja ne nedēļa :D
...
.
Lai arī šķieties kaku mala, paskaties uz to slepkavas ģīmi iekš foto - to uzskatot patiešām nodokļi aizmirstas, jo šausmās jābēg...
zvirbulēns
z
Ja gribi Latvijā dzīvot, jāmācās latviešu valoda un mācība par pieturzīmēm, citādi muldi par deviņiem mēmiem, bet jēga nekāda.
mala
m
galvenais bija novērst uzmanību no jauniem nodokļiem,elektrotarifiem u.t.t.,it kā tajā komisijā nebija arī citi(daži gan tajābrīdī,darba laikā,kārtoja personīgās lietas) un tagad bļauj!!! neapšmauksiet!!!!
Jaunietis
J
Pietiek tikai paskatīties, kuri ir tie deputāti kas tagad mēģina destabilizēt Saeimas un Satversmes tiesas reputāciju, lai kļūtu skaidrs par viņu tālākajiem mērķiem. Pietiek tikai paskatīties uz bijušo valsts naudas izzagšanas piesedzēju, lai kļūtu skaidrs par viņa paša morālo seju. Tāpēc pilnīgi neapšaubāmi var pateikt, ka viss šis no oda izpūstais zilonis kalpo tikai jēlo sorozīdu izmisīgajiem mēģinājumiem noturēties pie varas, kas acīmredzami slīd ārā no viņu rokām. Tāpēc tautai jāaizstāv savas demokrātiskās tiesības. Tautai jāpeprasa lai Urbanivičs, Šlesers un Šķēle veido jaunu valdība, kas izvedīs Latviju no purva, kurā to iegrūduši jēlie sorozīdi. Tautai jāpeprasa lai jaunā valdība pieņem Krīzes likumu, kas atjauno un paplašina Satversmes 83. pantu ļaujot Premjeram vienpersoniski pieņemt vissteidzamākos likumus krīzes pārvarēšanai. Tautai jāpeprasa lai lai jaunā valdība turpina un paplašina Rīgas Domes uzsākto sadarbību ar lielo un bagāto austrumu kaimiņu iepludinot mūsu slimajā ekonomikā jaunas, svaigas asinis. Tautai jāpeprasa lai valdība beidz padevīgi iztapt alkatīgajiem zviedru baņķieriem un masonu fondiem, lai parāda viņiem, ka aiz mums stāv Krievija gan ar tās vareno ekonomisko, gan ja vajadzēs, militāro potenciālu.
vecums nenāk viens
v
tu jau te vienreiz savēmies- mēslus vajag savākt, nevis pļū...īt par jaunu
ehh !!!
e
Un kā vārdā Jūs čiepstat ? Varētu padomāt,ka tie viņas apsūdzētāji ir pelnījuši cieņu... Varētu padomāt,ka šis ir vienīgais gadījums ar protokoliem Saeimā... Kas tā domā,tas ir naivs! Varētu padomāt, ka tikai ar TP deputātiem tā notiek... Varētu padomāt,ka Loskutovs pelnījis vairāk cieņas... U.tt. - izrāvuši vienu gadījumu no konteksta un nu dod vaļā- tīrs,klasisks Vienotības stils!
Berta
B
Šis viens gadījums, kurš kā īlens no maisa izlīdis, parāda, kāpēc TP bija svarīgi turēt Saeimas juridiskajā komisijā TĀDU Muižnieci, bet visvairāk no šī gadījuma sabiedrība iegūst, beidzot tā īsti iepazīstot Gunāru Kūtri, kurš šo visu akceptē. Sapuvusi tā Satversmes tiesa - tik tālu nu esam!
krutis
k
Krutis jau TP kabatas tiesa.
vecums nenāk viens
v
kāds ir tavs stils un kam piederošs?
kā tad!
k
Varētu padomāt,ka tie viņas apsūdzētāji ir pelnījuši cieņu... Varētu padomāt,ka šis ir vienīgais gadījums ar protokoliem Saeimā... Kas tā domā,tas ir naivs! Varētu padomāt, ka tikai ar TP deputātiem tā notiek... Varētu padomāt,ka Loskutovs pelnījis vairāk cieņas... U.tt. - izrāvuši vienu gadījumu no konteksta un nu dod vaļā- tīrs,klasisks Vienotības stils!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas