Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Delna prasa veikt tāmes analīzi Gaismas pilij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papa carlo
p
Vai tikai man šķiet, ka Delna jau visu laiku piedalījās jauno 3 brāļu darbā, un visu novēroja? Tagad sanāk, ka Delna prasa veikt sevis pašas par labu atzītās tāmes analīzi???
ES
E
Nav vērts tērēt naudu ekspertīzēm, vienkārši vajag, lai paši celtnieki tāmes aktualizē atbilstoši šodienas cenām un tad jau tie% ar sanāks.
latvietis
l
Šie šķietamās nesodītības darboņi gan savu saņems. Tipa ģenerāļa Pinočeta paskatā. Tad atkal Jekelna laukumā naglos vieglas koka konstrukcijas.:))
klusais
k
Mans vēl pirms pusgada dzirdēja, ka tāme ir paaugstināta par 40 mio. Gan jau līdz Dāldera ( un ne tikai) ausīm tam arī vajadzētu būt nonākušam.
noteikti
n
Neatkarīgo ekspertu tāmes analīzē nepieciešama, jo šīs tāmes, kā valsts izlaupīšānas caurumi, ievilka postā mūsu tautu.
nnn2
n
Delna bija klāt pie līguma noslēgšanas,ja nemaldos....cik atceros,ka viņi noslēdza līgumu ar KM ,ka viņi uzraudzīs būvēšanas laiku
nnn2
n
Delna,kā esat apnikuši,kas piliet politisko pasūtījumu ko....
Imants
I
Kurš idiots noslēdz šos līgumus tā, ka sodi ir tikai valstij par līguma lauzšanu? Tas pats tiltam. Ja valsts kaut ko grib mainīt - ieslēdzas soda naudas skaitītāji. Bet izpildītāji var izpildit nekvalitatīvi, pāri budžetam utt. Un tur nevar nekā darīt. Apsurds.
A.Eichmann
A
Tāmi varēja paskatīt J3B mājaslapā. Tiem, kuri kaut nedaudz saistīti ar būvniecību, uzreiz skaidrs, ka paredzamās izmaksas jau līguma slēgšanas laikā bija sakāpinātas pa vismaz 30%. Šobrīd tie ir 50-60%! Ja pat mazākajos pašvaldības un valsts konkursos par katru sīkumu vajag atšifrētu tāmi, uzrādot katru skrūvi, cilvēkstundu, procentu u.t.t., tad biblotekas tāmē figurē tikai ailītes ar miljoniem.
mazule
m
Demakova dabūjusi 800 ls/mēn. stipendiju no Eiropas, studē kultūras menedžmentu vai ko tamlīdzīgu. Alkatīgā sieviete, vēl jākāš Eiropas sti[pendija. Bet Eiropa jau nezināja, kas tā H.Demakova ir, iedeva :)
dzeris
d
Kur tad mūsu Demakova, ko tad tā apklusa, ne vairs par kultūru ko pastāsta muļķa tautai, ne par celtniecību, nu kur lai mēs, pelēcības, vēl to gaismu smeļamies? Kā valstij pazuda nauda, tā pazuda Demakova, atkal viens neizprotams fenomens.
rieksts
r
to taami sen jau vaidzeja publiskot un vel labak uztaisit atklatu konkursu,tad taadi ziepburbulji ka rbs skals/skonto paliktu pakaljaaa....
Sviests
S
A ko ta jūs par Daobriņa un Repīša sarunu tiesiskumu ar SVF nepajautājat?
zvirbulēns
z
Sorristi arī būvspeciālisti? Kā nav kauna i nesaprast.
Oskars
O
MALAČI !!!!! Bet kāpēc to nepieprasa REPŠE un SAEIMA ?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas