Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Delna: Saeimas atklātie balsojumi veicinātu deputātu atbildību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a ko ta nu?
a
ZZS saimnieka pakalpiņi nekad neuzdrošināsies balsot atklāti, viņi ir tik glumi un lipīgi...
lasiitaaja
l
Demokratijaa ir pielaizhami tikai atklaatie balsojumi. Tad mees redzam vai tautas kalpi balso peec savas sirdsapzinjas,kaada nu katram taa ir. Ir viegli sleepties aiz aizklaataa balsojumaa, kalpojot dazhaadiem kungiem.
vēlētāja atbildība
v
Varbūt arī vēlētāju atklātie balsojumi veicinātu vēlētāju atbildību? Tad katrs zinātu, par kuru kurš ir balsojis un varētu savai partijai prasīt abalstu un palīdzību.
brīvs un no svešām ietekmē
b
Saeimai nav atklāti jābalso par personālijām. Tas neveicinātu deputātu atbildību, bet gan liktu ievērot konjunktūru gan bailēs no iespējamas paša pretendenta atspēlēšanās, gan no lielajiem šņorīšu raustītājiem.
Soross
S
Sēsies, divi. Atbilstoši jaunajiem demokrātijas kritērijiem - demkrātiskas ir atklātas vēlēšanas, kur katrs var redzēt kā cits balsojis. Tas ir vienīgais veids kā kontrolēt, lai visi balso pareizi. Tas ir tā, kā vajag. Pie aizklātas balsošanas var gadīties, ka kāds nobalso nepareizi, tas ir, ne tā kā vajag. Lai novērstu nepareizu balsošanu, ir nepieciešams ieviest tikai atklātu balsojumu. Lai nepareizos balsotājus uzreiz varētu atklāt un izolēt no sabiedrības. Cietumā vai psihiatriskā klīnīkā. Aizklāti balsojumi jāaizliedz ar likumu.
Jēpītis
J
Vai par tiesnešiem, prezidentu jābalso Saeimā, varam diskutēt. Deputāts pēc sirdsapziņas balsot drīkst tikai aizklāti. Atklāti balso tikai par oligarhu interesēm, klaji uzspļaujot demokrātiskas tautvaldības principiem. Atmiņā neizgaist Kikijas īkšķis un ņirdzīgais smīniņš.
:D
:
Nez, kā jūsu labdarim Sorospapum iet ar projektu par "vieglo" narkotiku legalizēšanu? Jo dumjāka, nonarkojusuies tauta, jo vieglās manipulējama :D
protams,nepārprotams,saprotam
p
ja tā turpināsies Sorosa finansētās organizācijas aizvērs pavisam drīz. Tās ir pēdējais šķērslis tam, lai varētu zagt neslēpjoties. Zagšana paliek aizvien prastāka. Vai tad tiešām pareizie veči nevar vienkārši aiziet un paņemt. Grūti jau sashēmot ko jaunu.
Justs
J
uzskatu, ka ir jāgroza likums un tiesnešu iecelšana jāatstāj Tieslietu padomes ziņā, nevis jāļauj par to lemt Saeimai-vietai, kur daži deputāti nemaz neciena un nezina valsts valodu, par izglītību vispār nerunāsim!
drakons
d
Mī un žē - sorosīts nav ievēlēts par Augstākās tiesas tiesnesi un uzreiz vajag atklātu balsojumu. Pasarg Dievs, nobalsosiet pret - nosauks vēl par tumsoņu, korumpantu un vienkārši tumsoņu.
alfredonkulis
a
KNAB vēl nav šo Delnu savācis? Cik ilgi vēl viņi te mums uzbāzīsies ar savām pārgudrībām?
Labrīt
L
Kad Latvijā ar Likumu tiks aizliegtas Sorosa finansētās organizācijas, kad?
Oskars
O
Bet tur taču Saeimā visi DEPUTĀTI kuri nesaprot LATVISKI ,kā arī neko NEDZIRD un neprot ROKAS pacelt ,jo viņiem visu laiku JĀSKAITA SANTĪMI un jāmācās LATVIEŠU BURTI ......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas