Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Demakova: Jaunzeme-Grende ir tendēta uz izcilību un nav provinciāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cik ta pulkstens?
c
Es pieziimeeju ka Demakovas uzacuis ir uzlabojusaas!
RAISA
R
Tas man patik. Demakova-Jaunzeme-Grende tendēta uz izcilību. Ja, tik tiešam, tagad par valsts naudu viņa vāres pasaulei paradīt Latvijas VIZIJU. Tas bija viņas galvenais uzdevums ieprekšēja amatā.
afrocilveks ar milzigu locekli
a
tas butu skaisti kopigi pagatavot shokolades pudinu.
nomoda sapņi
n
VilisO?
  • 1
  • 0
humoriņš
h
Paši pūta, paši dega! Galvenais, ka pašiem liekas, ka ir baigi inteliģentie!
Es visu atceros,GREMDE!
E
Ž.Jaunzema-Grende kopā ar I.Egli kā pieaicinātie sociālie partneri)pirms dažiem gadiem kultūras prioritāti starp pārējām nozarēm novērtēja ar viszemāko atzīmi "1'' DESMIT ballu skalā!!! Saņēmusi informāciju no sava iztapīgā padotā DANIELA PAVĻUTA par iespējām konsolidēt kultūrai atvēlētos budžeta līdzekļus(Pavļuts gribēja uzkalpoties,paspīdēt un atrada kultūras darbinieku algas-SKATIETIES,TE VĒLREIZ VAR GRIEZT!),ŠOS līdzekļus kultūrai un kultūras darbinieku algas drakoniski samazināja!!!Ž.Jaunzeme Grende kopā ar I.Egli un D.Pavļutu toreiz burtiski NO-GREN(m)DĒJA KULTŪRAS TĀLĀKU ATTĪSTĪBU!!!Grende un D.Pavļuts tolaik bija tagadējā Valsts Prezidenta A.Bērziņa padotie Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā. Ja ievērojāt,-A.Bērziņš esot izteicis šaubas par abu atbilstību izvirzītajiem Ministru posteņiem!...
Garām gan!
G
Visiem Demakovas aprējējiem par kreņķi jāatzīst, ka viņa pati nudien nav provinciāla un tik tiešām bija labākā kultūras ministre atjaunotās Latvijas vēsturē. Būdama inteliģents cilvēks, viņa neaprej Jaunzemi-Grendi pirms tā ķērusies pie darba. Diemžēl Demakovai nāksies vilties - jaunā kultūras ministre IR provinciāla un mazizglītota, un sagādās ne vienu vien jautru (patiesībā skumju) brīdi patiesiem kultūras cienītājiem un pazinējiem. Nosaukdams viņu par inteliģentu, Rubenis vienkārši lišķē.
precizējums
p
"Lai gan Nacionālās apvienības Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL!-TB/LNNK) kultūras ministra amata kandidāte Žanete Jaunzeme-Grende iepriekš izteikusies par Saskaņas centra ņemšanu valdībā..."
  • 0
  • 0
Vilis
V
Par Demakovas inteliģenci gan atļaujos iebilst!
  • 6
  • 2
SISSI
S
... viens pipis ... dzuzeppe verdi ... vai dzaakommo pucini ... labi skan taapat ! :)
ELI2
E
PAR LABU DIENU !
čiepa
č
Demakova ir bijusi labākā šīs jomas ministre atjaunotajā Latvijā. Viņā apvienojās dziļa kultūras izpratne un kultūras menedžera talants + izcilas darbaspējas.
ha
h
"kultūras cilvēks" un "kulturāla uzvedība" - tikai provinciāļu valodā sastopami apzīmējumi.
  • 1
  • 0
nu ja...
n
Kultūras cilvēks arī uzvedas kulturāli! Demakova pat to nemācēja!
  • 4
  • 1
Hi-hi
H
Grende šorīt jau ''paspīdēja'' ar savām zināšanām , nosaucot Šišonu par orķestra direktoru un diriģentu! Mums būs vēl viena superinteliģenta kultūras ministre (Ēlertes virsotne bija Džuzepe Pučīni) !!!!
r
Dālderis vēl izsakās ļoti korekti. Un kā vērtēt faktu, ka 2009.gada vasarā jaunzeme-Grende kopā ar E. Egli, kā sociālie partneri piepalīdzot valdībai konsolidēt budžetu, izsvītroja no tā finansējumu Latvijas Mūzikas un mākslas skolām? KULTŪRAS ministra kandidātes cienīga rīcība, vai ne tā?
vilks
v
Prezidents Bērziņš par galveno kritēriju ministriem pasludināja profesionalitāti un pieredzi. Inteliģence nav ne viens , ne otrs , taču Grendei izrādās ar to pietiek....Skumji
VL vēlētāja
V
Par to harizmu,Dzintar,stipri pārspīlēts!
Jukums
J
Piedodiet, kāpēc Demakova ar savu komentāru mēģina nosmērēt arī Jaunzemi-Grendi?
Madame Bovary
M
Pasard Dies, nu neesat jau abas nekādas provinciāles, jums tikai komplekss tāds no dzimšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas