Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Demisijas rakstu Roze iesniegs trešdien, Godmanis izvairīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilze
i
Man ārkārtīgi patika I. Godmaņa izteikums: “kā redzat, mēs paliekam mazāk, mūs pa vienam atšauj” ! Žēl tikai, ka viņš (un arī citi pie varas esošie) nesaprot, ka nu jau to pilnā mērā var attiecināt uz Latvijas tautsaimniecību. Tomēr jāatzīst, ka ir vismaz 2 iemesli kāpēc ir izveidojusies situācija uz kuru var attiecināt izteikumu "mūs pa vienam atšauj": 1. valsts varas elite nav veicinājusi tādu apstākļu rašanos, lai tautsaimniecība veiksmīgi varētu attīstīties; 2. atsevišķu (!) cilvēku egocentrisms - vēlme "nopelnīt ātri un tūlīt"; proti - [uzņēmuma] darbība tiek orientēta uz īstermiņu vai 'paņemam no Eiropas kompensāciju un "klapējam to bodīti ciet" ' ... un ja vēl šie abi aspekti sagadās kopā :( Jāpiebilst, ka par iemeslu nr. 2 runā maz, kaut gan var teikt, ka tā ir tendence. Bet ar šādu tendenci mēs nesagaidīsim tautsaimniecības attīstību.
gnireb
g
Jā esmu perdelis un sprēgāju . Un lepojos ar to , bet nomums ir kāds kurš ir stulbs un var gadīties vēl stulbāks . Darba devējs un tiesas !!! Nesmīdini manas blusas . Advokāts vai esi ? Tiesas !!! Mans klibais karncis jau gandrīz aizrijās rēcot no tā ko tam zvēram izlasīju tevis rakstīto !!! Cik tev gadiņu pisīti ?
Zanii
Z
Ko līdz šī atkāpšanās, ja viss jau ir savārīts .....? Bet jācer, ka kaut kas notiks nākotnē labāks....?
kaasis
k
kursh lika njemt krediitus??valsts..sacija...skrieniet dariet atiistaties,viss buus...atshkiriiba no daziem labiem,kas te kaut ko raksta..tomeer to zemnieka situaaciju neizprot,un nekad neizpratiis,jo vienkaarshi nav smadzenju....smadzenju vieta salmi....gan ja tie gudrie kas te raksta,kas vinjiem lika. utt.... ir taadi ļautiņi.. vainu kautkaadi debiili biezo deeelinji-vai taads kuram dziivee nekas nav izdevies panaakt.. un tagad seež,bojaa gaisu,ar savaam glupajaam replikām ..100% ka shitie visi,kas te shitaa runaa kursh lika vai nelika,pat nezin,kaada izskataas meeslu daksha... skrieniet tautieshi un pashi kaut ko izciiniet savaa dziivee,nevis te veģiteejiet uz cita reeķina... malachi zemnieki.. panaaca to ko gribeeja...cepure nost... a ko? muusu policija panaaca,???
ABC
A
Mīlīt, vai tiešām nav slinkums vienu un to pašu tekstiņu ar dažādiem nikiem peistot visos portālos pēc kārtas?? Jāatzīst, ka ZZS sabiedrisko attiecību "speci" stulbumā neatpaliek no TP treknjaunuļiem.
NU GAN
N
Roze zemkopības ministra amatu ieņēma, kopš 2002.gada novembra, kad Saeima Rozi apstiprināja par zemkopības ministru Einara Repšes(JL) valdībā. ------------ tātad šo nelieti Repše bija iebīdījis???
badu nemirs
b
"Man ir patiess prieks, ka manai necilajai personai un patiešām ļoti parastiem ministrijas dienestu administrētiem projektiem tiek veltīta Saeimas sēde. Tātad – varam izdarīt secinājumu, ka Zemkopības ministrija strādā labi un kārtīgi. " (C)Roze Mārtiņa Rozes dienasgrāmata: ministrs.zm.gov.lv
muuks
m
komentāri dīvaini
muuks
m
spirtotos tomēr pārdod
Spicais
S
Ko Tu te sprēgā,perdeli?Tos kredītus ņemt viņus skubināja vēlme ātri kļūt bagātiem,nekas cits. Un,ja man aizkavētu algu,es ietu pie darba devēja.Zemnieks pats sev ir darba devējs,nevis valsts.Zemniekam nauda ir jāprasa no pārstrādātāja un,ja vajag,tiesas ceļā.Bet tas redzi plānā galdiņa urbējiem ir par grūtu.
Roze_Demakova
R
Forši, varēs savas banālās fočenes izstādīt Demakovas slepeni bīdītajās multizāl'[es ar kurām ir piebāzta Koncertzāle!
UNA
U
PROM SMERDELI
gnireb
g
Gribu pajautāt kurš tos zemnieciņus skubināja kredītus ņemt un atīstīties , A ? Kad piena iepirkuma cena bij 25 sant . bij klusums . Man joprojām šķiet ši cena būtu piņemama , pieņemama ne labākā . Saki man, ja tev algu aizkavētu uz vairākiem mēnešiem tu skrietu un dietu ? Tik pa krogiem , ko , ne ? un ja tam kolhoznikam nemaksā vairākus mēnešus tas tev šķiet normāli , jā ? tie tak luņi gan kautkā izkārpīsies . gribētu pajautāt par tavu tēvu tik karstumā baidos aizsvities un tad šmuce un smirdoņa vien sanāktu . Jocīgs tu esi . Tieša'm kaut kāds Venērs .
pox vox
p
Nabaga zemnieciņi. Sabraukuši Rīgā ar 100 000 Ls vērtiem traktoriem. Uz parāda pirktiem, protams. Sapirkuši superražīgas teles, sabūvējuši superdārgas fermas - uz parāda, protams. Nu piens tik daudz, ka vairs nav, kur likt, jāgāžot grāvī, bet parādi jāatdod. Protams, par savu muļķību pašiem nav jāatbild, LAI MAKSĀ PĀRĒJIE, vai ne? Bet kur pašiem bija galvas?
gnireb
g
Cik tev gadu ekonomist , sociolog un vienkārši labais cilvēl , A ? Neesmu pārliecināts ka daudz un izpratne par notiekošo tev nevisai saprotama . Ja man būtu laiks rakstīt un tev lasīt , tad būtu vērts tev mazliet secīgāk un saprotamāk to visu izskaidrot , bet nav laika un tu nelasīsi . Tā ka dodies dēliņ uz bibliotēku un ja iespējams palasi presi nu vissmaz par pēdējiem trīs gadiem tad sapratīsi ja protams to spēsi . Es tevi neapskaužu , bet jaoprojām paliek sajūta ka tava skaudība par džipiem tevi grauž , tieši tā pat kā mani grauž skaudība par 7 treknajiem gad. un ķirmis iemeties arī par šķēles 29 milj vekseļiem un par šlosera šofera dēlu ar 4000 Ls algas par neko oh . . . s speciālists viņš tak nezin kas ir lokomotīve un nav pat to redzējis , ko tur ģimenes lieta , nasing spešal , nu tā vienkārši . Atu par solotāju algām uztraucies . Viņi tak te nevienam nav vbajadzīgi . Neesi pamanījis ? Aizeij dēls uz bibleni palasi presi par pēdējiem 15 gadiem . Tie skolotāji tak jaunatnei tik to prātu jāj dzīvot neļauj un vēl par tādu naudu , ka katru gadu viņiem jāubago , inteliģenti atradušies . A zemnieciņi atbrauca trīs galvas zārkā nolika un re viss ir . tev dauni šķiet viņi to darīja tāpat aiz nav ko darī ? Nu nu tu maz ko esi redzēji . Neliec man domāt ka esi samaitāts elites atvase . Ui sorī aizrakstījos .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Zārks ar govju galvām ceļo uz valdības māju un ZM

Policija: Zemnieku tehnika nobloķē Maskavas ielu

Zemnieki daļēji apmierināti ar valdības lemto; turpina prasīt Rozes demisiju

ZZS neatsauks ministrus, Roze pagaidām paliek amatā


SKATIES VĒL

VIDEO: Zemnieki simboliski atvadās no Rozes

FOTO: Zemnieki pie Rozes logiem

VIDEO: Zemnieki Rīgā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas