Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Demokrātiskie patrioti RD izveidojuši jaunu frakciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gio
g
Ja jau pseido-nacionālisms tik mīļš, varēja palikt pie Baķkas, kur abi vecie stalti gadiem barojušies un taukus audzējuši, bet nē, šis uzņēmums jau nu vienbrīd izskatījās pēc pilnīgākā bankrota, tāpēc laikus uzkāpt uzlecošajai zvaigznei PS uz stērbelēm, un domē gan! Tagad, kad Dzintars ar savējiem NA uztaisījies par kaut ko ciešamu, oportūnisti Stalti atpakaļ. Būs vēlēšanas - visus šos pašlabuma meklētājus un citus nodevējus no sarakstiem laukā!
studentam
s
aiz Dāvja stāv daudz latviešu un latgaliešu, kas viņu ciena. Viņš pats pat neapzinās cik. Ja viņu var nosaukt par provokatoru, tad tikai tie, kas viņu nepazīst.
taisns miets
t
rektoram - vistaisnīgākais esmu es!
rektors
r
opa. davai veči gāžam šitam zellim virsū. Tas nekas, ka viņš taisnīgs, bet maucam!!!!
students
s
Stāsta, ka šis zēniņš esot provokators, tāpat kā Dzintars piestrādā zināmās iestādēs. Esiet modri.
replika
r
kāds zēniņš? :)))) Tu esi nožēlojams stuģents!
  • 1
  • 0
Cik līdzīgs mātei
C
Sejas vaibstos redzama vecās Staltenes ēna. Cilvēki stāsta, ka esot milzīga un nepārspējama intrigante. Viņi jau tur plēšas arī savā lībiešu biedrīobā - kuram no 16 Latvijas lībiešiem zilākas asinis. Kāda jēga bija vecajam Staltu papum, kurš ambīcijās neatpaliek ar jaunuli Staltu iet prom no TB/LNNK. Jēga tāda, ka toreiz tēvzemiešiem, pēc nepopulārās Birka valdīšanas RD nespīdēja. Tad puse no ģimenes - tēvs ar dēlu pārmetās uz PS. Tur Kristovskim uz šlepes iešļūca domā, bet opozīcijas maizīte plāna... Tagad, kad Vienotībai paredzama neveiksme tuvojošās saeimas vēlēšanas, Staltu ģimene, kurai politika ir bizness 20 gadu garumā, savas olas atkal pārkrāmē vecajā grozā. Šoreiz ar vislatviešiem un vecajiem TB. Jā, nu ko teiksi, shēmo uz nebēdu. Tai pat laikā intrigants Viņķelis drīz RD PS frakcijā paliks kopā ar saviem šeptmaņiem, skaitā 3. Ko darīs lielā dziedātāja?
Ješka
J
Bet vai tu, klauns, saproti, kāpēc tad tai varzai, sauktai par "Vientulību" vai "Vientiesību", ir gaidāms krahs vēlēšanās? Tāpēc, ka tur visu nosaka tādi darboņi, kā Solvita, Jaunups, kampējs un "godīgā" Adamsu ģimenīte! Un ko tu ieteiktu Staltam- palikt ar šiem auniem-kampējiem vienā pajūgā??? Domā, ko runā!...
  • 2
  • 0
nunu
n
Principialitāte jebkurā jautājumā tāpat kā bezprincipialitāte nav tālu no vienkāršas aprobežotības. Jo sevišķi, ja tā ir jaunu politiķu izpildījumā, kuriem ir niecīga dzīves pieredze. Spēlēt principialitāti, sēžot opozīcijā, ir viena no aprobežotības virsotnēm. Tad var ieņemt ērtu poziciju, kad nekas nav jādara, bet var "principiāli" kritizēt citus, klaigāt par darītāju kļūdām un cerēt, ka nākošajās vēlēšānās izdosies nomedīt kādas naivu bet "principiālu" vēlētāju balsis.
w3e
w
Tas oranžais krekls katram gadījumam? Ja nu žurkai nesanāk ar Zatleru vai ne?
dp ps ps
d
mūk žurkulēni
turks
t
Tadi viendienisi , kas nesaprot kopejo poitikas merki. Demokrati, nez, kurs gan par viniem balsos nakamaajas velesanas ?
jotras
j
es par Dāvi nekad nebalsošu, bet es viņu cienu par to, ka nometa Viņķeli no frakcijas vadības
Senais
S
Tas ir smieklīgi, ka Rīgas dome atdarina parlamentu. Tam vajadzētu būt pilnīgi apolitiskam saimnieciskam kantorim, bet nekā. Pat frakcijas brūvē u.t.t.
>farsam
&
Ja tu pārvietojies četrrāpus, tad, protams, sile tev tā miļākā vieta. Staltam piedāvāja kandidēt uz Saeimu Vienotības sarakstā, lai tikai klusētu un ļautu darboties Solvitiņai ar Jaunupiņu un Viņķelīšiem ar Ašerādeniņu. Viņš aizgāja.
Dāvim
D
Malači - turaties. Tagad dabūsit spiedienu sev virsū!
Veldre
V
Viss kārtībā. Izsekojot šo censoņu darbību liekas, ka ir īsti vīri un saprot, ko dara. Varēja lieliski redzēt cik smagi bija Staltam junioram izturēt PS vadības spiedienu. Šobrīd sekojam uzmanīgi līdz šim jaunveidojumam - politiskai biedrībai. Šie ir principiāli cilvēki, kuri nevēlas pazaudēt sevi netīrajā Vienotības miskastē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas