Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Deniss cīņā ar smago slimību palicis viens; aknu transplantācijai jāsavāc Ls 90 000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ruta
R
Cik labi vārdi. Jau noziedoju. Bet sapratu, ka no vajadzīgajiem 90 tūkstošiem, tas veido tikai 0,00005%. Cik bezpalīdzīga sajūta. Varbūt nepareizi rēķinu? Bet varbūt nevajag rēķināt, bet ziedot, cik nu vien kats var?
KLM
K
Esmu pateicīga Dievam, ka Latvijā ir tik daudz līdzjūtīgu un atsaucīgu cilvēku. .................................................. ............................................................ ....................... Un tieši tas, manuprāt, paglābs šo valsti, jo tiek aizmirsti brīžiem tik smieklīgie politiskie kašķi - un paliek viens, visus labos cilvēkus vienojošais - palīdzēt tam, kuram šī palīdzība tik nepieciešama, un tad patiesi rodas tāds kā lepnums, kā cerība - mēs izkulsimies no visām bedrēm - jo pārsvarā šajā Dieva dotajā zemīte dzīvo krietni cilvēki...Un, domāju, to visu redz VIŅŠ - un arī VIŅŠ mums palīdzēs, jo sevišķi šajā gadījumā - Denisam ( un mums visiem)
g
g
pārskaitīju
jau
j
Pārskaitīju!
Tev .
T
Vienkārši apraudājos redzot šo jauno puisi,kurš gaida līdzcilvēku palīdzību.Mēs visi esam viņa cerība. Esmu pateicīga Dievam,ka Latvijā ir tik daudz līdzjūtīgu un atsaucīgu cilvēku.
Birra>>Ieva
B
Kādi imunologi? Pusim pēc operācijas visu mūžu būs jālieto imūnsupresija un to kā zināms pieskata un koriģē cilvēki, kas labi zin imūnsupresijas terapiju un attiecīga orgāna slimības. Nieru transplantācijā tie ir nefrologi nieru transplantācijas centros, aknu - hepatologi vai gastroeenterologi attiecīgos centros. Līdz šim brīdim imūnsupersija LV ir bijusi pacientam pieejam Valsts apmaksātā programmā, cerams ka Denisam ar viss būs ok. Cita lieta ka atrodoties uz imūnsupresijas vienmēr ir risks noķert da jebkādu infekciju. Nu nav tā ka pārstāda aknu un cilvēks bez problēmām turpina dzīvot. Kauns par Lavtijas Valsti, tiešām kauns. Izgrūžam baltu naudu zelta tiltiem, gaismas pilīm un visādai atvainojiet figņai, tajā pašā laikā mums nav naudas lai palīdz'tu savējiem. Mazliet noziedoju Denisma. Lai veicas!
Ieva
I
Laba doma par tiem nodokļiem, lai gan sākt varētu ar to, ka beidzot piespiestu tos Satversmes tiesas juristus precīzi formulēt, kā īsti ir jāsaprot to Satversmē rakstīto par veselības aprūpi. Otrkārt arī ārstiem derētu sākt beidzot runāt konkrētos skaitļos, jo, nu būsim godīgi, ne jau aknu transplantācija cilvēkiem, kam nav paveicies, ir budžeta galvenā problēma, bet gan milzīgais skaits ielaisto slimību, taču, lai cilvēks gribētu iet pie ārsta, ir jābūt pārliecībai, ka viņu izmeklēs un ārstēs, neliekot gaidīt milzīgās rindās. Arī pašas rindas stāvokli tikai sarežģī....Tāpēc varētu kaut vai ļoti konkrēti vismaz par populārākajām slimībām...Ekonomisti varētu iesaistīties, piemēram, studenti, kam referāts jāraksta: atliek tikai dabūt statistiku par ielaistajām slimībām un uzzināt no dakterīšiem, cik vidēji maksā "smags" slimnieks, un cik viņš būtu izmaksājis, ja ārstēšana būtu uzsākta ātrāk....
anna
a
Tauta, saņemās!!! Mums jāpalīdz puisim tikt uz kājām!!! Ziedojam katrs, cik varam, kaut latu, bet nepaliekam malā!!! Denis, veselību un izturību!!!!!!!!
KLM
K
Lai Dievs svētī katru devēju! ................................................... .............................. Dievs, un sevišķi tos, kuriem 1 lats ir liela nauda, jo tādu, manuprāt, būs lielākā daļa - svētī Dievs viņus jo sevišķi - es Tevi lūdzu !
Zaiga
Z
Ja gribi izdzivot, maini pilonisbu!
feja
f
Tik jauns cilvēks mirt nedrīkst. Saņemamies un palīdzam. Es jau noziedoju, tagad aicinu ikvienu tā darīt. Rīt tas vari būt Tu, kam dzīvība karāsies mata galā, bet palīdzību spēs sniegt tikai svešinieki. Atbalstu iepriekšteikto: ja valsts neapmaksā operāciju, tad šādus cilvēkus uz visu mūžu jāatbrīvo no nodokļiem. Valsts nevar pelnīt uz to rēķina, ko nolēmusi nāvei.
Jānis
J
Noziedoju 40 LVL. Lai Tev spēks! Turies!
mja...
m
Tādu un līdzīgu gadījumu diemžēl ir tūkstošiem. Ir, kas izķepurojas un ir, kas ne, ir tādi, kas tepat Latvijā 1000 operācijai nespēj savākt un mirst. Tāpēc es aicinu žurnālistus un līdzcilvēkus padomāt par šādu lietu - ja reiz valsts "noraksta" vai nolemj nāvei savu pilsoni šādās un līdzīgās situācijās, tad varbūt mēs visi varētu vienoties, ka valsts atteikumu apmaksāt operāciju varētu uzskatīt par atteikšanos no turpmākiem nodokļiem no konkrētā cilvēka mūža garumā: jo atsakoties apmaksāt operāciju valsts jau ir pateikusi - mirsti, man ne tavas darba rokas, ne nodokli, ne pienesums pie IKP nav vajadzīgi. Un, ja tomēr notiek brīnums un cilvēks spēj izķepuroties, tad tā ir viņa veiksme un Dieva dāvana un tādā gadījumā vairs nevienam nodokļu inspektoram nav tiesību snaikstīt ķepeles. Man šķiet, ka kamēr kāds ar šādu vai līdzīgu bartera piedāvājumu neaizies uz tiesu, nekas nemainīsies, jo vienmēr būs ministri un palīgi, kam vajadzēs cilvēka cienīgu atalgojumu, slimīcu vadītāji, kam roka netrīcēs izlaupot slimnīcas kasi utt. Deniss, turies!
Ieva
I
Runa nav par šūšanu, lai gan iešūt sliktāk šai gadījumā vienkārši nevar, taču daudz svarīgāki par šuvējiem ir imunologi, ar kuriem būs jāsadarbojas līdz mūža galam, turklāt būs vajadzīga pieeja jebkurā laikā, nevis tad, kad pienāks rinda, arī zāles būs jālieto pastāvīgi, nevis pēc principa: pagaidi, kad nomirs iepriekšējais lietotājs un tad dabūsi tu....Un tā kā mūsu sistēma neko tādu nodrošināt nespēj, tad štrunts par speciālistiem, nekādu aknu pārstādīšanu te nebūs.
ddddddd
d
CENAS IDIOTISKAS!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas