Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Deputāta pilnvaras Bergmaņa vietā uz laiku apstiprina Guntim Kalniņam

Saeima šodien apstiprināja deputāta pilnvaras Guntim Kalniņam (ZZS) uz laiku, kamēr Raimonds Bergmanis (ZZS) pilda aizsardzības ministra pienākumus.

Bergmanis jūlijā bija iesniedzis iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz aizsardzības ministra pienākumu pildīšanas laiku.

12.Saeimas vēlēšanās Kalniņš pēc iegūto punktu skaita ir nākamais pretendents uz deputāta amatu no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Zemgales vēlēšanu apgabala saraksta.

Pieņemtajā lēmumā noteikts, ka Kalniņam pilnvaras apstiprinātas uz laiku, kamēr no ZZS kandidātu saraksta Zemgales vēlēšanu apgabalā ievēlētie deputāti pilda ministru pienākumus.

Pērn Centrālajai vēlēšanu komisijai Kalniņš sniedzis informāciju, ka ir SIA "Armikss" valdes loceklis un Jēkabpils pilsētas privatizācijas komisijas loceklis.

Kalniņš Rīgas Tehniskajā universitātē ieguvis profesionālo maģistra grādu siltumenerģētikā un siltumtehnikā, iegūstot inženiera kvalifikāciju. Latvijas Lauksaimniecības akadēmijā viņš ieguvis inženiera-mehāniķa kvalifikāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas