Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Deputāti atvērti arī lēto aviokompāniju izmantošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Deputāti atvērti lētiem izpletņiem.
.
.
tatad ieprieks lidoja biznesa klase, jo savadak pedeja bridi naudu vairs atpakal nedabutu...nu feini, feini, mes jau varam atlauties, paris stundu lidojuma nenomirtu ari kopa ar vienkarsajiem lauziem, turklat vel uzzinatu, kas latvija notiek
nu, ja
n
- vēl lidot gatavojas - nunu
ABC
A
Vai tad Vineta Muižniece, Juris Dobelis un Gundars Daudze turpmāk lidos ekskursijās uz Dienvidāfrikas Republiku, Ķīnu un citām tālām valstīm ar Ryanair?
ky
k
Riekstiņš nav Spānijas karaliene, kas var ar Ryanair lidot, bet gan banānrepublikas (Spānijā ir 40 miljoni iedzīvotāju, Latvijā nedaudz vairāk kā 2 miljoni.) kaut kas tur. Es atzīstos, ka man nav ne jausmas, kas viņš ir, bet laikam jau kas lielāks par karalieni. Bet vispār Latvijai būtu laiks tikt galā ar kauna traipu Air Baltic. Mazas banānrepublikas vēl mazākas aviosabiedrības priekšnieks pērn saņēma 29 000 latus MĒNESĪ. Algu, kas nerādītos sapņos pat lielvalsts prezidentam. Nav brīnums, ka korumpētā banānrepublika visos rādītājos kūļājas vienā līmenī ar Rumāniju un prasa SVF aizņēmumu, kamēr mazas aviosabiedrības priekšnieks saņem 29 000 latus mēnesī, un politiķi izmanto tikai šo aviosabiedrību. Ura, ura, urā! Jāvēro, vai valsts var nokrist vēl zemāk.
afigenno
a
Riekstiņs lētos nevar ņemt - tad sievas bizness cietīs. No kaut kā taču sievai arī jādzīvo.
borcinsh
b
...."mazinsh valstinsh" ar tukstoshiem deputatus !!! ....un visiem kaut kur ir ("steidziigi" un business-class - obligati !) jalido ! ...paldies ka neesam Amerikas SV - State !!! un shos LETAS BILETES var mierigi NO SAVAS KABATAS IZMAKSAT ! ALGA tachu ATLAUJ !!!!
dzeris
d
Deputātiem jānodarbojas ar likumdošanu, piem., beidzot jāpieņem likumi par 0dekl., legālo prezumpciju, progresīvo nodokli, progresīvo principu algu mazināšanai, jālemj, kas atbild, ka strukt. reformas valsts pārvaldē, kura tērē trīsreiz vairāk, nekā ES vidēji, nav sāktas, nevis jānodarbojas ar kaut kādu murgainu populismu, un jālielās, kurš vairāk santīmu sataupīs, ja jau savas funkcijas pildīt nespēja, tiem vispār nekur nav jālido un diez vai vispār alga jāsaņem, ir nu gan ākstu bars.
artūrs
a
No vienas puses apsveicams, solidārs žests. No otras atkal tāds populisms- "skatieties, mēs darām tieši tāpat kā jūs....." PS: Un tai "Ryanair" bildei ir nozīme...
artūrs
a
No vienas puses jau labi. Tiešām apsveicams, solidārs žests. No otras atkal neliels populisms- "skatieties, mēs darām tāpat kā jūs....." PS: Tai "Ryanair" bildei arī sava nozīme he, he.
žoržs
ž
airBaltic jau ar ir tāda zemo cenu līnija.
novērotājs
n
Riekstiņš tas ļaunais fui
JEEPIS
J
Kā to saprat? Kas tad agraak nebrauca ar lētajiem? Domaaju, ka buutu svariigi noskaidrot, kaapēc tad visu laiku ar lētajiem nebrauca.
līdz šim
l
Ne viens vien Rīgas/Briseles deputāts jau manīts Ryanair reisos.
anuka
a
deputāti atvērti? kā būtu, ja viņi aizvērtos? jo daudz labāk būtu, ja šīs Saeimas, kuru diemžēl neizdevās atlaist, deputāti nelidotu nekur, tas butu daudz lielāks ietaupījums valstij.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas