Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Deputāti: jau pieņemot lēmumu par pensijām, paredzējām šādu iznākumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bo
B
Vācija vecuma pensiju samazina par 33%, 50%, 67% vai 100% (t. i. atņem to pensionāram pilnībā), atkarībā no tā, cik lieli papildu ienākumi ir pensionāram. Un Vācijā arī ir satversmes tiesa, bet tā uzskata šo sistēmu par tiesisku. Turpretīm mūsu tiesa nolēma citu starpā, ka valstij no budžeta līdzekļiem jāmaksā pensija Pareksa baņķieriem K+K, kuri ik mēnesi saņem ap 30.000 Ls procentos. Vācijā viņiem vecuma pensija nepienāktos pavisam, bet mēs taču esam bagāti - varam samazināt pensiju citiem pensionāriem, lai arī tik bagāti pensionāri kā K+K netiktu apdalīti ar sociāla budžeta naudu.
kopija
k
Vajag to naudu,kas jaatmksa, apzinigi pienemot prettiesiskus lemumus,apliecinot savu neatbilstibu deputata statusam ieturet no deputatu ienakumiem,kamer bus nosegtas tas izmaksas,tad zinas,ka ir jaatbild ar savu kabatu. ieturet no deputatiem naudu.
Iks
I
Ja jau deputāti tik gudri un visu iepriekš paredzēja, tad kāpēc balsoja PAR pensiju samazināšanu?! T.sk tagad tik gudrie taukmūļu deputāti?!
uldis
u
Mācība ir tāda,ka tie 54 deputāti,kuri balsoja par golodomoru pensionāriem,iespējams,kļūs bezdarbnieki,partijas,kurus tie pārstāvēja paliks aiz borta.
tantuks
t
Tas irpirmais solis ekonomikas atveselosanas procesa,jo aizies apgrozijuma paliekinasanai nevis Parex cauruma kungu kompanijai. Mediju ziņa: "Aizvien skaidrāk Latvijā ir redzama valsts politiskās, ekonomiskās un intelektuālās elites krīze - šī elite nav spējīga pildīt savas funkcijas: viņi nevada valsti un atsevišķās jomās nemaz neeksistē, bet intelektuālā elite nav redzama vispār", šādu elementāru atziņu esot beidzot atļāvies publiski paust arī "biznesa un sabiedrisko attiecību konsultants" M. Bendiks...
AD
A
Ne jau tas, ko deputāti balsošanas brīdī zināja vai nezināja ir svarīgākais, bet tas - vai un kā izdosies aizlāpīt jauno caurumu budžetā.
kalvis
k
Maitas krauklis par Latviju lidinas un naves, posta zinu izplata..... Kurs sos maitas putnu kraukli, maitu iznicinas?
vdz
v
Domāju, ka tika iegūts laiks un SVF varēja dot atskaiti! Ko uz sitienu citu varēja izdarīt? Mēs taču esam līdz ausīm mēslos, un oranžajam Krauklim vajadzētu beigt spēlēt teātri! Nožēlojami!
Oma
O
Vepris ir skaistāks!
Lelle
L
Ei, parazīti! Kad ceļus sāksiet tīrīt? Vai tad upuru vēl par maz??? Tikko uz Liepājas šosejas 3 jaunieši aizgāja bojā!!!!!!!!!!!!! Tepiķi, kustaties!!! Tikko braucu pa Daugavpils šoseju līdz Ikšķilei un atpakaļ...vienkārši vājprāts kas tur darās, tas pats notiekot arī uz Pleskavas un Tallinas sosejām... Kustiniet savas ierūsējušās, resnās pakaļas!!!!
Shķēle
S
Latvijas SaeimA un tās prezidijs strādā pēdējā laikā OK.Tikai daži deputāti ir vienkārši kūtri,neko nespriež un nelemj valsts labā.Visur ir parazitējošas formas.
varis
v
KūTRAIS ierēdnis IR LIELāKAIS pensionāru apdraudējums un kretīns
lno
l
dzeris 15:43 var pienākt brīdis, ka nebūs ar ko maksāt pat šīs pensijas, ST naudu nedrukā, lai ko kladzinātu Kūtris, lielais pensionāru aizstāvids. _____________________________ Nu piesakaties, kas var šo elementāro patiesību apgāzt?
dzeris
d
Politkretīni, kā parasti, melo un liekuļo, un, ja arī zināja, ko balsoja? Un ST lēmums ir stipri dīvains, polikretīni um pensionāri velti tā priecājāds, tā var pienākt brīdis, ka nebūs ar ko maksāt pat šīs pensijas, ST naudu nedrukā, lai ko kladzinātu Kūtris, lielais pensionāru aizstāvids. Un ko tad politkretīni darīs - atkal teiks, ka visu jau paredzēja?
lno
l
Deputāti: jau pieņemot lēmumu par pensijām, paredzējām šādu iznākumu ____________________________________ Nekas īpašs! Vai tad Bērziņš nezināja līdz santīmam, cik liela summa pazudusi KNAB seifā>:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas