Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Deputāti: nacionālās drošības ziņojumā kopēts iepriekšējos gados rakstītais

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mal
M
Šķēle jau varēja NERAUSTIES tribīnē gaudot! Ja TP vēl NAV atdevusi to 1 miljonu Ls PARĀDU! Kurr nu vēl TREKNAIS buldozers ar parādu 500 000 ...
Dārznieks
D
Latvijas lauki jau ir pilnīgā drošībā - tur vairs nav ko ņemt.
ha
h
tas ir normāli, ka kopēts. vai tad katru gad' no jauna jāizgudro pilnīgi jauna revolucionāra nacionālā drošība? pilnīgi jauns divritenis? tā nacionālās drošības situācija katru gadu tik ļoooti mainās? bet galvenais jau kritizēt, par to opozīcijai maksā naudu.
Lāča tops
L
""Man ir 87 gadi un var būt ateroskleroze,jo tūlīt man būs 86 gadi.""
Gena
G
Pilnīgi piekrītu, šādi un daudzi līdzīgi ziņojumi vispār nav vajadzīgi un būtu jāatceļ. Tad arī nevajadzēs tik daudz birokrātus, kas šos ziņojumus sacer, un varēs ātrāk samazināt birokrātu skaitu.
Dāvids
D
Vai žīdi ir uzskatīti kā drauds Latvijai?
Oskars
O
Jā DOMBROVSKIS par šiem GADIEM sevi ar TAUKIEM ir droši NODROŠINĀJIS.
zvirbulēns
z
Pilnīgi nevajadzīgs ziņojums, ziņojums ķeksīša pēc, un var tik pabrīnīties ar kādām muļķībām nodarbojas valdība, deputāti.
KLM
K
Ai, tad jau tā ir laba ziņa. Tad jau tur ir iekša, ka mūs gaida septiņi trekni gadi! ...................................................... ............................................................ .......... tur iekšā ir kalvītis priešā - kā stabilitātes garants savējiem un daudziem radiem ar izgādātiem trekniem gadiem
Finks
F
"...vecie komunisti un čekisti visu izzags un tautu novedīs totālā nabadzībā, bet tad nezinu kā tas notiks, valsti pārņem citi un zagļi muks kur nu kurais, bet viņus visus atgriezīs un smagi notiesās, tautai dabūs visu nozagto atpakaļ, tiks viss atgriezts un tautai kļūs daudz vieglāka dzīve..."
Pipo
P
Pēc pirmā aprīļa šo falšo penteri jāmazina uz pusi, jātaupa elektrība, nav vērts iedziļināties aptaurētos murgojumos.
Lelle
L
"Nacionālā drošība". Kas tas tāds?! Sen te viss jau izsaimniekots ārzemniekiem-zviedriem, krieviem, dāņiem...Tas ziņojums ie vien tāda pohazuka tautas acu aizmālēšanai! Un kam mums tāda nacionālā drošība vajadzīga, ja te nav ne darba, ne naudas, ne iztikšanas, ja nu vienīgi lai apmirtu badā un slimībās. Pirms pāris gadiem es biju savas valsts patriots un neatbalstīju aizbraukšanu. Tagad domāju, ka pašam jālaižas ar steigu projām, jo visi, kas ir aizbraukuši jau agrāk un tur iekārtojušies ir 100% vinnētāji. Tie, kas aizbrauca 90-tajos gados uz Īriju, sen jau sev labas pensijas ir sapelnījuši un turpina dzīvot kā cilvēki. Īrijā neviens nav badā kā te, kaut gan tur arī ir krīze.
Nu nu
N
Ainārs Šlesers ("Par labu Latviju") diskusijā sacīja, ka dzirdētais ziņojums rada jautājumu par to, vai viss drošības problēmu loks ziņojumā ir iekļauts. Viņam tas atgādina sen redzētus raidījumus par kosmosu, sakot, ka tas taču ir tik tālu un uz mums neattiecas. Deputāts uzsvēra, ka nevajag mānīt sevi, ka drošības apdraudējumi uz Latviju neattiecas. ----------------- Tad jau ziņojumā būtu jāieliek sadaļa par to, kā Latviju apdraud AŠistu - prihvatizatoru un izsaimniekotāju banda!!! Tiesa, pēdējā pusgada laikā AŠistu apdrudējuma līmenis ir samazinājies, jo +/- 25 saeimas deputātu vietā viņi kontrolē tikai 8 deputātus.
Alma
A
Ai, nu nevajag tagad par ubagu tarbām. Tagad vajag par to, kurš vairāk tūkstošus kilovatu mēnesī patērē.
gaidu
g
Dombrovski, tauta gaida spožu ekonomikas attīstības plānu, lai tauta atdzimst. Pietiek par konsolidācijām - tur tu esi meistarību pierādījis, tagad stratēģija ir vajadzīga, citādi kaut kā "bla bla un bla bla".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas