Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Deputāti nobīstas no transseksuāļu skaita pieauguma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Voldis
V
Klausījos šo Saeimas sēdi pa radio. Man tiešām bija kauns par to nekompetenci, kas skanēja no valsts augstākās (likumdevēja) tribīnes! Šāda muldēšana tiešām ir nelietderīga mūsu nodokļu naudas šķiešana! Kas attiecas uz problēmu, esmu šo to lasījis. Pirmkārt, uz šīs zemes nav nekā ideāla. Uz nosacītas skalas, kur vienā galā būtu tipisks vīrietis, bet otrā - tipiska sieviete, jebkurš no mums atrodas kaut kur pa vidu. Pie tam tādas skalas, jeb pazīmes, pēc kurām noteikt dzimumu, ir trīs: pēc dzimumorgāniem, pēc hromosomu skaita, un pēc psiholoģijas. Dzemdību namā bērniņa dzimumu reģistrē tikai pēc vienas - ārējās - pazīmes, kas var būt stipri kļūdaina, ja pēc pārējām divām ir citādi. Galvenā, protams, ir psiholoģiskā, un tā noskaidrojas tikai vēlāk - vecumā, kad nostabilizējas psihe. Valsts varai te būtu tikai jānosaka procedūra, kas izslēdz krāpšanos kaut kādu citu motīvu dēļ, nevis jāierobežo cilvēka pamattiesības.
lasItāja
l
Ljoti laikmetiiga probleema, jo sakaraa ar luteraanju baazniicas rosiishanos neordineet sievietes par maaciitaajaam, sagaidaams paaugstinaats pieprasiijums no maaciitaajaam, mainiit dzimumu, lai atbilstu Vanaga ieskatiem par Dieva un maaciitaaju dzimumu. Tas vareetu izmaksaat daargi valsts veseliibas apruupei.
Kaspars Gasūns
K
Tumsonības danse macabre.
Kate
K
Nu ja jau no ta musu deputati "nobistas", tad par istam valsts problemam viniem vispar nebus speka lemt. Skiet, tagad laiks ir nobities Latvijas iedzivotajiem...
zzz
z
Nesapratu, kā Šlesere domā, tiesa šo vajadzību nolems? Vai Latvijā tiesneši taisa arī smadzeņu, vai varbūt zemākas kārtas tiesneši - apendicīta operācijas?
guna
g
Diemžēl raksts neko nepasaka par problēmu kopumā - neviens tāpat vien dzimumu nemaina. Savukārt tie, kas patiešām cieš no tā, ka jūtas kā sieviete, kaut arī fiziskais ķermenis ir vīrieša (un otrādi), dzimumu maiņas operācijas izdarīs citās valstīs. Un likuma neesamība nemainīs situāciju. Kāpēc autore necenšas rakstā analizēt, cik aktuāla ir šī problēma Latvijā, un kādi argumenti būtu PAR / PRET šāda likuma grozījumiem? Vāja žurnālistika.
!
!
Seksuāļi - transā! :D
Šampēteris
Š
Saskrējuši komentāros kā kaķi uz balderiāna !
Lapsa
L
Un Strazdiņš esot ārsts. Ar viņa "narkoloģijas" metodēm neviens atkarīgais nav izārstēts. Drīzāk šarlatāns. Latvijā vārdu "psiholoģija" prot izrunāt nu jau vismaz 20 gadus. Vai tad svētie kungi nezina, ka ir cilvēki, kuriem tā ir un ka tur neko nevar mainīt?
Bite
B
Deputāti tomēr ir šausmīgi stulbi.
es
e
Diena, varbūt ieliekat tomēr kādu ziņu par Mediju nama cenrādi?!...
Lapsa
L
domāju, ka skatos kādu trīsgadnieku šovu, kuri rādās ar pirkstiem un apsaukājas. bet nē. šausmīgs kauns. cilvēkiem 21. gadsimtā kopā ar speciālistu neļauj lemt par savu ķermeni. un kas? kas mēs paši esam, ka tādus idiotus savēlējām? ātrāk uztriekt tos sektantus debesīs. pilnīgi nav spēka dusmoties.
VG
V
Big number of minuses evaluating news proves what deputy`s says :D
tendence
t
Ar zilajām govīm mums tā reklāma nasanāca:):):) Varbūt varam piesaistīt tūristus kā transseksuāļu zeme:):):)
who cares
w
"Gudri d***st ( es atvainojos) to tik vini maak, vairaak neko." === nepiekrītu. "Gudrība" nav manāma nevienā citātā. Gludo smadzenju triumfa gājiens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas