Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Deputāti: samazinot Saeimas deputātu skaitu, tiktu apgrūtināts darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kobra
k
Arī saku > samazināt uz pusi !
Han!
H
Kapec 50? Ja saglaba 5% barjeru, tad pietiktu ar 20
(๏̯͡๏)
(
neraudiniet mani, arhikompetentie deputātiņi, deguna urbinātāji, valodā nerunājošie, dziedātāji un sportisti ... ;DD
trusis nejaukais
t
deputātiem ar intelektuālo potenciālu nav nekāda sakara. ne jau deputāti ir tie, no kuriem jebkad ir bijis kāds intelektuālais sniegums šajā valstī.. visus darbus tak izdara speciālisti attiecīgajās nozarēs ārpus saeimas!
Alta
A
Skaidrs, ka pietiek ar 50. Bet, kurš ta būs tas varonīgais mazinātājs. Viņi neļausies nemūžam samazināties. Laimīgi tikuši labā maizē, un pie visādiem labumiem.
I.Gr.
I
Katraa zinjaa ir jaasamazina deputaatu skaits, jo vinji , cik sprotu, nebuut nav paarslogoti, bet gan seezh, lasa aviizes, vai vispaar nenaak uz seedeem. Un ja 82 miljoniem vaacieshu pietiek ar 600 deputaatiem, tad Latvijai 2 miljoniem pietiktu ar 50 deputaatiem!
Ieva
I
Pirmkārt tur ar tiem speciālistiem vienalga ir švaki. Otrkārt deputātam ir jābūt tik gudram, lai zinātu, kam pajautāt to, kas ir neskaidrs un šādiem cilvēkiem, kas tiešām būtu speciālisti, varētu maksāt pēc padarītā, nevis atsēdētā.
Kauns!
K
Televīzijā jau redzējām, ka neviens no žurnālistes uzrunātajiem deputātiem nevarēja pateikt, ar ko ir nodarbojies pēdēja laikā. Pat man skatoties bija kauns viņu vietā. Šadurskis kā universitātes pasniedzējs šajā rakstā arī nodemonstrēja zemu intelekta attīstības līmeni: pat argumentēt nav spējīgs. Kam mums tādi 100 deputāti?
Lelle
L
Te jānāk Kārim Ulmanim, tikai, pasarg Dievs, ne hūtes izskatā!
Yes
Y
"Saeimas sastāva samazināšana uz pusi apgrūtinās tās darbu, jo pietrūks dažādu nozaru speciālistu darbam komisijās..." Atradušies speciālisti! Vairums tur ir totāli tepiķi nevis speciālisti...ja nu vienīgi specializējušies shēmošanā un valsts nozagšanā .
Ministry of Truth
M
Nekomentējami murgi. Vienu es zinu droši: samazināsies to skaits, kas kā palīgus algos meitas un citus dēlus, samazināsies to skaits, kas, jājot uz darbu ar trim krupjiem, pieprasīs pabalstu par MB SL 5.0l izmantošanu 365 dienas fadā; samazināsies to skaits, kas komisijās tēlos mēbeles; samazināsies to skaits, kas bēgs no žurnālistiem pa gaiteni kā 100 m sprinteris.
tas tak ir par traku
t
shitaadas valodas par muusu ceeliem un godiigiem deputaatiem.......
30
3
50 ir par daudz! Sito stulbenu kompaniju saeimaaa, par kuru visa tauta smej. Noveda valsti postaaa zagdami, melodami un kampdami!
patiesiba
p
Jusu darbs komisijas ir nulles vertiba un galigi nevajadzigs. Ar 50 deputatiem valsts ietaupitu paris miljonu gadaaa tikai uz deputatu skaita, kas butu vertigak kaaa 100 stulbas galvas.
kolchoznieks
k
Un galvenais-pie meiteņistabas nebūs rindas !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas