Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Deputāti uzskata, ka ir pelnījuši saņemt kompensāciju neievēlēšanas gadījumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziga
z
jau iznāk, ka viņi visi kandidē uzEs uzskatu, ka nekādas kompensācijas vecajiem deputātiem nepienākas, jo nav pat gads nostrādāts. Kāpēc uz tautu šie likumi neattiecas, jo mums nemaksā par trim mēnešiem, un arī par nenostrādātu gadu ne, un citi vispār neko nemaksā. Kā nevar iekļauties darba tirgū? mans tēvs vienmēr saka, ko iemācījies, to nekad nevar aizmirst. Tad jau iznāk, ka viņi visi grib kandidēt uz Saeimu tāpēc, ka neko citu darīt neprot. Noriebusies tā sevis slavināšana, bāšanās virsū ar tām reklāmām, un visa tā solīšana. Kad reiz kas mainīsies? Bāž acīs savus apnikušus ģīmjus. Kā neapkaunas, ka tauta pateica, ka piegriezušies tie ģīmji. Galīgi naudas dēļ kaunu pazaudējuši!
cv
c
Sūda lāči ,neviens jūs tur nedzina,varbūt vēl jums kompensāciju par to ka esat piedzimuši?
ģeogrāfs
ģ
Laiks tīties. Gana apnicis esi visiem.
Deputāti,
D
kad sēšzat tur saeimas namā, un jūtaties droši, ka gadiem ilgi jūs neviens neatlaidīs, tad JŪS VIEGLU ROKU PIELEMJAT SEV LIELAS ALGAS, BET CITIEM UBAGA GRAŠUS, SEV KOMPENSĀCIJAS PAR VISU IESPĒJAMO, BET CITIEM - NEADEKVĀTU NODOKĻU SLOGU. SEV - visādas tiesības, bet sabiedrībai - izmisumu, badu, bezdarbu un aizbraukšanu,. KĀ JUMS NAV KAUNA! nu tad tagad pienācis laiks izbaudīt, kā JŪTAS UN KĀ DZĪVO ŠĪS VALSTS IEDZĪVOTĀJI, kuri nav amatpersonas vai deputāti.
VAI
V
tauta ir mazohisti, ka maksās kompensācijas tiem, kas 21 gadu "strādājuši"tā, ka tauta novesta stresā un nabadzībā??? vai Ābiķis domā, ko runā? uin kā to vērt es Dombrovskis? vai kompensācijas atkal tiks paņemtas "ar varu" - kā viss šajā valstī???? Būtu jāaizliedz balotēties visiem, kas šos 20 gadus tur snaikstījušies pa saeimu. un nekādas kompensācijas nav jāmaksā tiem, kurus eievēlēs - tas taču ir viņu darba rezultātu NOVĒRTĒJUMS!!!! ĀRPRĀC - VĒL TĀDU NAUDU UZ ATVADĀM SAŅEMS, par ko?
AK, ĀBIĶI!
A
MĒS GRIBAM SKOLĀS KVALIFICĒTUS DARBINIEKUS, BET MĒS nedomājam, KĀ VIŅIEM SAMAKSĀT ALGU VAIRĀLK PAR 25O LS PIRMS NODOKĻU NOMaksas. NOŽĒLOJAMI DEPUTĀTI, kam izfglītības jautājumi vienmēr ir bijuši "pie kājas". ka tik pašiem algas samaksā arī vēl tad, kad datrba devējs - tauta, jūs, deputātus., IR PADZINUSI kā neatbilstošus sava darbvba darītrājus. NEKĀDAS KOMPENSĀCIJAS!!!
padomāt par nākamajiem
p
Tautai taisnība .Kāpēc ilvēkiem par valsts novešanu līdz tādai nabadzībai vēl kompensacijas būtu jāmaksā! Tikai viens lielais BET. Kaut nu tauta būtu tik pat gudra ,taisnīga un kritiska jaunus deputātus rudenī vēlot!!!
lauķis
l
Tiešām nesaprotami! Kad līda Saeimā, tad nedomāja, ko darīs vēlāk, tagad par slaistīšanos - kompensācijas! Valsts izzagta līdz ubaga tarbai, bet plēsēji pie siles nerimstas un nerimstas. Kā nabagi esam, tā paliksim!
nu jau
n
es domaju ka bezdarbnieki ari ir tiesigi sanemt kompensacijas darba neatrashanas gadijumaa. ta luk dargie deputati...
sms
s
sasodīts!!!! lai iet BEZDARBNIEKOS, SAŅEM PABALSU, PĀRKVALIFICĒJAS!!!! Kam tad visa šī sistēma ir domāta?????? kā viņiem nav kauna sūdzēties par grūtībām iekļauties darba tirgū! nožēlojami!
lasitaja
l
Ceriiba, ka beidzot cieniijamie tautas kalpi redzees, kaapeec atklaataa balsoshana Saeimaa pashiem vajadziiga, nevis tikai veletajiem. Atklaatu balsoshanu deputaatiem, aizklaatu tautai!
Atpūtai. Cilvēks un daba
A
Novērtē attēlu 5 8 vērtējumi, vidējais vērtējums 5.0 LETA/AFP Mērsraga kanālā peldētājiem uzbrūk nezināms dzīvnieks 11 LETA, 2011. gada 27. jūlijs 16:18 Mērsraga kanālā vismaz divus peldētājus sakodis pagaidām nenoskaidrots dzīvnieks. Spriežot pēc kodumu pēdām uz peldētāju kājām, tā noteikti nav bijusi zivs, bet gan zīdītājs, visticamāk, ūdrs, informēja Engures ezera dabas parka fonda direktors Roberts Šiliņš. Saistītie raksti KNAB Rojas un Mērsraga novada pašvaldību vēlēšanās nekonstatē pārkāpumus 1 Rojai būs jālemj par ārkārtas vēlēšanu izdevumu apmaksāšanu 3 Rojas novadu nesteidz sadalīt, jaunas vēlēšanas nebūs reizē ar Saeimu 4 Staķe rosinās Rojas novada sadalīšanu; jaunus novadus varētu vēlēt reizē ar Saeimu 1 Staķe dosies uz Rojas novadu, kas vēlas sadalīties 1 Zalāns aicina krīzes laikā nedalīt novadus 21 Rojas novadā līdz 15.aprīlim jārīko sabiedriskā apspriešana 6 Mērsraga pašvaldība savā mājaslapā ievietojusi brīdinājumu, ka Mērsraga kanālā, trešās peldētavas rajonā, ūdenī ir sakosti vairāki peldētāji. Mērsraga novada domes priekšsēdētājs Lauris Karlsons ("Demokrātiju visiem") ir informēts par diviem šādiem gadījumiem - sakosta kāda meitene un vīrietis. Dzīvnieka uzbrukumi peldētājiem notikuši vēlu vakarā vai naktī, kad bijis jau tumšs, tādēļ nevienam līdz šim nav izdevies redzēt šo dzīvnieku. Abi gadījumi bijuši pirms aptuveni nedēļas, bet pēdējās dienās neviens peldētājs vairs nav sakosts, pastāstīja Šiliņš. Iepriekšējos gados Mērsraga kanālā šādu dzīvnieku uzbrukumu peldētājiem nav bijis. Šiliņš atzīst, ka šāda dzīvnieka uzvedība ir neraksturīga, jo normāli būtu, ja tas baidītos un bēgtu no cilvēkiem, nevis uzbruktu.
Kāpēc
K
attēlā Ābiķis? Ko viņš'vēl grib? 20 gadus pārticis no citu nopelnītā, paša darītais bez rezultāta - vēl viņam nepietiek? Nu, tad tos 80 Ls mēnesī un darbu parkā, visiem redzamā vietā. Yas būtu gana godīgi. Un kā īpaša labvēlība varētu būt iespēja atteikties no parka tīrīšanas darbiem (un no 80 Ls arī, protams).
Ieva
I
Nu mums jau te laikam skaitās uzskatu brīvība, arī likumos tieši šāda stiācija nav aprunāta, taču...
Vēlētāja
V
Manuprāt Ābiķa kungs Saeimā sēž kādus 20 gadus. Vai tas nav par ilgu? Jārosina ierobežot iespēju iesēdēties ne ilgāk par diviem sasaukumiem, tad arī darbs būs produktīvāks tautas kalpiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas