Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Deviņi PCTVL kandidāti latviešu valodu pārvalda tikai sarunvalodas līmenī, viens - apmierinoši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
PCTVL žīdi par visu varu grib sarīdīt krievus un latviesus.Uz KO vini cer,ja nonaks līdz krievu varai iegūt "pārvaldnieku" tiesības - ka vini centās to darīt "baigajā 1940 gadā"?
ddd
d
raksta labojums: 9 PCTVL kandidāti latviešu valodu pārvalda tikai sarunvalodas līmenī, 1 - apmierinoši bet pārējie vispār nerunā Latviski un viņiem neienteresē kas notiek ar Laviju kā tādu!
Latvietis
L
Daudz zābaku pa manu zemi staigā Un manai zemei dikti sāp, Bet ko tāds zābaks zin no sāpēm? Tas nedomā, tik virsū kāpj.
Ķēms
Ķ
Ak mīlestības kaisle saldā, tikpat kā maizes rieciens saldais, Tur kungs ar kundzi rājas un rokas pacēluši kājās....PCTVL no interfrontes laikiem ir kūdījuši l krievus ar latviešiem un iesējuši pamatīgu kašķu naidu starp tautām. Žīdu taktika, sakūdīt tautas, bet paši šiveŗe,,,
lasitaja
l
Man ar tas jeedziens "sarunu liimenii" ir neskaidrs. Shis gadiijums atshkjiraas no rietumos pienjemtaas meerauklas, jo dariishanas ar diviem ljoti atshkjiriigiem alfabetiem. Vai kandidaatu kungi ar savu deklaraaciju izsakaas, ka vinji var sarunaaties, bet nemaak latviski rakstiit?
Lauķe - Ievai
L
Jūsu "inteliģences " līmenis redzams kā uz delnas - tas tā starp citu.......Es jau sevi varu nosaukt kaut vai par" Anniņu ", bet vai tādēļ būšu mazāk anonīma nekā Jūs," ieva"...... Un nevajag būt tik niknai - tas bojā skaistumu , kas nāk "no iekšām"....
Ieva to Čeloveks
I
Un, ja tu tāds latviešu valodas aizstāvis, varēji iekabināt latviešu naciķiem- tukšmuldētājiem un pats, kā, pilsonis, ja tāds, protams, esi, piedāvāt likumprojektu, kas sakārtotu situāciju, neļaujot ievēlē deputātus, kuru zināšanas ir zemākas par visaugstāko pakāpi!
Ieva
I
Starp citu, nezinu, no kuras valodas ieviesies tas stulbais "sarunvalodas līmenis", bet laikam no krievu valodas, jo angļu valodā pārzināt sarunvalodu nozīmē prast valodu tik labi, lai spētu runāt ne tikai standartvalodā, bet arī tā, kā to ikdienā dara vienkāršie cilvēki!
Ieva to Čeloveks
I
Kāda tur nīdēšana: apgūsti valodu vai arī sēdi savā aizkrāsnē un kasi pautus!
Ieva to Čeloveks
I
Piedod, taču līst Saeimā, ja nesaproti, ko runā kolēģi, ieskaitot naciķus, kas, protams, principa pēc nerunās latviski, ir cūcība! Jo algu deputāts saņem ne jau par to, ka ne S...nesaprot! Un vispār, kāds naids, ja manas paaudzes cilvēki krievu valodu pārvalda ja ne brīvi, tad tuvu tam, bet tādi kravcovi nekaunas lielīties (jo citādi nav ko deputātos līst), ka ir slinki stulbeņi. Atšķirībā no tiem ļoti, ļoti daudzajiem nelatviešiem, kas latviešu valodu ir brīnišķīgi apguvuši!
Человек
Ч
Ir tāds teiciens: "Язык врага надо знать", tas ir komentārs uz jūsu teikto: ".. kāds naids, ja manas paaudzes cilvēki krievu valodu pārvalda ja ne brīvi, tad tuvu tam" -- Bet Kravcovs un citi krievi neuzskata latviešus par ienaidniekiem, tāpēc to valodu arī neprot.
  • 0
  • 1
Ieva to lauķe
I
Bet tu (jo nevaru teikt Jūs anonīmiķei) padomā, kurš diždzintaram un citiem superpatriotiem liedza izstrādāt visus nepieciešamos noteikumus, kas neļautu atkārtoties situācijai ar Kravcovu? Īpaši tāpēc, ka likumos jau ir noteikts, ka Saeimas deputātam valoda ir jāzin visaugstākajā pakāpē. Tikai tie pašlaik ir tukši vārdi, jo superpuper patrioti, kas visu laiku muld par latviešu valodas sargāšanu, nav izstrādājuši procedūru, kā to zināšanu pārbaudīt! Ak EDSO aizliedza, nu labi, baigi vajag. Galvenais ka var parunāt: re, tie, ļaunie iebāza sarakstā šito nejauko Kravcovu! Un kautrīgi noklusēt to, kas vainīgs, ka to Kravcovu tā arī neizdevās izspert no Saeimas ārā!
Человек
Ч
VISIEM kandidātiem, gan krieviem, gan arī taisnīgiem latviešiem, jāraksta savās vēlēšanu anketēs tas pats: "Pārvaldu latviešu valodu SARUNVALODAS LĪMENĪ." Tas jādara tādēļ, lai pielikt galu šim bezspēcīgajam naidam, kuru demonstrē latviski rakstošie mediji. Latviešu žurnālisti! Jūs rūpji kļūdāties savās domās par latviešiem. Jums jāzina: latvieši nav fašisti.
Человек
Ч
Tādējādi vēlēšanu kandidātiem jāparāda solidaritāte ar tiem, kurus mēģina nīdēt latviešu žurnālisti
  • 0
  • 1
lauķe
l
Jūs laikam arī viena no tiem , kas mokās ar mazvērtības kompleksu, ka tik indīgi izsakāties par saviem tautiešiem - latviešu patriotiem.( protams, ja esat latviete).... Katrā gadījumā Jums ir visas iespējas balsot par PCTVL..... Vperjod, Jeva!
Ieva
I
Tie pašnovērtējumi tiešām ir stulbums, jo cilvēks tikpat labi var būt pārāk augstās domās par sevi, kā mocīties ar mazvērtības kompleksu. Tāpēc jautājums, kāpēc diženie patrioti, kas visu laiku muld par ļaunajiem krieviem, Maskavas pirkstu utt., nav izstrādājuši procedūru, kas ļautu pārbaudīt zināšanas, un pret kuru neiebilstu ne Edso, ne kāds cits. Varbūt vajag pieprasīt, ka, ja kandidējot ir jāiesniedz apliecinājums tam, ka valodu prot visaugstākajā, likumā noteiktajā, pakāpē, varbūt ievēlētajiem tomēr ir jārīko eksāmens....Bet parlamentā ievēlētajiem diženajiem patriotiem ka tik pamuldēt vēlētāju zvejošanai. Taču pastrādāt....
alberts
a
Kas tur īpass? man labak lai vini nesaprot ko ES runaju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas