Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Diena jautā: Kā jūs tagad balsotu par iestāšanos ES?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Balsoju par un joprojām to darītu, pašu neizdarību un mantkārību nav godīgi novelt uz ES.
doma
d
Kāpēc kacinat tautu ar šādu jautājumu? Kāpēc nepastāstat par padarīto ar Eiropas naudu? Cik pilsētas un ciemati pilnveidoti, cik skolas un bibliotekas labiekārtotas, cik lietderīgi un nelietderīgi lauksaimniecībā nauda ieguldīta, kādas apmaiņas vizītes notikušas.
buršķis
b
Esmu par Eiropu. Nav ko gānīties, lielākai daļai patīk gan ceļot, gan brīvi braukt, kur sirds vēlas. Eiropa nav vainīga, tur cilvēki strādā un arī taupa, jo debessmanna jau arī eiropiešiem nekrīt no gaisa. Tajās valstīs ir ilgtermiņa plānojums, tad arī ne visur veicās. Lielākā daļa ir aizmirsusi darba tikumu, kā arī atbildību pret sevi un savu valsti.
Juris
J
Toreiz balsoju pret un tagad arī pret. Tagad priekš nkjk. Ja Krievija grābs Latviju, neceri, ka ES vai Amerikas lidmašīnas bombardēs Maskavu. Priekš Ino un citiem. Vai tad neredziet, ka saimniekam neļauj un neļaus tikt pie vadībās. Protams, Lembergs tādu bardaku nepieļautu. Redzēji, kas notika, kad viņš sarosījās uz varu. Tas pats būs ar citiem spējīgajiem vadīt un valdīt. Der tikai memļaki pie stūres. Žēl, bet tā tas šoreiz ir.
lno
l
Ak tad tagad Eiropa vainīga? Varbūt tomēr paši? Pirmkārt, ka pašiem pietrūkst prātiņa ievēlēt krietnus cilvēkus, kas prātīgi apsaimniekotu ES piešķirto naudu? Nav mums tādu? Nu tad tikai viens ceļš - . uz kapiem...
Sb
S
Cik daudz ražošanas tad ir sagrāvusi ES? Cukura rūpniecību? Cukura rūpniecību sagrāva WTO paneļa lēmums cukura subsīdiju lietā. Slavenā cukura rūpniecība jebkurā gadījumā bija smagi atbalstīta no valsts puses. Par citiem viedokļiem mati ceļas stāvus - kāds ir izglītības un izpratnes līmenis Latvijā!
nkjk
n
Muļķīgi visas mūsu problēmas piedēvēt eiropas savienībai.Ja mēs būtu ārpus ES , problēmas būtu vēl smagākas. Nevar aizmirt kādas summas ES iegulda mūsu attīstībā. Inflācija sakarā ar naftas cenām būtu vēl lielāka.Bet attiecībā uz neatkarību- ha , paskatieties cik Krievija mierīgi sagrāba |Gruziju. Ar ES valsti tas tik vienkārši nebūtu.
par
p
Pirms 5 gadiem basoju PAR un manas domas nav mainījušās.
Winterzauber
W
Pirms pieciem gadiem es balsoju "Pret", un manas domas nav mainījušās - jo ir, protams, arī kādas labas 'lietas' no ES puses; bet, manuprāt, kopumā slikto 'lietu' tomēr ir vairāk ....... :(
Janis
J
ES noteikti Ne!
Eiropietis
E
Margaritai: tad, kad viss bija nenormāli lēts, tad algas arī bija nenormāli mazas. Mārai: No kurienes grābti tie spriedumi par rūpniecību un par to, ka viss ir labāks? Kas pašlaik liedz attīstīt rūpniecību? Aino: Kas pierāda, ka šāda likumsakarība pastāv? Tas, ka mums ir slikta valdība, nenozīmē, ka pie vainas ir Eiropa. Andrejam: Ja ES būtu tas pats, kas PSRS, tad tu, draugs, vienmēr balsotu PAR un tikai PAR, kopā ar 99% darbaļaužu un inteliģences. Māra: Gruzija nav ES un NATO dalībvalsts, tāpēc salīdzinājums nav korekts. Es arī neesmu sajūsmā par visām pārmaiņām, ko radīja iestāšanās ES, tomēr žēloties par vilšanos būtu muļķīgi, jo negatīvās lietas taču bija diezgan labi paredzamas, tieši tāpat kā pozitīvās. Smieklīgi žēloties par ekonomiskajām problēmām pēc tam, kad 5 gadus ir baudīts tāds uzplaukums - nav jau tā, ka esam atpakaļ 1998 gadā, kad Krievijā bija defolts. Turklāt, inflācija (kura, starp citu, kļuva nevaldāma tikai pēdējos 2 gados, nevis uzreiz pēc iestājas) ir salīdzinoši neliela cena par tām drošības garantijām, kuras mēs ieguvām, jo nekad vēl Latvijas vēsturē mums nav bijis šādas demokrātiskas (nevis totalitāras) politiskās un militārās aizmugures. Tādēļ manuprāt, ielākā daļa no mūsu patreizējām problēmām nebūt nav saistītas ar iestāšanos ES, bet gan ar mūsu burvīgo politiķu nevēlēšanos strādāt valsts, nevis partijas interesēs.
ezops
e
vajadzētu sākt domāt par izstāšanos. drošībai pietiek ar NATO

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

FOTO: Kā balsojām par ES pirms pieciem gadiem

Pieci gadi pēc «jā» Eiropas Savienībai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas