Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Diena" jautā ministriem: Kas būs jūsu prioritāte valdībā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
R(8)
R
Nozagt tas kas vel ir zogams , jo driz vairs nebus ko zagt ...................................
Dikļu pils
D
Visā šajā plejādē mani besī kultūras ministrs. Bet tas laikam tāpēc, ka viņš iepriekš bija Demakovas protēze (protežē).
Politiskaa atbildiba
P
Mes jau sito visu esam dzirdejusi no katras valdibas, tai darbu uzsakot, bet kaa bedree taa bedree. Jo sava kabata vienmer sanakusi tuvak. Un spilvens uz kura pagulet, kamer pie varas, ari.
girl
g
Latvijai beidzot ir savs Obama!!!
riņķī apkārt
r
Vārdi, vārdi, vārdi...++++ bet daži teikumi taču sastāv no vārdiem un, ko var pateikt ministrs pāris vārdos. Nevajadzīga intervija. Pēc pāris mēnešiem ir vērts ar viņiem runāt
!!!
!
Pēc jūsu loģikas, var taču visu viens pats premjers...
Zane Grīnberga
Z
Ja cilvēki būtu godprātīgi strādājuši, viņi nemainītu valdību...!!
Zane Grīnberga
Z
Šīs visas ministrijas ir apvienojamas --- kā var atdalīt ekonomikas ministriju no labklājības ministrijas...ekonomika un satiksme ...vistīrākā ekonomikas nozare...?? .tas tak viss ir savstarpēji saistīts...???
Zane Grīnberga
Z
Iekšlietu un pašvaldību ministrija - vai tad tas ta kā nebūtu viens un tas pats....?? Pašvaldības ir tīrākā iešlieta....un vides ministriju arī var pievienot iekšlietām...!!! Ekonomikas ministrija un finanšu ministrija...??? Kamdēļ tāds dalījums ...?? Man šķiet, ka zem ekonomikas ministrijas mierīgi var veidot valsts aģentūras finanšu ministrija, satiksmes, labklājības, veselības, zemkopības...tas tak viss ir saistīts...?? Tā tak ir tīrākā ekonomikas apakšnoze...???
es
e
Cilvēki nav tik dumji, lai nesaprastu, ka Dombrovska valdība izveidota, lai tiktu pie miļjardiem aizņēmuma, kurus mafija sadala, atstājot latviešu tautai parādus. Turklāt Dombrovska valdības apstiprināšanas laiks sakrīt ar pensijas iesaldēšanu cilvēkiem. Valsts kas nerūpējas par veciem cilvēkiem, nozog viņu saražoto mazai saujiņai, tādai valstij nevar būt laimīgs mūžs. Cilvēkiem jāiztur, kamēr sāksies pārmaiņas pasaulē. Tad tiks saukti pie atbildības arī mūsu valsts nozadzēji un prihvatizatori, kurus piesedz KNAB, prokuratūras un tiesas.
AE
A
Bla bla bla bla .... utt. Es ar` tā mācētu muldēt. -------------------------------------------------- ------------- Jā, muldēt prasmi esi apliecinājis. Tikai vienu neesi pamanījis. Pēc ilgiem gadiem Latvija mantraušu klubiņu nomainījusi pret valdību.
Ainaži
A
Tikai vārdos aicina "braukt jūriņā", bet patiesībā jābrauc zem citu valstu karogiem. Latvijai pelnoša joma un speciālisti nav vajadzīgi ?
:)
:
brīnos kā tāds cilvēks kā Kaspars Gerhards 2x kļuvis par ministru.. tas taču ir visīstākais izpildītājs, ierēdnis šī vārda ne īpaši labvēlīgākajā izpausmē... arī tagad - ko jūs darīsiet? veidošu nozares politiku. wtf ?!
ivs
i
Un tie murgu autori grib glābt Latviju?Vai kāds lasa un saprot ko viņi darīs? "Valdības uzdevums ir nostrādāt līdz 9.Saeimas pilnvaru beigām" "esmu noskaņots runāt " "Gribu pievērsties korupcijas samazināšanai. Disciplīnas jautājums NBS arī būs svarīgs.' -godīgais? ""Divos mēnešos apbraukāt visas Latvijas tiesas"- un neatgriezies, ja. ""Turpināsim straujāk virzīt jau uzsākto."-jāāā "Galvenais mērķis — saglabāt kultūras vērtības"-galvenais pats galvenais "Pirmais darbs ir budžeta grozījumi un mans uzdevums būs atrast izdevumu ietaupījumu, nenodarot pāri ierindas policistiem, ugunsdzēsējiem."palīdzēji-35% ko vēl? Vispār riebjas ŠOS dzirdēt rezēt..............
naba
n
tagad, visi kam nebija slinkums,izteikušies,izrunājušies,mutes sausas... tagad tauta... gaida REĀLU DARBU

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Dombrovska valdības deklarācija

LASI VĒL


Aivars Ozoliņš: Labs sākums

Linda Mūrniece: Es būšu laba iekšlietu ministre

NOSKATIES VIDEO


VIDEO: Saeimas debates par Dombrovska valdību

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Dombrovska valdība gatava

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas