Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Diena" jautā politiķiem: Vai jūs iesiet uz referendumu? Kāpēc?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
Šīs Saeimas izmisīgīe šķēršļi ir mūsu izdevība iedibināt reālu tautas varu! Nevainosim citus, ja mūs vēl arvien uzskata par vergu tautu un ņirgājas pat referenduma priekšgaidās! Atbildi saņemsit pēc vēlēšanām!
M'kay
M
Domburs pareizi teica - ja jau koalīcija tik ļoti uztraucas, ka viņus atlaidīs trešā daļa elektorāta, nu tad aiciniet savus vēlētājus, kas par jums vēlēja, lai tie balso pret! Kur ir problēma!? Nez kāpēc no tā viņi raustās - tātad vienkārši nebūs, kas balsos pret, tāpēc kritizē referendumu. Vai tas par kaut ko neliecina?
AJ
A
Man kauns par jums, dāmas. Infantilisms vai stulbums nav tās īpašības, ar kurām vajadzētu tik atklāti lepoties. Ir lietas, par kurām neņirdz. Viena no tām ir mūsu valsts.
niete
n
Kalnietei tautvaldība bija tikai toreiz,kad viņa salaida ar diviem uz reiz.Ar Godmani un Jurkānu.Kad godmaņa sieva no vīra ieņēma bērnu,tad Kalniete sadzērās indi.Ātrie atpumpēja un ielika slimnīcā.Kalniete atčoknījās un sāka bļaut,ka ar šitām cūkām vienā palātā negulēs.Dabūja atsevišķu palātu bez tautas.Tagad sadomājusies par tautu.
elle
e
Tikai nemainiet Saeimas biežāk nekā es mainu tamponus.
pinkšķe
p
Puikas es jau arī tā--kā kāds vecis nepatīk,tā es viņam izsniedzu vilka pasi.Jo biežāk mainījās kadri,jo jautrāk.Apakša nesāp tikai sirsniņa sāp,ka tie kaimiņi mani sākuši saukt par mauku.
Clash
C
Tie kas doma, ka tauta nav saprātīga un neko tai nedrīkst uzticēt lemt, var būt droši par savu totalitāro domāšanu.
Silabriedis, jurists
S
Šodien Latvijas avīze publicēja interviju ar Vinetu Muižnieci, kas aicina nepiedalīties referendumā. Šajā intervijā Krustiņa kungs un Līcīša kungs uzdeva trāpīgus pareizus jautājumus un pareizi pat pakomentēja. Paldies! Kaut jel tādā garā viņu nostāja turpinātos! Bet tagad pēc būtības. Nedrīkstot pieļaut, ka maza tautas daļa izlemj. Bet, Vineta, vai varas partijas ir liela tautas daļa? Bet tās nosaka visu savā noregulētajā prognozējamā balsošanas mašīnā, kas vadāma ar īkšķi. Būšot populisms deputātu darbībā, ja Saeimu varēšot vienkāršāk atlaist. Muižnieces kundze, ne jau uz runām klausās, bet uz darbiem skatās! Un tauta nav nesaprātīga, tauta sapratīs arī nepopulāru lēmumu pieņemšanu, ja tie tiešām ir nepieciešami. V.M. atklāja pavisam skaidri, kāpēc netiek grozīts Vēlēšanu likums, lai ievēlētu tautas virzītus deputātus, kāpēc netiek pieņemts likums par atsevišķu negodīgu un nekompetentu deputātu atlaišanas iespēju utt. Lūk, TP esot konservatīva partija, tāpēc. Es to jūsējo konservatīvismu (sastingumu, stagnāciju) redzu kā jums izdevīgu pozīciju, lai jūs saglabātu jums izdevīgo jūsu pašu noregulēto sistēmu ilgstošai valdīšanas iespējai. Ja juridiskā sistēma traucē, tad vajag to grozīt, bet jūs - nē un nē! Jums izdevīgs prognozējams parlamenta sastāvs, ko viegli var vadīt partijas birojs vai pat atsevišķs boss viens pats. Te tev nu ir demokrātija! Deputātiem būtībā ir atņemta iespēja balsot pēc savas sirdsapziņas un gribas. Muižniece ir bijusi, kā redzams, viena no bremzēm tam, lai netiktu pieļautas reformas ne vēlēšanu sistēmā, ne Satversmē, ne likumos par tautsaimniecības attīstību... Reformas jēdzienu viņa attiecina tikai uz teritoriālo reformu. Tāda reforma vispār nebija vajadzīga, jo bija laba pārvaldes kārtība pirmsokupācijas Latvijā, to vajadzēja atjaunot. Ko Jūs, Muižnieces kundze, dēvējat par saprātīgu reformu, kāds ir kritērijs Jūsu saprātīguma jēdzienam? Jūsu škatījumā un pielietojumā saprātīgs ir tikai tas, kas palīdz Tautas partijai valdīt šodien un vēl ilgi. Viss pārējais ir noraidāms, nepieņemams, nesaprātīgs, kaitīgs un valsti graujošs. Tāpēc nekādu pārmaiņu valsts pārvaldes sitēmā! Tā nu ir labi noregulēta TP un Co varas saglabāšanai, bet ne tautas interesēs. Jūsu atsaukšanās uz citām valstīm, ka tur arī ir nebūšanas, ir salīdzināma ar zagļa atsaukšanos uz to, ka arī citi zog. Kāpēc mums, Dievs, Tu esi uzsūtījis tādu barjeru uz labklājību? Mēs redzam mūsu posta cēloņus, bet nevaram tos novākt. Iesim, balsosim „PAR“ !!!
Anekdote
A
Savā ieslodzījumā šķūnī Lembergas Emīls izdrāž simto koka vīriņu. "Saeima ir gatava!", viņš nodomā...
riņķī apākārt
r
Kostaņecka nupat Krustpunktā labi pateica - inteliģents, kurš ieiet politikā, pārstāj būt inteliģents :))
Uldis
U
Starp citu, krievu portālos lasīju, ka arī Ždanoka aicina savus atbalstītājus piedalīties referendumā
kgb darbinieku
k
demagoģijas stunda
lno
l
Lielākie valsts stabilitātes garanti tagad uztraucas par personīgo stabilitāti:) Bļaujot: ķeriet zagli, paši negrib izvilkt savas netīrās roķeles no valsts kases:) Kam vajadzīga šī "stabilitāte? Vaškēvičam, Lembergam un viņa stipendiatiem, kuriem naktīs radās murgi, ka kļuvusi par pelēm. Varbūt referendums arī palīdzēs noskaidrot ,kurš ir uzņēmējs, kurš vienkāršs zaglis, bet uzskata sevi par uzņēmēju.
kuks
k
Ko Godmanis var muldēt? Ne jau pasaules ekonomikas krīze pie vainas. Jā grūti ekonomiski iedzīvitājiem. Protams, bet ne jau tas ir galvenais iemesls kapēc cilvēki negrib redzēt tādus politiķus kā tagad mums. Mēs jau saprotam, ka pasaules ekonomikā mēs neko nevaram mainīt. Ja tā nafta celsies, tad celsies arī pie mums. Bet kaitina politiķu bezkaunīgums. Piemērs nav tālu jāmeklē. Riekstiņa kungs ar savu māju pie jūras. Kārtīgs partijas vadītājs ar sūdainu mietu padzītu tādu šūdabrāli. Piemēri ir daudz un bezgala. Tad kad politiķiem iestāssies pilsoniska atbildība un būs kaut kāds morāls kodekss, tad arī tauta nelems par Saeimas atlaišanu. To Godmanim vajdzētu saprast!!!!
Onjons
O
:) muļķības Godmani!! par iestāšanos ES un citiem iespējams ļoti svarīgiem likumiem drīkst, a par Saeimas atlaišanu nedrīst?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas