Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dienas žurnāliste: Ņemcovs zvanīja stundu pirms slepkavības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
paklau, par Daugavpili lēnāk ar izteicieniem, tu pats droši vien, mežā esi piedzimis, audzis un pa spundi barots.
RRR
R
KAS NU NOTIEK??? "Вице-мэра Немцова убили с целью перераспределения политической власти" - - Мнение 2010-04-17 11:00:00 194.44.18.86 Симптом болезни: буквально месяц назад в Даугавпилсе исполнительным директором думы стал МИЛЛИОНЕР Евгений Хлопок. Чем пост исполнительного директора Даугавпиллской думы может привлечь миллионера? Зарплатой? Хлопок - известен, как один из контрабасных мушкетеров. По его приглашению в город приехал Василий Мельник с Бесланом Круминьшем. А буквально в четверг Григорий Немцов пришел в офис Мельника на улице Пилс. Большие деньги, большие игры... - ASD 2010-04-17 11:17:08 188.112.148.197 пахнет МЕльницей
J
Nepilnu stundu pirms savas traģiskās nāves G.Ņemcovs pa tālruni zvanīja Dienas korespondentei, lai informētu, ka apvienības Saskaņas centrs Daugavpils nodaļas valde nav piekritusi (???) uzņemt partijā domes deputāti A.Aļohno, kura tikusi izslēgta no Latgales tautas. G.Ņemcovs arī teica, ka otrdien Daugavpils tiesā paredzēts skatīt lietu pret avīzes Dinaburga izdevēju Romānu Samarinu par Latgales tauta biedres Aļonas Dubicas goda un cieņas aizskaršanu un apsolīja informēt par lietas gaitu. Kā telefonsarunā piebilda G.Ņemcovs viņa rīcībā esot informācija, ka A.Aļohno uzņemšanu politisko partiju apvienībā Saskaņas centrs rosinājis SC līderis Jānis Urbanovičs. G.Ņemcovs vēlējās, lai par to materiāls parādītos "normālā masu informācijas līdzeklī, nevis tādā, kā Čas un tamlīdzīgie."
Dolārs
D
Nu rakstiņš, manuprāt, ir pilnīgi garām. Kāds tam visam sakars ar politku. Tas tur izstājās, tur iestājās, tur ievēlēja, šur ievēlēja. Te ir tikai un vienīgi bizness. Itkā kaut kādā s.ūda Daugavpilī tie politiskie amati būtu kādam baigi vajadzīgi. Vispār jābrīnās, ka izdodas salasīt vairāk kā vienu partiju, kas tur gribētu darboties. Baigā jau nu zelta bedre.
cirks
c
1) Cik reāla ir iespēja mainīt varu Daugavpilī pie šī scenārija. 2) Vai riski ir potenciālo ieguvumu vērti. Vai Eigima parādi ir tik lieli (un veselībai kaitīgi), lai uzņemtos ļoti augstus riskus un potenciāli zaudētu visu. ----------------------------------------------------- --------- CERU, ka varas maiņa vairs nav reāla, jo nupat 9 koalīcijas deputāti publicēja attiecīgu paziņojumu .... ĻOTI CERU ... Bet par Eigimu runājot - mierīgs varēs būt tikai tad, kad viņš sēdēs tur, kur zagļiem normāli ir jāsēž - būrī. Šobrīd viņa vietā sēž (cerams, ka jau ir "atsēdējis" ) nabaga bandinieciņš - muitnieks, toties firmas direktors , kurš "neko nezina" par 2 milj naftas kontrabandu caur savu kantori - tas staigā apkārt un visiem stāsta , kāds viņš ir cīnītājs par tautas labklājību ...
Oskars
O
Man pati'k,kad le'tie MILJON"ARI likvide' cits citu,jo TIESA neprot STR"AD"AT.......
dihlofos
d
Par degradetiem lopiem,kuru prieksstavji pec"lielaka kretina"principa ienem valsts vaditaju postenus.
ārprāts
ā
Mīļais Dievs, kas notiek ar Latviju - politiķi, valsts pārvalde- ATTOPIETIES!!!!!!!!!! TĀ TAK MŪSU DZIMTENE! PAR KO JŪS ESAT PĀRVĒRTUŠIES!
jankase
j
Mani gan pārsteidz Strode - kā viņa var nezināt krievu biznesa pamatpostulātus gadiem dzīvojot Daugavpilī? Man tas šķiet divkosīgi.
Terorists
T
Politiķis-uzņēmējs un blakus vēl māte Krievija.No politikas domājams tur nav ne smakas,bet ja parakātos biznesa darījumos tad pēdas vienmēr atrastos. Vai nu parādus neatdeva vai arī iebrauca auzās ar kādiem biznesa darījumiem kas nav pārāk kristāldzidri. Jo tā pat par bandinieku-deputāšu bīdīšanu nevienu nemušī.To nokārto partiju iekšienē klusi un bez lieciniekiem.
loģiskais
l
raksta visraksts tāds, it kā pirms nāves šis kaut ko svarīgu gribējis pateikt, bet pēdējā brīdī viņu novāca. Izskatās, ka pasūtījums jau ir bijis sen un noziegums bija gatavots. Tagad pēc loģikas var gaidīt atriebību un teiksim eigima vai vēl kāda tur nošaušanu. Tur iepriekšējā rakstā cik var spriest, diez ko daudz naudas šim nav bijis, bet nu kādam traucēja, uzmeta vai pārāk daudz prasīja. Tas, ka tā ir politiskā slepkavība, tad ir skaidrs, politika ir bizness un lielas naudas intereses, tikai, ja mēs atgriežamies pie šīm metodēm, tad bardaks ir neizbēgams.
es
e
Vēsture atkārtojas.
ciniķis
c
naudu un mantu nesadalīja. Slavenie 90 ir klāt.
klusais
k
Izlasīju virsrakstu un pirmais ,kas iešāvās prātā - vai tik tur kā nav iejaukts Eigims. Atceros viņa 90 gadu jociņus....
Kirbis
K
Vājprāts.... vai tad jau atkal atgriezies 90-to gadu stils domstarpību kārtošanā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas