Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dienvidu tiltu turpinās būvēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kindzuls
k
es arī pārmaksāju pērkot dzīvokli. Un mans brālis arī. Tāda bija pāris iepriekšējo gadu paradigma.
HipnotiskaisBrauciens
H
'' Suņi rej - būvnieki ceļ tālāk '' ! Tā bija, ir un būs - un pat 100 Valsts Kontroles nespēs apturēt šo procesu un mainīt SPĒLES NOTEIKUMUS sistēmā. Pamatu pamatus šai sistēmā neizmainīt !! Brauciens nebeigsies...Dream on
es
e
Jā, Bojārs tiešām vakar parādīja, cik "nevainīgs" ir. Visi tagad balsojam par Šleseru + Bojāru = gāze grīdā + "pieredze". Tad ne tādi vien brīnumi taps. Pat, ja pieņemam, ka Satiksmes ministrija (kas to tajā laikā vadīja?????????) politisku apsvērumu dēļ nedeva kohēzjas naudu, sociķiem bija tad jāaptur projekts vai jāatkāpjas no domes. Nevar uz tik milzīga (250milj) nodokļu maksātāju rēķina spēlēt politiskās spēlītes.
Kabula
K
..Delna uzsver, ka atbildīgie par liekajiem tēriņiem jānoskaidro līdz pašvaldību vēlēšanām... ko tur skaidrot, visatbildīgākie paši jau paspēja pieteikties, klāstot, cik viss bija pareizi, veiksmīgi un spoži.. un cik nepareiza ir VK..
Lelle
L
Toties Delfos: "Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja Aija Barča (TP) aicina Latvijā izsludināt ārkārtas situāciju finanšu jomā, kas ļautu samazināt visus iespējamos sociālos pabalstus, neievērojot tiesiskās paļāvības principu." Kā Jums, tauta, šitais patīk?! Oranžā banda paši savārīja šos mēslus, bet savu radus un draugus, kuri ieņem siltas vietiņas Rīgas ierēdņu beņķos uz milzīgām algām, i nedomā kustināt. Atkal savu labklājību mēģina atrisināt uz maznodrošināto rēķina.
ZBL
Z
Tilta atklāšanā ir daudz vaininieku, tikai nelikumības staigā vienas kā bārenītes.
buba
b
Šaubu nav,pirmo jāsēdina bojārēnu, - arī pēc galēji bezkaunīgās sentences TV un uzbraucieni Sudrabas "analfabētismam"( nu gluži kā Lembis!)liecina - pats saprot, ka pakaļa svilst. Ļooooti jauki !
Lelle
L
Repektīvi turpinās zagt tālāk svoloči....
latgalis
l
Tagad tas būs DIVREIZ LĒTĀKS.....cenas tak visur kritušās!!!!!
mja
m
Jāsāk sēdināt sociķus , kā PAREX biznes projekta bīdītājus, kuri organizēja Rīgas budžeta izšķērdēšanu.
Danai1
D
Jums, cienītā, visas mušas un visas kotletes vienā šķīvītī satikušās..
klusais
k
Un te hronoloģija par Dombrovski, FM , RD un līdzekļu piesaistīšanu tilta būvēšanai - " 2003.gada 17.jūlijā Finanšu ministrija (FM) sola nepieļaut Rīgas pašvaldības līdzekļu tēriņus Dienvidu tilta projekta finansēšanai. Kā norādīja toreizējais finanšu ministrs Valdis Dombrovskis (JL), FM izmantošot savu ietekmi, ja Rīgas dome mēģinās realizēt iecerēto celtniecības finansējuma shēmu, kas paredz tilta celtniecību par privātiem pilnsabiedrības "Dienvidu tilts" līdzekļiem, ko vēlāk pašvaldība atmaksātu. Dombrovskis norāda, ka Dienvidu tilts ir ideāli piemērots projekts, lai izmantotu Eiropas Savienības kohēzijas fonda līdzekļus. 2004.gada 2.februārī FM atkārtoti aicina Rīgas domi Dienvidu tilta projektam piesaistīt Kohēzijas fonda līdzekļus. 2004.gada 3.februārī Satiksmes ministrija (SM) norāda, ka Dienvidu tilta pirmās kārtas būvniecībai ES Kohēzijas fonda līdzekļus vairs nav iespējams piesaistīt, jo konkurss par būvniecības veikšanu jau ir noticis. SM atgādina, ka Kohēzijas fonda līdzekļu apjoms ir ierobežots, un Dienvidu tilta būvniecības projekts pozitīva lēmuma gadījumā paņemtu līdzekļus, kas vienlīdzīgi divu gadu piešķīrumam no fonda. "
Dana1
D
Ne viss pārliecina arī allaž viedās un labi atalgotās TK secinājumos. Cik zinu, ar būvmateriālu cenu maiņām (tā paša metāla) saskārās arī mazāki projekti. Jāņem vērā tas, ka celtniecība norisinājās inflācijas apstākļos. Un pats galvenais, - pastāvot savstarpējas partiju naidošanās un apzinātas nelabvēlības atmosfērai, kad dominēja tieksme nevis iesaistīties kopējam darbam, bet ieriebt tam, kam tobrīd bija iespēja ko darīt. Blēdīgums un savtīgums. Tas laikam vispārnacionāli. Sociāla netaisnīguma apziņa to sevišķi veicina. Vēl šis senīlais dzimtbūtnieciskums, kad godigums un godaprāts tiek prasīts tikai no tiem, kas nepatīk (Dienas komentāri šai ziņā ir interesanta lasāmviela).Tilts kā viena no nedaudzajām lielajām būvēm, kas jaunlaikos tomēr galu galā ir uzcelta, šai ziņā varētu kalpot kā mūs visus izsakoša nacionālās identitātes zīme. Tādi esam.
dzeris
d
Varu saderēt, ka neviens nekādu reālu sodu nesaņems, tāda Latvijā likumdošana, ja pierāda, ka krāpjas, vēl jāpierāda, ka darījis to ar nolūku, nevis "aiz nezināšanas" vai "nejauši".
DT
D
www.dienvidutilts.ueuo.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Askolds Rodins: Rīgas zelta tilts

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Bojārs: Dienvidu tilts ir viens no vislabāk realizētajiem projektiem Latvijā


VK: izšķērdēti 27 miljoni latu; Birks - summa šokējoša

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas