Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dimants: Latvijas mediju politikā darbojas Krievijas interešu lobijs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latviete kam nav vienalga
l
Tāpēc jau neiet Latvijā kad redzama un neredzama ir milzigā krievu valsts ietekme gan ekonomijā, politikā, medijos, itin visur, ari valsts būtiskā pagrimšanā kad latvieši bēg projām no savas valsts, krievi jau nebēg, jo jūtas kā saimnieki un tādi jau ari viņi pašreiz ir, tātad kam tad ir raditi labāki apstākļi Latvijā ir pilnigi skaidrs. šo milzigo ietekmi negrib redzēt ari tie kas tiek pie varas. ši neredzamā ietekme ir tik labi korigēta un vadita kad vienkāršais latvietis to nevar redzēt, ja valsti nevieno patriotisms pret savu zemi tad tā ātri iet bojā. žēl ka jaunai paaudzei ši patriotisma ir samērā maz, un daudzi no vidējās un vecās paaudzes ir vienkārsi pārdevušies. Paldies Dimanta kungam par šo rakstu, es biju gaidjusi tikai pozitivas atsauksmes par so Dimanta rakstu- latvieši atveriet acis
Andris
A
Kaut kāds murgs ---------------ja neko nesaproti, tad brauc izklaid;ejies ,bet nenodarbojies ar DEMAGOĢIJU.
Betons
B
sveiciens liekēžu un muldologu bariņam no strādnieka. Jūs varat d....st oar ietekmēm,globālp[olitiskām lietām,partijām,vēlēšanām utt. Es netaisos jūs uzturēt !! ES PĀRVĀCOS.Risiniet paši savas muldoloģijas problēmas !!Kamēr mana alga nebūs Eiropas vidējā līmenī manā profesijā,tikmēr es strādāšu un pelnīšu Zviedrijā.Protams,naudu vedīšu uz Latviju,bet ne jums,liekēži.
Carlito
C
Spriežot pēc teksta jums būtu nepieciešama palīdzība.
???
?
Pie reizes paraudi par to, cik maksāja benzīns un autobusu biļetes... Tava dziļā doma ir galīgi veca. Dāņu balto indi un arī "labo" cukuru pasaulē drīz nomainīs 10x efektīvāks dabīgais salduma avots.
Smalks joks ar dziļu domu..
S
DiMantiņ! Lab;ak pastāsti par to cik sparīgi mūs visus aģitēji ES. Kur ir mūsu lopkopība, pienkopība, zivkopība, cukurbiešu audzēšana un cukura ražošana? Ak nafffffffffff. Kā tā? Agrāk varēja par +/- 0,70 Ls nopirkt Jelgavas vai Liepājas cukuru. No šī cukura varēja vārīt zaptes, piebarot bites un saldumam vienai tējas vai kafijas krūzītei pietika ar vienu tējkaroti cukura. Bet tagad ir Dansugar, kas ražots Lietuvā dislocētā Dāņu cukurfabrikā. Bet redz kas par MĒS.LIEM SANĀK - dāņu cukurs par 0,70 Ls kilogramā vairs neder zaptes vaŗīšanai, jo tas rūgst un bišu piebarošanai, jo tās nosprāgst no šīs ķīmijas, bet man jāber 2 REIZES vairāk cukura, un rezultātā jānopērk un jāiztērē 2 PACIŅAS dāņu cukura mēnesī kopā samaksājot 1,40 Ls, bet iepriekš ar Jelgavas vai Liepājas cukuru pietika ar vienu paciņu maksājot tikai 0,70 Ls. Bet ja gribu vārīt zapti, tad dāņi piedāvā speciālu cukuru par 1,50 Ls par kilogramu vai ekoloģisko par apt. 2,0 Ls kilogramā! VAI TĀ DIMANTA KUNGS NAV KĀRTĪGA LATVIJAS REŅĢĒDĀJU AP.JĀŠANA JŪSU MĪĻOTĀS UN LOLOTĀS ES GAUMĒ UN STILĀ?
no malas
n
Pārsteidz dažu "patriotu" naivums. Ko es darītu, ja man būtu uzdevums panākt krievu iespaida būtisku palielināšanu Latvijā? Atbalstītu SC un vēl vienu "pareizu" latvisku partiju, kas potenciāli nodrošinātu, ka SC + "mūsējie" iegūst Saeimas vairākumu. Vienlaicīgi ar jebkuriem paņēmieniem, kaut vai stimulējot jaunu partiju veidošanos vai "piepalīdzot" kādām vecajām ar zemu reitingu ar zemu reitingu un uzmundrinot kādu viegli ar skeletiem bagātu līderi un augsti godā ceļot vienaldzību pret vēlēšanām, pacenstos mazināt latviskās vadošās partijas atbalstītāju skaitu, lai viņi savāktu iespējami maz balsu. Ar sīkajiem pseidopatrotiskajiem mandātu ieguvējiem problēmu nebūs... Utt. Izskatās, tieši šada spēle notiek uz politikas skatuves, tieši šādā spēlēs sevi ļāvuši ieraut tie, kuri šajā politiskajā spēlē ielaižas savstarpējā matu skaldīšanā. Tipisks sīks piemērs, kā spēlēt latviešiem nepieņemamu spēli ir ne tikai Kurmīša un Vienotības triumfa komentāri Dienas portālā. Ja papētī citus latviski sludinošos mēdijus, tad jābrīnās par latviešu politisko tuvredzību. Te nav runa par kādu sīku taisnību vai netaisnību, runa ir par augstākām likmēm. Ja šādi , tā saucamie, latvieši turpinās šo spēli, tad gan politiskie, gan ekonomiskie zaudējumi būs vēl lielāki, nekā tie ir šodien. Jāpiekrīt arī Dimantam, - neizmērojamu ļaunumu tautas smadzenēs nodara viegli uzpērkami vai it kā neatkarīgi, bet bezideoloģiskie un "pavirši" mediji. Kādreiz tādus darboņus sauca par piekto kolonnu...
Pelēkais Vilks
P
Varbūt "triumfs" zina? Pēc brēkšanas stila liekas tā kā līdzīgi...
Pelēkais Vilks
P
Kurmītis » Dimantam 13:26 . +++Ainārs Dimants: Latvijas mediju politikā darbojas Krievijas interešu lobijs+++ Zaglis brēc „ķeriet zagli !” ================ Izskatās, ka Kurmi pēc šitā izmisuma brēciena 13:28, ķērusi trieka. Iebrēcās un apklusa. Ja kāds zina no kura biroja šis driķelē - esiet tik labi un aizsūtiet uz turieni "ātros"!
Vienotības triumfs
V
Un kā intereses bīdi tu? Vai SVF, kuri jau apkāsa Latviju? Meklē ienaidnieku , lai cilvēki uzķertos un nerunātu par valdības stulbumu? Tas taču ir nodrāsts paņēmiens... , kuru pasviedis ir tas vienotībnēns diršmants....
Carlito
C
Kā man patīk tas, ka visi raksta vienalga par ko , tikai ne par tēmu - ka NRTVP bīda Krievijas intereses! Latvijas mēdiju telpa kalpo Krievijas interesēm atklāti un nekautrējoties! Kleckins par to smīn! Laikam tas ir sāpīgs un nelaikā pacelts temats! Ko tagad teiks valdība un partijas?
Vienotības triumfs
V
Kāpēc man jāpiekrīt tavam -pagaidām? Vai vispār kāda no partijām ir ierakstījusi mērķi likvidēt pārteju vēlēšanu sistēmu? Viņi sēdēs mūžīgi, bet tu saki - pagaidām.... Kad Latvija būs tukša, plika un basa, tad pat "pagaidām" nevajadzēs. Un par to valsts uzņēmumu pārdošanu ir taisnība, jo pats dumrovskis pateica, ka šo parādu vajadzēs pārfinansēt! bet pārfinasēt varēs, ja valsts dos ķīļu. Nespējot apmaksāt parādu (tāpēc arī neatsakās no ši kredīta daļas), ķīla pāriet investoram. tāpēc arī uzdevums ir pārvērtēt jau šodien visus valsts uzņēmumus un iesniegt SVF. redzi , cik mums godīga, tikla un bikla ir šī Vienotība. bet kā leišu amnenieki apjāja par mažeikiem un tagad arī poļi ,es domāju ,k azini!
Carlito
C
Kā jau aprādija menais celms, man ir zināmas grūtības ar saprašanu, jo esmu neaptēsts. Ko īsti gribēji teikt ar postu 15.19? Tā arī par tām pogām neko nesapratu.
Melns Celms
M
Prieks, ka pamanijat, bet nu ja pec 3 komentariem bija jau laiks ari pie ta piesieties. Man ir prieks, ka cilveki var diskutet par politiku, valodas lietam vai jebko citu, bet redzot, ka Jusu aprobezotiba ir liela problema, lai saprastu vairak ka acimredzamo, tad si ir pedeja atbilde uz Jusu komentariem. "Kur rodas tādi nabagi" Par vardu rasanas - Jus to diemzel pieminejat, tadel tada pasa gara ari atbildeju, lai neaptests cilveks ari saprot. Ar neaptests es domaju tiesi Jus.
izbijis valsts patriots
i
jā brīnumi ir arī štatos kur aizsardzības ministram piderošš uzņēmums izgatavo pogas ASV armijai. Arī tur ir brīnumi ,bet Latvijā ir Nonsens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas