Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dinevičs: pašvaldības bankas izveidei jābūt prioritātei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Piekrītu tam, ka nepieciešams katrai pilsētai rūpēties par savu pilsētu un savu budžetu un saviem cilvēkiem. Banka noņemtu papildus slogu -ietaupītu cilvēkiem naudiņu, jo kā teikts santīmu netaupīsi pie lata netiksi!
ārprāc
ā
Nu tikai pilnīgi plānprātīgs un tuvredzīgs cilvēks var izdomāt jaunu izdevumu veidu Rīgai (vai barotavu saviem projektiem?) - tagad, kad bankas strādā ar miljoniem zaudējumu radīt papildus izmaksas Rīgai?
Tauta
T
Latvijai ir vajadzīgi sociāldemokrāti, bet.... aicinu visus uz flašmob, vēlēšanās ņemam sociāldemokātu sarakstu (nr.7) un velkam visiem plusiņus, izņemot Dineviču :)))))
Mozus
M
Kāpēc Diena neraksta, ka Dinevičs to jau ir izrunājis ar redzamiem monetārās politikas veidotājiem LV? Šāda info ir publiskota daudzuviet, bremzējat jeb apzināti pasniedzat kā nepārdomātu ideju?
nevārds
n
Sociālā banka vēl vairāk noraks un destabilizēs banku jomu Latvijā, tādējādi privātās bankas būs spiestas atlaist savus darbiniekus..
projekti
p
Protams, bet vai to pieļaus? Skandināviem var nepatikt.
serdenis
s
Ak tā. Un bankas menedžmentā acīmredzot pats Dinevičš un rokaspuisīši strādās par velti, lai nesanāktu izmaksās dārgāk kā banku komisijas. Jeb tomēr valdi, padomi un biroju Vecrīgā sakārojās uzcept ar n-tūkstošu algām no rīdzinieku kabatas?
tinto
t
Es teiktu, ka nebalsošanai par Dineviču jābūt prioritātei!
Ausma
A
Bļāviens!!! Nedomāju, ka sociķi ir tik stulbi, ka līdīs privātsektora sfērā. Interesanti, kādas būs bankas izmaksas un kā tā konkurēs ar citām bankām? Bet īstenībā, tas iespējams nav Latvijas sociķu stulbums, bet "viltīgā" ideja kā dabūt finansējumu savām vajadzībām un siltas viestas izmestiem "šofera dēliem un meitām". Kā nekā Parex banka, kura līdz šim finansēja sociķu ambrāžas ir nonākusi stingrākā ERAB kontrolē. Zinām ar kādām izmaksās un bankrotu beidzās sociķu Bojāra dēliņa "bizness"Rīgas pasažieru ostā. tad vēl neprivatizētās namu pārvaldes. Balsojiet par sociķiem - viņi zin kā.
zzz
z
Kārtējais sviests. Pateicoties sociķiem mums bija gan prāmis gan zelta tilts. Tagad dajoš "zelta banku".
draņķis
d
Vienreiz jau jūs zociķi valstij sūdus sataisījāt, ieliekot galvaspilsētas naudu pareksī. Zinām, ar ko tas beidzās. Tagad atkal shēma. Nu nē, tad jau labāk taisi jogurta fabriku par rīdzenieku naudu, un riga-avio kompāniju minerālmēslu kaisīšanai uz MK apstādījumiem.
Āpsis
Ā
Taisi steidzīgi. Parex dabūja, kādas 5 bankas grābstās gar kasi. Ja kavēsies - nekas neatliks ko ieraut. Džungļu likums - kas nokavē tam kauls ....
Žuks
Ž
Cilvēkus, kuri veic darījumus varētu klasificēt kā sekmīgi, apšaubāmi, ļoti apšaubāmi un Dinēviča rosināti darījumi. Vai tas nav tas pats Dinēvičs, kas bija prezidents "Latvijas aviolīnijās"?
lala
l
nemāniet sevi un cilvēkus. ir taču zināms, ka tūlīt visu pašvaldību u.c. konti būs tikai valsts kasē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas