Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Diplomāti atceras: kā Latvija kā valsts atgriezās starptautiskajā apritē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dollija
D
Tieši tā! Un viņiem būtu daudz ko stāstīt. Un tad mēs droši vien daudz labāk izprastu, kāpēc Latvijā ir tā, kā šodien ir.
^
^
Tev, dēliņ, derētu kaut vai painteresēties ko Gavars (un cik neganti) izteicās pēc Jūrmalas(Čatokva - Jūrmala) konferences. Tie citi jau arī pūta tajā stabulē.
lauķe
l
Un tas nemaz nav tas sliktākais variants - galvenais , ka prom no ļaunuma impērijas!
lāčplēš
l
lATVIJA NEVIS ATGRIEZāS STARPTAUTISKā APRITē,BET PARGAJA CITA IETEKMES SFERā-ANGLOSAKšU.
^
^
Tie visi bija komunistu partijā un labi dzīvoja, kamēr es bēdīga noraudzījos uz brīvo pasauli.
AB
A
Jā, bet Andrejevs (redzams bildē) bija arī viens no Latvijas Ceļa dibinātājiem. Kamēr visi tie cilvēki kuri bija klāt ne tikai Latvijas neatkarības atjaunošanas procesā, bet arī Latvijas koruptīvās, feodālās politiskās sistēmas izveidošanas procesā (Latvijas Ceļš u.t.t.) - kamēr viņi nesāks runāt atklāt par to laiku, rakstīt memuarus, analizēt kļūdas, es viņus nevaru cienīt.
Reinis
R
Šoreiz gan aizmuldējies. Kurš no attēlā redzamajiem būtu tas pārtapušais? Nevajag izrādīt savu nezināšanu, labāk būtu gājis pamācīties.
Reinis
R
Latvija patiešām juridiski pastāvēja visus okupācijas gadus, to ir atzinusi lielākā daļa pasaules valstu. LPSR vadība bija nelikumīga.
^
^
Tie, kas baznīcā visskaļāk dzien , nebūt nav tie ticīgākie. Bilde forša, visi kopā, tie brīnumaini pārtapušie.
rrr
r
Var jau pieņemt, ka Latviju okupēja tikai Vācija. Pēc kara Latvija turpināja pastāvēt kā LPSR. Pat sava valdī'ba un parlaments eksistēja.
RRR
R
4.maiju bija jaanosauc par Faktiskaas Neatkariibas atjaunoshanas Dienu (Faktiskaas Neatkariibas!), jo Juridiskaa neatkariiba pastaaveeja visus 50 okupaacijas gadus no 1940.gada liidz 1990.gadam! Ja nelieto vaardu Faktiskaas, tad iznaak, ka Latvija de-iure NAV 50 gadus pastaaveejusi, NAV bijusi okupeeta, un 1990.gadaa ir gluzhi vienkaarshi paarveertusies no Latvijas PSR par Latvijas Republiku. Tas ir loti buutiski! Der ieklausiities loti nopietni! Ja 1940.gadaa okupaacija bija, tad tachu skaidrs, ka de-iure neatkariiba bija peec tam visus naakamos 50 gadus, un peec tiem 50 gadiem to atjaunoja tikai de-facto (turklaat 2 reizes, 1990.gadaa un 1991.gadaa). Ne 4.maijaa 1990.gadaa, ne pec tam 1991.gadaa de-iure neatkariibu atjaunot nevareeja valstij, kas bija 50 gadus okupeeta! De-iure to vareeja atjaunot tikai NE-okupeetai teritorijai, kas TIESISKI bijusi citas valsts dala. Diemzeel! Tieshi taa tas ir tiesiskaa griezumaa! 2007.gada robezliigums jau lauj starptautiski tiesiski uzskatiit, ka okupaacija NAV bijusi!!! Vai ar to liigumu radiito situaaciju tagad veelas veel vairaak nostiprinaat ar shaadu deklaratiivu nosaukumu 4.maijam??? Shausmas... Kas iisti noticis ar Latviju 1940.gadaa?
buba
b
jurkānam kā vienmēr viss jāaptaisa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VAIRĀK LAIKRAKSTĀ DIENA:

«Mēs vēl ilgi klīdām pa smaržo jošās Rīgas ielām». Diena restaurē notikumus pirms 20 gadiem

Nenovērtējamā dāvana (Madaras Fridrihsones komentārs)

Rupjmaize (Normunda Naumaņa komentārs)



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas