Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Diskusija šķērsām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecaku komiteja
v
Ir noteikta kriminalatbildiba ja kads pavedina 13 g meiteni. Kapec? Tapec ka 13 gadiga meitene biezi ir gatava seksam bet vina vel ir berna prata tadu ir viegi pavedinat tapec likums vinu aizsarga. Kapec homoseksualisti censas savas netiklibas popularizet tiesi 13 gadus veciem jauniesiem? tapec ka vini vel ir berna prata..
lapsa
l
Autors jauc pelavas ar graudiem. Homoseksualistiem neviens neaizliedz reklamet savus uzskatus specializetajos zurnalos vai vinu klubos. Bernus sajas lietas nevajadzetu jaukt ieksa.
x
x
bet kapec homoseksualistiem ir tiesibas savas ,,zinibas,, publicet bernu gramatas? kapec sudu un kaku edaji nedrikst savas ,,zinibas,, publicet berniem?
reptilis
r
Redziet ,es neesmu zinātnieks,bet man nav pamata neticēt...,bet runājot par politkorektumu un zinātni ir daudzas lietas atklātas ģenētikā,bet kuras neafišē,jo nav politkorektas......piemēram,ka cilvēki ar atšķirīgu ģenētiku reaģē savādāk uz zālēm,ka alkohols iedarbojas dažādi u.t.t.....
Arbeit
A
Neticu, ka cilvēku, kurā ir maz homoseksuāla, var padarīt par zilu. Homoseksuālām saknēm ir jābūt daudz dziļākām, drīzāk tā varētu būt iedzimta lieta. Minētā dzīvnieku uzvedības mainīšana arī izskatās apšaubāmi. Dzīvniekam nav morāles. Dzīvnieks ir brīvs no sabiedrības normām utt. Saliekot divus vīriešu kārtas suņus vienā izolētā telpā atbilstošajā gada laikā.... visticamāk izdotos ieraudzīt homoseksuālu uzvedību. Bet - izlaižot abus ārā dabā - nav nekāda garanta, ka tie turpinās meklēt sakarus ar savu dzimumu - tie darīs to, kas tiem vairāk prasīsies. Plus vēl - aktīvi iestājoties pret homoseksuālismu, cilvēki iznieko savu enerģiju. Tā vietā varētu mierīgu sirdi atzīt, ka pašos ir maza daļa zilā, un dzīvot tālāk kā ne-zilam. Nekādu lieku kaislību.
Buka
B
Teorētiski arī grūtniecība ir slimība...
Kate
K
Pat Ļeņins saprata to, ka bez stipras ģimens nav stipras vaslts un tāpēc ģimenes neaiztika ------------------------------------- HA HA HA HA HA HA luk, tam es gan gribetu redzet apstiprinajumu. Ja jau versamies pie autoritatem, tad ar pieradijumiem, ludzu!
Zirka
Z
Jā, un slimību mēs taču neuztveram kā normu, vai ne?
nu jā
n
Šī Krievijas / alias SC bloka (kurā eventuāli iekšā ir Šlesers un Lembergs) kampaņa ir orientēta uz latviešu sašķelšanu, jebkāda atbalsta un koordinācijas iznīcināšanu uz vienalga kādas bāzes, dzimumu, seksuālās, partijas piederības, vecumu un visa pārējā. Zanders ar mazu smieklīgu lāpstiņu piedalās šajā procesā
nu jā
n
Zanders sāka labi, gandrīz domāju, ka tas ir par tēmu, kā latviešiem tiek izvarotas smadzenes 9.maijā, vai par to, ka Latvijas valsts nevar tikt galā ar etnisko nemieru sludinātāju Urbanoviču. Bet nē, izrādās atkal zilie traucē. Diena ir pilnīgi apburta ar zilo tēmu. No rīta vakarā un pusdienlaikā. Varētu domāt, ka tuvojas lielais zilais cunami un nabaga Diena tikai cīnās un cīnās nepagurdama.
reptilis
r
Es domāju,ka SUPER LABAM un PAREIZAM būt ir LABI ,bet izrādās ,ka tas ir vecmodīgi?!
Ieva
I
Pirmkārt viņi vienkārši vēlas, lai arī reptiļi saprot, ka ir tādi paši cilvēki (kuru darba augļus, starp citu, reptili, regulāri izmanto arī tu!), SAVUKĀRT BĻAUSTIES TIEŠI TU, VISIEM STĀSTĪDAMS, KĀDS ESI SUPERAIS UN PAREIZAIS!
reptilis
r
Kas Jūs tā satrauca? Mozaīka demonstrē un rāda- skatieties, tādi mēs esam un lepojamies! Es nestaigāju pa ielām un nebļaustos - re, cik es foršs gultā un cik es pareizs.
Ieva
I
Kādas tev problēmas ar Mozaīkas aicinājumu nelūrēt svešās guļamistabās? Kā tev, piemēram, patiktu, ja tavai reptilienei lūgtu izanalizēt tavu sniegumu gultā? Esi pārliecināts, ka viņai nebūs nekas iebilstams? Un ja vēl to, ka neatbilsti savas reptilienes cerībām paceltu tādos pašos augstumos, kā reptiļi ir pacēluši homoseksuāļu seksuālo dzīvi? Sāktu noteikt, ko tu drīksti un nedrīkst darīt arī citās jomās? Pateiktu, piemēram, ka tu nedrīksti audzināt bērnus, jo iemācīsi viņiem to, ka seksā otru nevajag īpaši ņemt vērā?
Ieva
I
Lai gan abi vārdi vēl aizvien daļā gadījumu tiek lietoti kā sinonīmi, pederastija nozīmē vīrieša sakarus ar zēnu, tāpēc patiesībā tas ir pedofilijas paveids!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas