Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Diskusiju par tēriņu samazināšanu valdība atliek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis J. Dimants, Jr, M.D.
J
Ja. Neko nesakiet sabiedribai. turiet to tumsa! Viss jadara aiz slegtam durvim. Vai tiesam valdiba doma, ka mes, mirstigie, neko nesaprotam! Beigsim draudet ar velesanam, ka pasi nepiedalijamies tajas! Kauns un negods. Pedejas velesanas to paradija un pieradija.
latviec
l
tu domā, ka tie lēmumi nāk viegli? Dombrovskis pats bomzītis bija, kad skolā gāja... nav gluži tā, ka viņi neizprot situāciju... tikai šajā gadījumā citu variantu vienkārši nav.
a
a
vēlēšanas mēs ari zinasis ko darit
wtf
w
Jautājums, kāpēc tas viss notiek aiz slēgtām durvīm?
Tautas bendes
T
Dombrovskis, Repše un Augulis jau neko citu neprot, kā lāpīt budžetu uz strādājošo pensionāru, jauno vecāku un zīdaiņu rēķina.
Kaspars Gasūns
K
Man sāk izskatīties, ka Dombrovskis grib pārhitrīt (nav nemaz slikta iniciatīva), bet vienošanās tekstā tomēr jāpameklē, kā tieši tur ir ar tiem 500 milj.
Kaspars Gasūns
K
Sarežģīta situācija ar daudziem tehniskiem sīkumiem. Jāgaida, ko par šito saka SVF un EK. Jo vienošanās IR JĀPILDA. Tās organizācijas ar vietējiem lētiem trikiem nevar tik viegli piečakarēt. Bet, ja ir iespēja variēt, tad gan uz priekšu.
Clash
C
No Dombrovska 2009.gada 10.jūlija intervijas: "Šogad izdevumi samazināti par 500 miljoniem latu, nākamgad atkal jāsamazina par šādu pašu summu. Pret kuru izdevumu skaitli tad šis nākamgada pusmiljards jāskatās? Jāņem vērā, ka šā gada izdevumu samazinājums par 500 miljoniem latu attiecas uz pusgadu. Tas nozīmē, ka tie jau nosegs daļu no nākamā gada samazināmajiem 500 miljoniem, jo ietaupījums, kāds šogad jāsasniedz pusgada laikā, nākamgad tiks gūts visa gada laikā. Un nav jau paredzēts izdevumu samazinājums tik lineāri. Jā, daļa no izdevumu samazināšanas pasākumiem ir lineāri, tie nākamgad ietaupījumu nedos. Citi savukārt dos pat lielāku ietaupījumu. Piemēram, tie, kas attiecas uz štatu samazinājumu. Jo ne visas šīs izmaksas sākas no 1. jūlija, tas notiks pakāpeniski. Tātad izdevumos ir arī atlaišanas pabalsti, savukārt nākamgad šajās budžeta pozīcijās jau atspoguļosies pilns ietaupījums."
mumbaja
m
Tas ir kārtējais pierādījums JL un premjera nespējai un bailēm no skarbiem lēmumiem! Vilks atkal uz vienu nakti visu???
Senais
S
Cik prātīgi, jo katra diena ir ieguvums, kad vēl kaut ko var patērēt.
ezis
e
Sākas Godmaņa darbības stils - kaut ko procesē, bet lēmumus pieņemt nevar
Oskars
O
Vai viņus nevies Latvijas LIKUMS nedrīkst ATLAIST no darba par nestrādāšanu DARBDIENĀS ? KO VIŅI DARA PĒC AIZIEŠANAS NO DARBVIETAS ( vaitad nevarēja LASĪT turpat un iet prom ,kad visu PADARĪJUŠI ).
dzeris
d
Diskusijas nebūs, kamēr SVF un EK neiedos pa pieri, un nepateiks, ka naudas nebūs, kamēr nebūs att. budžeta deficīts. Tad visu pieņems bez diskusijām, vienas nakts laikā. Mūsu valdība, izņemor Repši, sāk ko saprast tikai tad, kad dabū ar mietu pauri.
janis
j
Ai, priekškam! Lai Almunje iet ieskrieties! vai ne!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas