Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dobelis: nacionālā domāšana mums parādās epizodiski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
otra puse
o
Dobeli vērtējot vajadzētu nodalīt viņa darbus un vārdus. Darbos viņš ir bijis paklausīgs oligarhu interešu aizstāvis, funkcionāru sugas turpinātājs ar ekscentriskām izdarībām (piem. zvans dzērumā Lato Lapsam). Vārdos viņš tiešām ir bijis principiāls nacionālists, un par virsrakstā pausto pilnībā pievienojos. Diemžēl viņš nacionālu pieeju politikai ar savu baķkām paklausīgo darbību ir pamatīgi diskreditējis. Diemžēl vēl atrodas cilvēki, kuri ir gatavi pievērt acis uz šī politiķa brēcošajiem trūkumiem, viņa vārdu un darbu nesaderībai. Izskatās, ka partija viņu uztur kā tādu klaunu - līdzīgi kā Žiriku Krievijas valsts domē. Moš kāds uzķerās. Nacionālisms var pastāvēt arī bez valsts nozagšanas.
K-K
K
.. Sakarigs un drossirdigs vecis ! Un tie kuriem nepatik vina nacionala nostaja - zel, bet sava valsti mes esam vel kungi par musu pratiem un jutam, un busim !!!!
LAčPLēš>>kleo
L
tu esi vienkāršī pasaules sabiedrības atkritums.Jebkura nrmāli sevis cienoša nācīja vēlas atkratīties no svešīniekiem,kuru tēvi šeit ir salīduši iekšā zogot un slepkavojot.Tie ir atstājušī milzīgu kropļojošu kultūr vidi uz latviešu tautu, jebkura nācīja , lai saglabātu veselīgo garu nākošajām paaudzēm cenšas attīrīties no svešķermeņiem.
borcinsh
b
"nacionālā domāšana mums parādās epizodiski - hokeja un Dziesmu svētku laikā..." ------------------- ...tapec kaa no visiem citiem "ikdienam" var izstiept naudu. Ventspilniekiem, piemeram, pietiek 20 LVL reiz gadaa - uz Ziemassvetkiem....., un vini balsos par pat velnu vai par komunistu-lembergu. ( uz jautajumu : "kapec jus balsojiet par zagli ?" - atbilde: " Jaa-a , vinsh ir zaglis un komunists...., nu bet vinsh ir musejajs - latvieshu..." ) ..tee ir; CIENITAJS, problema ! vai JUS domajiet kaa citur ir "citad" ???
nomalis
n
Kādreiz amerikāņu filozofe Aina Renda par komunistiem ir teikusi: " Vārda brīvības princips prasa, lai mēs nepieņemtu likumus, kas aizliegtu viņiem runāt. Taču vārda brīvības princips nenozīmē, ka mums ir jādod viņiem darbs un jāuztur mūsu pašu iznīcināšana par mūsu līdzekļiem." Tas ir teikts sen, tagad laiki ir citi, tomēr jautājums paliek: - Kāpēc valsts amatos par vēlētāju naudu joprojām darbojas Rubiks, Ždanoka, pārējā "zapčoliskā" banda un visādi citādi urbanoviči, kas pie pirmās izdevības likvidēs Latviju kā neatkarīgu valsti? Paldies, ka ir tāds Dobelis, kas reizēm mums par to atgādina!
vienbērnnieku demografija:
v
ja 2 cilvēkiem tikai 1 bērns, tad: no 20 cilvēkiem pēc 1 paaudzes paliek 10; no šiem 10 cilvēkiem pēc nākošas paaudzes paliek 5; no šiem 5 cilvēkiem pēc nākošas paaudzes paliek kādi 2; Tik vien kā 3 paaudzes, bet cilvēku skaits samazinājies desmitkārt. ============================================= u n kam būtu vajadzīgs nacion';alisms, ja vairs nav latviešu? privātām sentimentālām vecu ļaužu atmiņām par pagātni un senčiem, kā tas pie ārzemju latviešiem, kuru bērni latviski neprot?
Eva Braun
E
Dobelis vismaz visus šos gadus ir bijis aktīvs nacionalās idejas skaļš paudējs ... atšķirībā no kritizētajiem .... Paldies ,Dobeli !
Jānis
J
Piekrītu Dobelim !
Bogdanova, bļ...
B
No tavām Dobelim adresētajām lamām jau tevis tik iemīļotais Saskaņas Centrs labāks nepaliek. Kā bija grūtnieču slepkavas Kononova godinātājs, tā ir. Padomā par saviem korišiem, pirms citiem brauc virsū.
alberts
a
Jā,un paradas pa Dziesmu svetkiem un viss.
Nt
N
Un arī TB/LNNK nacionālā domāšana ir epizodiska. Vēl arvien gaidām, kad TB/LNNK un VL pildīs savus solījumus un darīs kaut ko ar nesenajiem Imigrācijas likuma grozījumiem.
Pats
P
jau sen kļuvis par apsmieklu valstij, tautai un partijai...Lūdzu, LAIKS ATPŪSTIES!!!!!
!!
!
Dobelim apskaidrības brīži parādās epiziotiski.
:o)
:
"gan iemācās sadzīvot un sadarboties ar dažādu tautību cilvēkiem" - runājot par latviešiem, kas aizbraukuši uz ārzemēm, - to jau nav jāmācās, tas ir pavisam vienkārši, jo ārzemēs nav jāsadzīvo un jāsadarbojas ar okupantu pēctēčiem un migrantiem, kas pārpludinājuši Latviju.
replika
r
skumji, ka ir ļoti liels skaits latviešu, kuriem viņu nacionālās intereses nav svarīgas. Toties padomju cilvēki konsekventi vienojas un bīda savas idejas uz priekšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas