Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Dobes nedara godu valdības ēkai, apsver lauzt līgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
donys
d
laba firma dara kaa var nejau vinji vainiigi kaadi liidzelji taads darbs
PROFS
P
INFO par maldinošajiem faktiem : 2007.g. - 9379!!! 2009.g. - bija par 30% lētāka cena!!! P.S. - tās nav tikai puķu izmaksas( kas vidēji sastāda 30% no cenas ), bet gan zālienu pļaušana un kopšana, dzīvžogu cirpšana un ravēšana, 'puķu dobes ierīkošana, laistīšana, ravēšana, noziedējušo ziedu ''izkniebšana'', transporta un mehānismu izmaksas ,utt., kā arī NODOKLĪŠI... Par DEMO 1657 - darba rezultāts redzams!!!
opis
o
Palūdziet kādu stādiņu Ārgalim vai Šķēlem,vai ta nepalīdzēs
Ivars
I
Paredzot nākamos piketus un gājienus es līdz dzīvžogam liktu futbola zālīti, ja ministri samet naudu, tad arī metāla sētīņu un aiz tās krietni skaistāku dzīvžogu (ziedošu) kas aizsegtu tās inkvizīcijas restes puspagrabos. Arī māju derējā notīrīt (kā Latvijas universitāti - bija mana ideja). Mājas arhitektūra ir tāda, ka gribētos nokrāsot koši zilu au sarkanām kolonām.
Ivars
I
Reāli - zālājs un daži rododendri, kas pacieš ēnu, skābu augsni un skaisti zied. Apstādījumu paraugs ir Ņujorka, sevišķi vecpilsēta -Soho.
Ivars
I
Par šādu naudu pat 1 cilvēkam minimālā alga nesanāk, nerunājot par stādiem, sēklām, laistīšanu, Kemiras minerālmēsliem zelta cenā (paldies Zaļaiem un Zemniekiem - tādēļ laukos tik dārga pašizmaksa) un transportam (arī nodokļiem no šis nabadzības). Man ainavu dizaina projekts jau izmaksātu pusi no šiem santīmiem. Tā vien izskatās, ka krīzes laikos ministru kabinets pats uz šķīsteni (kafiju) pārgājis.
Annele
A
Kad PS sagatavoja akciju "uzdāvini savai pilsētai ziedu" , kad tika sadāvināti gann rododendri, gan cerini un citi augi, tad par to gan neviens nerakstīja, bet pat kritizēja - neesot smuki, politika iejaukta, pat puķēm no tā neesot miera... Bet plikas dobes rādī - to gan. Rīgai tiešām stādījumiem nav naudas. Ja vairāk būtu šo ziedu dāvinātāju, ja vairāk cilvēku būtu par to zinājuši, pietiktu arī MK...
Teodora
T
Būtu baigi labi, ja tie tur no MK šitos visus komentārus izlasītu. Paši jau neiedomājas, ka varētu kaut ko sakopt vai iestādīt (ja vien netiek uzrīkota milzu izrādīšanās " a ļa Vislatvijas talka", protams).
hm
h
starp citu, aizbrauciet kādreiz uz bruknas muižu, tur ļoti skaisti (ornamentos) iemītnieki sastādījuši kāpostus, burkānus, dilles, vienkārši fantastiski! pie mk, tas būtu super!
U
U
1. Vai tad visi kancelejas "nodaļu vadītāju vietnieki" vēl nav izravēti kā šķira? Ja sēžot kancelejas mājā tālāk par lieveņa puķītēm neredz, un tā ir problēma par kuru jābļaustās ziņas,tad ko var gribēt. Tādi bļāvēji vienkārši jālaiž vaļā, un jo ātrāk, jo visiem labāk. 2. Pa visām dāmām problēma 100 vai 200 puķes iestādīt? Vai kancelejā konkurss par "tualetes papīra praktisko izlietojumu" arī tiek rīkots? 3. Kāda tur valsts vai valdības seja? Ne tur kāds iet garām, ne tur kāds braucot apstājas. Un ja kāds arī pamana, tad droši vien nodomā, te gan sliņķu bars sēž iekšā...
....
.
Puķu dobe ir nepieņema, brīnos kas tā par firmu kas šādi strādā, esmu pat sašutusi! Tur jāliek riktīga soda nauda! Un lai nesaka ka tas tik naudas jautājums, ja negrib strādāt lai nestrādā.
studente
s
ha, vai valsts kancelejā visi darbinieki, kas jēdzīgu līgumu spēj sastādīt un iepirkumu noorganizēt, jau atlaisti? un par kompāniju jāsaka, kādi zagļi valdībā, tādi arī paši uzņēmēji.. ka tik kautko piekrāpt..
Ivars
I
Par to naudu sanāk tikai zāliens nevis reprezentācija.
XXX
X
Rīgas zālienos šovasar drīkstēšot sēdēt un atpūsties. Laikam tāpēc neiesēja zālienu, bet sastādīja tikai nīkulīgas puķītes. :)))
Berta
B
Vai tad MK dāmītēm roku nav? Sametieties pa stādiņam - diviem, pašas sastādiet, bet sētnieks no rītiem aplaistīs. Zālienu taču viņš pļaus, ne? Kādas problēmas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas