Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dobes nedara godu valdības ēkai, apsver lauzt līgumu

Valsts kanceleja ir neapmierināta ar to, kā izskatās puķu dobes pie Ministru kabineta ēkas un apsvērs iespēju lauzt līgumu ar kompāniju SIA “Demo”. Mēs esam neapmierināti ar pakalpojumu, portālam Diena.lv atzina Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece Laine Kučinska. Līgums tika noslēgts maijā un tā termiņš ir viens gads.

Ar SIA “Demo” līgums slēgts pirmo reizi. Līdz šim apstādījumus kopa un dobes pie valdības ēkas veidoja RPA “Rīgas dārzi un parki”, taču kancelejas budžeta samazinājuma dēļ šie pakalpojumi valstij kļuva par dārgu. Mēs nolēmām izsludināt iepirkumu un SIA “Demo” šos pašus darbus apņēmās veikt par 1657 latiem, stāstīja L.Kučinska. “Rīgas dārzi un parki” iepriekš gada laikā teritoriju ap valdības ēku kopa par 9379 latiem.

SIA „Demo” nekavējoties pieprasīts uzlabot apstādījumu izskatu, ievērojot ēkas reprezentācijas funkcijas, uzsvērts vēstulē kompānijai. Līgums paredz, ka firma kopj zālienu, dzīvžogu, izgriež atvases, ierīko un rūpējas par puķu dobēm. Līgumā neesot noteikts, kādas un cik daudz puķu dobēs jābūt, un kādā attālumā tām jābūt sastādītām vienai no otras. Ja firma piedāvā dobes apstādīt, mēs sagaidām kvalitatīvu darbu, norādīja Valsts kancelejas pārstāve. Galvenais kritērijs esot, lai labi izskatās.

No SIA “Demo” tiek gaidīta atbilde, kādā laika posmā tā var uzlabot puķu dobju izskatu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas