Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dobrovenskis: Demokrātija nedarbojas, ja mēs to nelietojam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
patiešām un kā šobrīd veicas tam zviedram, kurš pirms 10 gadiem 2 Latvijas policistes Baltezerā nobrauca? nobrauca, un pēc tam no policijas aizlaidās uz Zviedriju... tagad tur dzīvojot cepuri kuldams... kaut kā zviedriem arī tās ētikas kategorijas ir diezgan svārstīgas... bet tā taču ir visur.
izbijis valsts patriots
i
Neaizmirstiet ka demokrātija sākas ar diezgan drakonisku mēru pieņemšanu.,arī ar paraugprāvām./ Demokrātija ir diktatūra kur likumi daudzi nemaz netiek rakstīti bet pieņem kā pašsaprotamu lietu. Labs piemērs tiešām ir Skandināvi. Ja kāds te nesaprot tad lai atceras kā mūsu Latvietei --Zviedrijas ministrei gāja ===KĀ PA CELMIEM.
dzeris
d
Vēlēšanas ir galvenais, bet, ne vienīgais demokrātijas atribūts, demokrātija ir nepārtraukta varas kontrole no pilsoniskas sabiedrības. Un uz vēlēšanām var neiet kādā Vācijā vai Nīderlandē, vai pat Igaunijā kur tās atšķirības ir tīri kosmētiskas, un galvenais ceļš viens. Latvijas apstākļos, kad taisni sabiedrības pasivitātes dēļ 20 gadus pēc neatkarības stāvam izvēles priekšā , vai valsts ies civilizētru ceļu, kā normāla ES valsts, vai arī kļusim par Eiropas Hondurasu ar korupciju, brālēnu ekonomiku, tiesisko nihilismu, utt., neiet uz vēlēšanām ir nodevība pret valsti. Un nevajag to - nav par ko balsot, enģeli reāli neeksistē, balso par mazāko ļaunumu, un, kas nepatīk - svītro ārā. Jo parasti mēnesi pēc vēlēšanām par to, cik slikta saeima bļauj taisni tie, kas negāja vēlēt.
:)))))
:
balsot par kandidātiem, kas savukārt balso pēc ĪKŠĶA norādes - LV demokrātija
we
w
demokrātija strādā tikai bagātajās valstīs. Katra tiesību aizskāruma aizsardzība maksā naudu.
Voldemārs
V
Es par latviešu un ebreju draudzību! kopā mēs varam daudz!
...
.
Bez visa cita es vēl ļoti labi atceros laikus, kad tu varēji izvēlēties tikai vienu kandidātu no viena. ========= patiešām labi vārdi kontekstā ar daudzu indivīdu teikto šodien - taču nav par ko balsot! toreiz šiem indivīdiem bija labi - bija jāizvēlās... viens no viena.. smadzenes nevajadzēja kustināt... vajadzēja izvēlēties.. vienu no viena.. un viņi savu izvēli izdarīja :D
ingus
i
ROALDS RULLĒ!
Человек
Ч
Бла-бла-бла!
Kaspis
K
Viedi vārdi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas