Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dombrava ļoti nepatīkami pārsteigts par Saeimā pieredzēto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dūda
d
Paldies puisim par novērojumiem.
cony
c
es gan tā nedomāju,ka nu cilvēks gados jauns,tad arī jaunākas paaudzes domāšana,bet īstenībā pie mums skolās,kultūrā,iekšpolitikā visus iepriekšējos 20 jaunās neatkarības gadus,mēs par nožēlošanu ļoti pamatīgi atražojam visu padomijas un krieviskuma kultūru,iekšpolitiku un sevišķi izglītību.Mūsu kaimiņi igauņi bija pragmātiskāki un vispirms paši veči reformēja,savus uzskatus,politiku un tad ļoti daudz mācījās no pašu labākajiem modeļiem gan gandrīz katrai igauņu skolai bija pieaicināti somu izglītības eksperti,kas jau sen veica radikālas pārmaiņas izglītībā un protams visā iekšpolitikā.
ano
a
Tas ir interesants apraksts,ka jaunais deputats ,Janis Dombrava,uztver Saeimas darbibu,un nososdit vinu nevajadzetu,jo vins nak no jaunas paaudzes,ar citadu domasanu,ar citiem verojumiem.Paldies par atklatibu,un lai vecas jaunajam deputatam,bet bus jarekinas ar to,ka ne visiem patiks ,it seviski vecajiem deputatiem,kad kapj uz "galvas".
karga
k
gudrītis!!!
Rik
R
Un tur vēl daudzi tādi ar pirkstu taisīti jaunekļi, a?
Valdis
V
Jaunietis nokļuvis ambiciozu demagogu klubiņā un vēl nav paspējis iejusties. Gan jau pieradīs.
ja
j
...bet es nejūtu cieņu pret tevi...tipiskā......e!
linda
l
Lai pirmais met akmeni tas, kurš pats ir bez vainas.... Vai tiešām pats ir izlasījis un iepazinies ar visiem 300 balsojumā nodotajiem jautājumiem ????
Aija
A
Neesmu nekāda Saeimas slavētāja, bet sevišķi cieņu nejūtu pret cilvēku, kurš, degunu vēl neapsildījis, sāk kritizēt kolēģus. Tāds tenku bābas gājiens!
?
?
Patiesībā vispirms PAŠAM vajadzētu kaut ko paveikt Latvijas labā un tad ...un tikai TAD gaudot pret CITIEM tādiem pašiem TAUTAS ievēlētiem saeimas deputātiem!
resnā pīļknābja mīluļiem
r
ak šītā, latvija ir miskaste jo ir tādi ka tu kas balso par vienotības un ZZS partijām kas ir pārdevušas visu latviju svešiem kungiem,apgraizīja visu ko var un mēģina vēl zagt,griezt, at'ņemt, aplaupīt ja tu to vel nesaproti tad tev galva sudu pilna.
to skepse
t
ak šītā, latvija ir miskaste jo ir tādi ka tu kas balso par šleseru un šklei un lembergu kabatas partijām kas ir nozagušas visu ko var un megin vel zagt. ja tu to vel nesaproti tad tev galva sudu pilna.
malcis Dombrava
m
man patik šitas puika. viņš ir gudris, viņš ir inteligents un ja butu tādi 60-100 latvijas saeimā tad butu pavisam cita valsti, tad butu istā latvija. nevis kaut kāda maskavas priekšpilseta.
Ervīns
E
Saeimas Džastins Bībers :D
skepse
s
Puisis ceļ reitingu! Savu muļķību vienmēr var pasniegt kā citam piederošu, galvenais, ka kāds klausās un priecājas par to!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas