Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovska preses sekretāre būs Līga Krapāne

Premjera Valda Dombrovska (JL) preses sekretāre būs pieredzējusī žurnāliste un sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Krapāne, kas strādājusi arī Gunta Ulmaņa un Viļa Krištopana komandā. Šo faktu _Dienai _apstiprināja pati L.Krapāne. Darbu viņa sāks no nākamās nedēļas. Patlaban L.Krapāne (42) ir First Data mārketinga vadītāja Baltijā, Skandināvijas valstīs un Krievijā.

“Es ilgi par to domāju, svēru plusus un mīnusus, taču tik interesants darbs, kā ir pie premjera, PR cilvēkam nav nekur citur,” viņa sacīja. “Tas var likties šķietami neprātīgs solis – tik nestabilā laikā iet prom no stabila uz politisku darbu, taču tas dod iespēju pierādīt, ka valsti var izvest no krīzes un to izskaidrot saprotamā valodā.”

L.Krapāne ar V.Dombrovski iepriekš nav bijusi pazīstama un pirms uzaicinājuma abi tikušies tikai vienu reizi.

L.Krapāne absolvējusi LU Juridisko fakultāti. Viņa strādājusi laikrakstā Diena, Jāņa Dombura NIP birojā, bijusi viena no  LTV raidījuma Kas notiek Latvijā veidotājām, strādājusi žurnālā Rīgas laiks un LTV ziņu programmā Panorāma. Bez politiskā PR Guntim Ulmanim un Vilim Krištopanam viņa bijusi arī LPP komunikāciju vadītāja un kādreizējā Saeimas priekšsēdētāja biedra Ērika Jēkabsona palīdze.

L.Krapāne strādājusi arī vairākos privātos uzņēmumos - vadījusi Latvijas Krājbankas sabiedriskās attiecības, P.R.A.E sabiedriskās attiecības un Bankservisā (tagad First Data Latvia).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas