Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Dombrovska rūpes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
blondīnīte
b
Vaāu, vāuu, vāāu, es arī par jo nedrīkst tik nēsmūkxxx ģimis runāt par lietām cietām. Es par vienotību, viņi ir stilīgi, mēs ar Solču vienā frizēwtāvā matus taisām un viņas apsargi ir tik seksīgi!
Pareizi,
P
bet mums būtu labāk S.Točam piemaksāt par nestrādāšanu,par nerakstīšanu,jo gaisa un darbošanās jaucēji nodara milzu ļaunumu gan sabiedriskai,gan saimnieciskai darbībai.Pirmais,kas jāizdara,lai turpmāk gūtu panākumus ir sabiedrība jāattārpo no parazītiem.
Lūgums mainīt Toča foto
L
piemēram, uz kādu attālinātu tēlu, kas tik ļoti neizceļ vielu lietošanas atstātās pēdas. Vai arī Točs varētu rakstīt kādus nekaitīgus, viegla satura rakstiņus, lai lasītājiem nerastos doma apskatīties, kas gan par cilvēku ir rakstītājs.
Vārds
V
Šī bilde ir laba! Tur sejā ir kaut kāds dzīvnieciskums redzams - tobišs bišķ pēc jēra izskatās
  • 3
  • 1
padomāsim
p
Izsaki savu viedokli par autora pacelto problēmu,nevis pa viņa izskatu,ja tev par lietu nav ko teikt,tad izmanto Sarkozī ieteikumu - paklusēt!.
  • 1
  • 3
Arturs-pensionārs
A
Interesanti ko raksta csb.gov.lv ;ko raksta eurostat ,starptautiskais salīdzinājums par 73 pilsētām apkārt pasaulei , kurā Rīga figurē itvisās pozīcijās .Tur apgalvo,ka Latvijā gadā nostrādā1798 stundas,ir 23 brīvdienas,kamēr ārēji iespaidīgi pārtikuši dzīvojošie Seulas iedzīvotāji gadā nostrādā 2312 stundas brīvdiens gūstot tikai 12 reizes.Mūsu pašu csb. raksta,ka šeit stundā pelna tā ap 2 latiem ,bet pārvaldē 4-5,piloti -11 ls . Pārvaldē strādājošo skaits arī tiek uzrādīts.Vai tad nepareizi ?Ir jau arī citi spriedumi un skaitļi,piemēram, fiziski strādājošais stundā pelna ne vairāk par 10 $ ,augstskolu beidzis vadītājs - 15-25 $ ,pārdevēja -8 $,teātra un kino aktieris,ja labs,tad 50$ ,turpretīm zvaigznes arī miljonu gadā.Vispār jau vislabāk apmaksātie ir tie kuri pārdod emocijas ,teiksim hokeja vai amerikānu basketbola zvaigzne - 1 miljons gadā ir 12000$ par spēli vidēji,atsevišķi arī krietni vairāk.Starp valsts ierēdņiem reti ieraudzīsi lielus skaitļus ,pieticīga ir gan ASV prezidenta gan Vācijas kancleres apmaksa .Toties ir kāds divsimts fondu biržu treideru pasaulē kuru gada ieņēmumi grozās desmitos miljonu $ .Nerunāju par investoriem , Bafetam vai Sorosam šie skaitļi aiziet miljardos. Tauta ,kā nu kur,uz dienvidiem no Sahāras,ir tāds starptautisks statistiskais jēdziens, tie dzīvo par 1 $ dienā un nekad vairāk,sistemātiskā badā arī pusmiljards. Redzam,Latvijā ir labi.
blablebla
b
nomierinies, toč, valsts pārvaldē neviens badu necieš, tā ka paturi savus prāta burbuļojumus pie sevis valsts pārvaldē nekam nederīgi ierēdņi saņem nu ļoti derīgas algas, tieši tāpat ka nekam nederīgi toči saņem derīgus honorārus par nederīgiem vārdu vārstījumiem
Pareizi,
P
Prezidentam Bērziņam būtu pirmais darbs padzīt no sabiedriskās un saimnieciskās darbības tukšu salmu kūlējus un pirmkārt S.Toču.
  • 3
  • 0
Jā!
J
Galvenais, ka viņi visi jūtas baigi derīgi (un nekaunīgi!), ka pat ar tiesu darbiem nevar tikt vaļā!
  • 2
  • 0
padomāsim
p
Tev ir konkrēti pretargumenti?
nopietni
n
Kādi kontrargumenti var būt vajadzīgi, ja cilvēks nejēdz, ko raksta - norvēģis visu sludina personīgi, bet tas, ka Dombrovskis kādu ir izdzinis, ir tikai tavas slimas fantāzijas auglis. Tur vienīgai arguments ir ārstēšanas kurss Tvaika ielā.
  • 2
  • 1
padomāsim
p
Es tā padomāju,ar ko atšķiras Oslo slepkavas motīvi no Dombrovska "strādāšanas" motīviem? Oslo slepkava uzskata,ka šodien ir jānošauj vairākus simtus vai 'tūkstošus cilvēku,lai nākamās paaudzes dzīvotu labāk,bet Dombrovska filozofija ir līdzīga - viņš uzskata,ka šodien ir jāiedzen vairākus simtus tūkstošu cilvēku pašnāvībās,izmisumā,trūkumā un bezcerībā,lai nākošās paaudzes dzīvotu labāk. Tātad mērķis viens un tas pats tikai līdzekļi dažādi - viens to dara brutāli nogalinot ar ieročiem,bet otrs smalki - ar baltiem cimdiem,netieši un pastarpināti,citiem vārdiem sakot - demokrātiski. Ja salīdzinātu upuru skaitu,tad esmu pārliecināts,ka Dombrovska konsolidāciju gados pašnāvnieku skaits Latvijā stipri pārsniedz Oslo slepkavas "darba" rādītājus. Lai man nepārmet,ka aizstāvu slepkavu - nē ,es apsūdzu abus !!!
Vārds
V
to Vai Notiek diskusija par apmēru Cik liels mē...;)
  • 3
  • 0
Vai,
V
kāds vēl nezina cik liels mēsls ir Sandris Točs.
  • 3
  • 1
Opis
O
Vai Tu maz zini kas ir izmisums?! Ja zinātu, tad tādas stulbības negvelztu! Sēdi pie datora un citu vietā vaimanā. Tas, pirmkārt! Otrkārt, kāpēc Tu visas Latvijas nelaimes krauj uz Dimbrovska galvas?Tavs šausmu uzskaitījums ož pēc kampēju luftes.
  • 6
  • 2
cits Vārds
c
tik slims viņš nemaz nav
  • 1
  • 4
Vārds
V
tu esi slims cilvēks.
  • 7
  • 4
boze
b
Slikti, ka valdībai nav pārskata par valsts sektorā strādājošiem! Šoreiz Točs trāpījis naglai uz galvas. Var tikai apjaust, kā tika šķiesti un šķērdēti valsts līdzekļi iepriekšējās valdībās. Tagad vainot Dombrovski nebūtu korekti, jo viņam tīri fiziski neatlika laika kaut ko padziļināti pētīt un analizēt. Labi, ka tagad to dara! Par aizbraukušajiem daudz neskumsim attiecībā uz darba vietām, jo bezdarbnieku ar augstākām izglītībām mums vēl gana!
Sandris R.
S
Vai Jūs nopietni, ka nav pārskata, vai tas vienkārši netiek publicēts, pareizāk sakot nākas sastapties ar kārtējiem meliem, ko mēs plebeji esam pelnījuši? Man tomēr ticamāks šķiet pirmā komentētāja viedoklis, kas zemtekstā noprotams pēc šī raksta izlasīšanas.
  • 2
  • 2
41
4
Negaidīts raksts...:D Tev Sandri, biežāk vajag rakstīt par Dombrovski un Vienotību;)
ōmiš
ō
Neredzu problēmu- darbinieki pamet darbu? Atbrīvojas vieta tiem 140 000 bezdarbnieku, starp kuriem daudziem tāpat ir augstākās izglītības, kas var pretendēt uz darbu valsts aparātā. Ko var čīkstēt par tām algām, kad ražotāji varēs saviem cilvēkiem algas pacelt, tad varbūt arī budžetnieki varēs ko pārdalīt. Tas, ka nevaram kustēt uz priekšu, neizdarot inventarizāciju, neredzot reālo situāciju- ir normāli. Jāzin, kas ir, kas nav un kas jāiegādājas. Normāls audits.
Mendacem
M
Lieliska man kompānija, tā valdība ar manu domubiedru priekšgalā. Visu zina, bet melo , ka nezina u.t.t.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas