Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Dombrovska valdībai gads. Kā to vērtē Lieģis?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
armija
a
Tiešām bēdīgi lasīt šādus bezanalīzes, slavas rakstus! Domājs, kad SVF nekad neko nav bribējis izprast par BS un tas viņiem arī nav vajadzīgs. Kā kaimiņi novērtē notiekošo var palasī viņu presē. Tur nav nekā pozitīva, skaidrs, kad šis ministrs ir iznīcinājis 20 gadu BS attīstības darbu. Pajautājiet cik jau ir aizgājuši % un cik vēl aizies! Tā jau ir katastrofa, pie tam neatgriezeniska! Bet te viens cenšas gozēties un kā pāvs sevi slavēt! Neizprot viņš Latvju! Un vēl jo mazāk Nacionālos bruņotos spēkus un tiem niepieciešamo.
ILZE
I
KAD MĒS DZIRDĒSIM --KĀ UZLABOT PENSIONĀRU, INVALĪDU DZĪVI KAD KAD --VISMAZ 1 NO LATVIEŠIEM SĀKS DOMĀT PAR MUMS......??? PAR TO PARTIJU MĒS BALSOSIM ABĀM ROKĀM UN KĀJĀM, BET PAGAIDĀM DZIRDAM TIKAI KĀ UZLABOT SAVU PARTIJU STĀVOKLI UN PAVADĪT BRĪVDIENAS......... MĒS VĒL ESAM DZĪVI UN GRIBAM DZĪVOT........
lasItāja
l
Kas ir pareizā literālā latviešu valoda? Vai to var lasīt Dienas slejās? Kas ir verēja? Nesaprotu, kā var brīnieties par veidu, kā kļūt par ministru--partiju būšana un amatu dalīšana. Neesmu dzirdējusi Lieģi un nevaru spriest par viņa neliterālo valodu. Esmu dzirdējusi Šleseru, bet nezinu kā klasificēt viņa valodu. Ar tiem vienkāršiem ministriem arī nav labi gājis. Latvijai tikai deva "nasing spešal."
Kas es esmu?
K
Valsts iedzīvotāji cieš badu ,bet viņi vēl sūta karavīrus uz Afganistānu.
zaika
z
Domāju ,ka Lieģim vispirms būtun jāiemācās runāt pareizā literālā latviešu valodā, pirms vispār ko teikt... Ja godīgi, tad nesaprotu, kā viņš vispār verēja kļūt par aizsardzības ministru...
Bobiskom
B
Lieģis parasti runā par tādām augstām lietām, kā no ANO tribīnes. Vienkāršākam ministram grūti saprast. Bet galvenais jau laikam, ka strādā pareizā virzienā un nav blēdis. Tā kā lai veicas!
a' propos
a
Lūk, sakarīgs Valsts Prezidents varētu būt.
Labi
L
Veiksmīgs darbs. Ņemot vērā naudas trūkumu, labi, ka vēl šogad organizējat mācības NATO ietvaros. Armijai jābūt kompetentai un darba spējīgai, kā arī gatavai aizsardzībai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas