Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dombrovska valdībai gads. Kas izdarīts izglītības jomā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Kokke-pagale
jedritvaikociņš
j
Nu Jums valoda kā boļševiku komisāram!
Saeimists noTP
S
skolotāji,ņemiet par paraugu savu ministri un nometiet lieko svaru,izvēlaties pareizāku dzīves veidu Jūs visi un visas ir mūsu jaunatnes paraugs
cony
c
Ja jūs labi ziniet,ka variet vadīt izglītību un zinātni vēl labāk,kā Koķes kundze,tad piesakiet savu programu,vīziju,protams tautai nekas nebūtu pretī Koķi nomainīt uz vēl labāku vadību,jo izglītība prasa ļoti gudrus , strādīgus un labestīgus cilvēkus.Dodiet priekšlikumus partijām un visai tautai,mums vajadzīgi tik tiešām ģeniāli cilvēki valsts nozaru vadībā.Viduvējības neder.
lote
l
stulbāks cilvēks kā Koķe laikam neatrasts ...tukšs cilvēks
cony
c
Profesorei,Ministrei Koķei ir visas iespējas ar laiku Latvijas izglītības sistēmu nostādīt tādā līmenī,kā prasa mūsu ekonomika,konkurētspējīga ražošana un efektīvā finansu izmantošana.Sajā Valdībā,Ministre ar savu kompetento darbu , kopā ar lielo izglītības darbinieku saimi ir spērusi daudzus soļus progresa virzienā. Viņa ar padarīto lielīties un atskaitīties skaisti neprot,bet viņa zina,kas jādara rīt un parīt un jāstrādā daudz un gudri, jo izglītības attīstīšana,dabas un cilvēka aizsardzība,spriedzes noņemšana, nodrošinās mums labu nākotni. Novēlu,lai arī nākošajā Kārtības izvēlē viņa vadītu mūsu izglītošanu.Arī Premjers ir apmierināts ar Koķes kundzes veikumu izglītības vadīšanā.
XYZ
X
Kaut ko tik ūdeņainu reti gadās lasīt. Viss tiek analizēts, strukturizēts un optimizēts, tikai konkrēti nekas nav izdarīts un pozitīvu rezultātu nav nevienā no izglītības līmeņiem. Arī paši izglītības darbinieki šīs publikācijas izvērtēšanā nepiedalās. Nez, kāds tam varētu būt iemesls? P.S. Pirmais komentārs parupjš, bet trāpīgs!
susļiks
s
Galvenās iebildes: 1) Siguldas trases panākumus Vankūverā IZM nav pamata pierakstīt sev; 2) Skaistajā raportā nav iekļautas problēmas: vai tādu nav? 3) Tiek muldēts par IKT progresu no ES līdzekļiem, bet noklusēts, ka korupcijas šaubu dēļ aizliegti divi VIIS miljonu projekti; 4) Atzīstama ir naudas sekošanas skolēnam ieviešana, bet tai pašā laikā līdz galam nepiestrādāts pie mazo lauku skoliņu problemātikas šajā sakarā lauku vides attīstības kontekstā; 5) Skolotāju kvalifikācjas paaugstināšanas kursi, stipendiju prakse u.tml. ir vistīrākā ES naudas un vietējā līdzfinansējuma notrallināšana. Šie kursi ir pilnīgs sūds un bullšits, Koķes kundze! Tas vienīgais ieguvums ir projekta īstenotājiem nelielas papildus samaksas pie pamatdarba atalgojuma ieguve, komandējumi, moderna broja tehnika lietošanā, un viņu pietuvinātajie lektoriem (tai skaitā pašiem) - izcila samaksa par stundu darbu. Ne vairāk. Piemērām, tāds Guntis Helmanis no Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Izglītībā un Kultūrā priecājas, ka uz stipendiju projektu pieteikušies tik daudz pedagogu, ka RINDA STĀVĒJUSI ĀRĀ UZ IELAS. Nu, mīļā IZM, vai šāds rezultāts ir tas, ko jūs sagaidiet no modernās Latvijas? Vai RINDAS 2010. gadā ir mūsu sapnis? Vai labāk vispirms nebūtu ieguldīt ES naudu ierēdņu smadzenēs un IT sistēmās tā, lai skolotājam pēc profesionālās vajadzības nebūtu jāstāv pazemojošā rindā ārā uz ielas, ko? Kauns, IZM, par jūsu izglītības politikas atbildīgo darbinieku vājo sniegumu! Un Jūs, Koķes kundze, esiet kā ministre līdzvainīga pie šī stulbuma. Vai spēsiet laboties? Tādu kā jūs un Jūs dēļ Latvijas valsts ir dziļā dirsā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas