Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Dombrovska valdības deklarācija – pilns teksts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lietotajs
l
paviršs dokuments. Viens nenozīmīgs fakts, bet tas liecina par arī kopējo kvalitāti . punkts14.16 Lattelecom ir Valsts Akciju Sabiedrība. Tāds status šim uzņēmumam bija laikam 1992.gadā.
Jānis_B
J
Deklarācija ir tik forša.. tā vien šķiet ka Laimes Lācis atnācis un visiem pēkšņi pielecis par ko šis runā :) Un nu ķērušies pie darbiem. Ja arī tauta atbalstīs šos valdības centienus ir izredzes :)
viesis
v
Izlasīju, ar grūtībām pārvarot garlaicību...... :( nezinu, kāda jēga no šādas deklarācijas, tādas var štancēt simtiem, un tas nenozīmē, ka valstī kaut kas mainīsies uz labo pusi :(
Dainītim
D
Ne jau nu glābs kādu, ne arī mēģinās. Paši būs silē ar visām četrām un tā tautiņa būs pie -akaļas.
Kur pazudis Džeruks?
K
Vai patiešām tas tipiņš šodien no kreņķiem piemāvies? Vai aiz laimes sirds klauves sākušās vēl vienu nejēgu valdēbiņu ieraugot?
Dainis
D
Ikvienam no "rējējiem" ir iespēja uzrakstīt labāk un izvest valsti no krīzes jau rīt ap pusdienlaiku. Uz priekšu! Bet, ja nopietni - nu nevajag spļaut uz tiem, kas vismaz mēģina kaut ko saglābt. Mēs ļoti labi zinām, kā tam otram pareizi jārīkojas, bet kad pašam jādara, tad kaut kā nesanāk.
Dzerīt! Ērglim
D
Gribu piedzīvot kā Tu cien. Ērglīt tusēsi ap Jāņiem. Vai šajā dumrovska MK sastāvā Tu redzi kādu īstu profesionāli? Un vai JL valsts notikumiem nebija jāseko visu laiku? Vai šie tikai taps gudri kā podnieka suņi kad saņems Godmaņa papīrus? Kāpēc ta no Godmaņa baidījās un neņēma MK? Par gudru bija tajā aunu barā?
:)
:
Man šķiet , ka tur uzskaitīti darbi vismaz nākamajiem 20 gadiem...
loms
l
Nu tautieši Blaa Blaa Blaa Blaa. Cerams ka tālāk arī tiksim par Blaa Blaa Blaa. Šitie teksti jau simtiem reižu dzirdēti tikai nekādas darbības nav sekojis, ņemot verā pārmantojamības principu izskatās ka Dambrovskis tā pa lielam netaisās neko mainīt. Pagaidām nekas nav izdarīt bet laiks kungi laiks viņš nestāv uz vietas. Viņi tur augšā tusē kā gliemeži.
izbijis valsts patriots
i
Tikai birokrātija jau ir vajadzīga ne jau birokrātiem,bet oligaqrhu aprindām. To kādas vienošanās ir noslēgtas tur ,mēs drīz redzēsim. Vēl nekur nevajag steigties,drīz jau sāks kādu ieceri bloķēt,un runāt par valdības krīzi. Samazinot birokrātiju,sit oligarhu virzienā,bet tas jau nav viens cilvēks.
Funts
F
Savā ziņā Tev ir taisnība, es arī piekrītu, ka labam specam jāsaņem atbilstoša alga.Nu protams.Tomēr, tas cinisma un necilvēcības vezums ir aizbraucis tik tālu, ka jā- ja vēlamies atjaunot sabiedrības uzticību un cerību, tad ir jāgriež visiem. Nav jau runa par to, ka no tā būs liela ekonomija naudas izteiksmē, bet gan par to kā atjaunot vienotības sajūtu. Kas ir mazliet cita kategorija, bet iespējams, ietekmīgāka kā daudzi domā.
Latvija
L
Šaubos vai vispār turpmāko 100 gadu laikā vēl tauta uzticēsies valdošajai varai! Tā ka Dombrovska apgalvojums ir tikai kārtējais šāviens tumsā uz aklo....
elektorāts
e
nav brīnums, ka murgotājam visa pasule ir viens vienīgs murgs... laipni lūdzam virtuālajā murgā!!!
elektorāts
e
vispār jau pirmkārt - birokrātija līdz noteiktai pakāpei nav nekas slikts (slikti ir pārlieka birokrātija kā pie mums) tālāk - ja likuma piemērošanai ir noteikta kārtība, tas nenozīmē pārlieku birokrātiju, bet tikai nosaka, kā likums ir piemērojams; savukārt - šadas kārtības trūkums rada nezināšanu par likuma piemērošanu un ir pamats birokrātijas pārliekai uzblīšanai... tieši tāpēc jau tas likums nedarbijas, ka nav kārtības, kas nosaka tā piemērošanu... Un tieši ierēdņu ierobežošanai nepieciešama kārtība, uz kuru es kā mirstīgais varu balstīties - jo neviens ierēdnis jau neapšauba manas tiesības ievērot šo likuku - tikai vienkārši - bezgalīgi dzenā mani pa gaiteņiem, ja nav kārtības, kas nosaka robežas... Bet visādi citādi tu noteikti esi gudrs zellis...:)
elektorāts
e
Tieši tā ir tā mācība, kuru (es ceru) elektorātam iemācīs ši krīze... un samazinātās lagas, neindeksētās pensijas un visi citi treknumi, kas teik nogriezti - maksa par šo mācību.. Lai mums, elektorātam, pietiek prāta šo mācību pieņemt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Dombrovska valdības deklarācija

LASI VĒL:

Jaunā koalīcija vienojas par valdības deklarāciju

Jaunveidojamās valdības partijas vienojas par budžeta grozījumiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas